Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. Stirea corecta e : 55 de lepre date afara din aparatul de stat si alte 55 de lepre urmeaza sa fie angajate in aparatul de stat. Pleaca leprele lor si vin leprele noastre

  00
 2. Ce nevoi au celibatarii, de-au cheltuit 13 miliarde într-o singură oră?

  00
 3. “55 lepre date afara”, ca PNL sa-si puna leprele lor in posturi.

  00
  • posibil. Dar putem sa asteptam pana se intampla si dupaia sa comentam? Sau orice face PNL, din start e ceva automat rau, desi initial pare bun?

   00
  • deja si-a pus Ludovic un preferat….Antonel Tanase, afaceri cu statu, om de baza in Sectoru 3

   “În perioada 2013-2014, firmele sale de contabilitate încheiaseră 15 contracte cu instituții cu capital de stat, precum Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, Institutul Bancar Român sau SC Administrarea Domeniului Public București SA”

   00
 4. Aporpo de firma cu carbunele ce-a dat faliment, se pare ca-i foarte popular si la John Oliver: https://www.youtube.com/watch?v=UN8bJb8biZU

  00
 5. mie imi plac acuzele astea aiuristice. ca a avut contracte cu statul, ca si-a pus prietenii, colegii de partid si mai stiu eu ce si toate inainte sa fie numiti.

  statul are de facut niste chestii si pentru ca statul nu exista fizic, nu are maini si ochi sa isi faca singur contabilitatea sau curatenia, cineva trebuie sa le faca. faptul ca x sau y a avut contracte cu statul nu inseamna apriori ca e hot.
  la fel si cu numirile in diverse posturi. cineva trebuie sa le ocupe si mi se pare normal ca in posturile alea omul care ia deciziile sa isi puna oameni in care are incredere, si de obicei astia sunt aia cu care a mai colaborat, ori in scoala, ori in partid ori in diverse alte afaceri. faptul ca se cunosc dinainte nu inseamna apriori ca aia sunt incompetenti.

  da, in mod normal se organizeaza licitatii si concursuri dar nu o poti face pentru fiecare rahat pentru ca aia inseamna birocratia si birocratia nu reduce niciodata coruptia si prostia, ci mereu o amplifica.

  oamenii aia trebuie judecati deabia dupa, cum au facut treaba, pe cati bani, au fost corecti, etc. si dupa aia poti sa ii injuri cat vrei tu.
  si iarasi e adevarat ca in romania termenul “responsabilitate” nu inseamna absolut nimic. prim-ministrul l-a numit pe gigi ceva. gigi a facut dezastru. cum raspunde gigi si cum raspunde prim-ministrul de dezastrul ala? ca daca iese bine se bat amandoi cu caramida in piept si isi trag spuza cat nu pot duce….

  00
 6. deja imi e mila de Maria Gabrilea Zoană, saraca cum s-a facut pres si a luptat in parlamentul european, pentru ca asa se obtine un post caldut… saraca a ramas pe dinafara la europarlamentare din cauza ca PSD a bagat 4 din afara partidului pe 8 locuri… saraca.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.