Știrile zilei – 11 februarie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Poate nu se fura hartia igienica, ci sunt calatorii prea kkciosi. Sapunul se consuma mai greu, si de aceea apare media de o ora. Dar nu cumva e lichid? Poate il intind aia pe hartie si-l mananca :). Solutie: pune ziare, frate. Si pune un sapun de casa. Altfel n-ai cum sa-i educi.

  00
 2. NOU
  #2

  In legatura cu romanii care fura… la mine acasa hartia igienica dispare mai repede decat in tren. Iar sapun nici nu mai cumpar, ne spalam doar in oras.

  Mica mea hotie favorita este alta: cand merg cu trenul sau intru in vreun restaurant, nu plec fara doua caldari pline ochi cu apa. Inainte obisnuiam sa le car in mana pana la masina, dar acum le cara valetul meu.

  Cand eram mai mic (atentie elevi!) furam calorifere din clase sau mergeam la centrala cu masina si trageam motorina direct de acolo.

  Dar cel mai mult imi place sa fur chestii din biserica. Am acasa iconite de aur cu Sf. Ananas si gasca lui, si toti care ma viziteaza sunt uimiti de piosenia mea, fara sa stie macar de cate ori m-a traznit pentru icoanele alea.

  Si cat tot vorbeam de musafiri – cand vine careva la tine, fura-i portofelul. Am facut odata treaba asta cu un pompier care venise sa ma scape de la arsul de viu.

  E meserie sa ciordesti frumos, discret si elegant, gen cum fac io.

  00
 3. Ce tentative cacacioase de trolling are Vikingul asta!

  00
 4. Si ne mai intrebam de ce merge CFR de rapa? Poi in afara ca fura aia cat pot, mai furam si noi hartia igienica si sapunul..E un cerc vicios :)

  00
 5. La Directia Generala De Impozite Si Taxe Locale Sector 4 disparea hartia igenica si sapunul, de la prima ora si doar angajatii aveau acces la toalete.

  00
 6. Apropo de hartie igienica, ati remarcat ca uscatoarele de maini din toaletele din Ro merg doar cateva secunde? Asa, ca sa nu consume curent.

  00
 7. @raul rual: …si majoritatea sufla aer rece, tot pentru economie. Acum, iarna, e o placere.

  00
 8. Bha, da’ ai niste combinatii de stiri… Cum plm sa imi dau cu parerea despre surface pro cand lumea e mai atrasa de hartie igienica?

  00
 9. @.pm Poate nu stii, dar tabletele sunt foarte utile cand te caci. Serios!

  00
 10. cica m$ dupa ce a baleiat 800 (!) cv-uri nu a gasit gm „made in Romania” si cauta expat; bah, da prosti mai suntem pt m$:)))))

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube