Știrile zilei – 10 iunie 2021

  1. Blondă . Blondă . Brunetă . Oi . Roșu . Brunetă . Ruine .
  2. PNL și Iohannis nu au făcut nimic pentru justiție
  3. S-a aprobat interzicerea cumulării de pensie cu salariu
  4. Director nou la Tarom
  5. Imobiliarele au crescut ușor
  6. Cum să nu treci casa lu tata socru pe numele tău?
  7. Ar putea fi amuzant, dar nu e
  8. Nu mai dați link către jegul ăla de site
  9. O criză bună nu trebuie irosită
  10. Tunul imobiliar de la Romexpo
    Ați văzut probabil pe bloguri și pe feisbuc mai mulți oameni dați pe spate de noul redesign Romexpo și de cât de benefic ar fi acel teren și alte minuni plătite.
  11. Adică băncile vor trimite contractele prin email?
    Se poate asta? Nu mai sunt jegoase și spun că poți vedea ce semnezi doar acolo, pe loc? Ce vremuri trăim…
  12. Cronica de business
  13. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. 3. Asta nu o sa loveasca in educatie?

    00
    • @Pablo, ai uitat sa citesti si articolul, te-ai oprit doar la titlu.

      Guvernul a stabilit, însă, și excepții de la interdicția cumulului pensiei cu salariul în sistemul public. Astfel, interdicția nu se va aplica pentru:
      c) personalul didactic de predare pensionat încadrat în regim de plata cu ora;

      00
    • trebuie sa treaca de leprele din parlament ca sa intre in vigoare legea.

      00
    • @AndreiG – ai dreptate, imi scapase

      00
    • Foarte misto scris articolul.

      00
    • Articolul este foarte misto, indr-adevar. Stiam doar,in mare, cate ceva, neinteresandu-ma prea mult subiectul. Acum as dori sa multumesc partidului comunist chinez, a facut mai mult rau mediului de afaceri din China decat ar fi dorit vreun dusman

      00
  2. Obsesia unora legata de cartelele prepaid e probabil data de dorința de a deschide o noua piața neagră din care s-ar putea face bani frumoși. Cei care vor dori sa aibă acces la cartele „anonime” vor putea sa o facă în continuare.
    Pe de alta parte operatorii de telecomunicații deja dau „benevol” datele de geolocatie către stat în timp real încă de anul trecut de prin martie în numele luptei cu pandemia.

    De ce or fi atât de obsedați?

    00
    • Explicatia e foarte simpla.

      Chestia cu cartelele prepaid cu buletinul este o promovare politica incredibil de ieftina, pentru orice politician. Mesajul transmis unei covârsitoare majoritati a oamenilor (electoratului), inclusiv a MULTOR comentatori de pe aici, e ca „fac asta pentru a va proteja”. Orice politician care scoate asta pe gura intra in creierasele prajite ale cetatenilor care vor sa fie protejati non stop de câte ceva: sa nu mai fie vitezomani, biciclistii sa aiba casca, vecinul sa nu mai puna muzica, pisica sa nu mai miaune, locurile de handicapati sa nu mai fie ocupate de BMW-uri etc.

      Oamenii (electoratul) au mereu nevoie sa li se spuna ca cineva – un politician, parlamentul, guvernul, iohanis etc – ii protejeaza de ceva, de cineva, de viitoare posibile probabile si neverosimile posibilitati prin care ei, oamenii, electoratul, ar putea fi agresati/atacati de niste zombi.

    • Ai dreptate. Mai ales ca asta a venit fix dupa evenimentul din Arad.
      Insa e cam absurd sa ceara asta, cand avem politisti corupti/incompetenti/lenesi etc.

      00
  3. 4. și 6. absolut MI-NU-NAT!!!!!!

    00
  4. Ce-l recomanda pe Prunariu jr pentru postul de la Tarom? Ceva experienta in management? Adica asta o sa scoata Taromul pe profit?

    00
  5. 6. Cei care sunt pusi sa protejeze si sa pazeasca sistemul de corupti, de infiltrati, astfel incat acesta sa-si poata face treaba, fac fix opusul?

    Cine ar fi crezut…

    Oricum, daca altfel nu se poate si il schimba pe generalul de brigada, va fi mutat pe alt post caldut, conforma gradului.

    Ps. coruptul ala care ‘pazeste’ sistemul de corupti desemneaza reprezentanti in toate comitetele de urgenta, comitete care hotarasc masurile din starea de urgenta. Deciziile sunt luate de reprezentantii coruptului, in interesul lor. De la testare PCR, care este o piata de zeci de milioane de euro, la purtatul mastii, la achizitii si altele.

    Asa ca daca vi se pare o masura absurda, follow the money.

    00
  6. Iar a revenit mizeria aia cu cartele doar pe buletin. Chiar crede cineva ca un om care vrea sa comita o infractiune cumpara vreodata o cartela cu buletinul lui ????!!!!! Romania e plina de boschetari care pt 10 lei ar cumpara o cartela cu buletinul lor sau ar vinde cartele pe olx pentru 5-10 lei in plus la cartela…..

    00
  7. 5. „Pe de altă parte, o locuință nou-construită din Brașov are acum o valoare medie de listare de 1.474 de euro pe metru pătrat, în creștere cu 7% față de aprilie, de la 1.378 de euro pe metru pătrat.”

    Stie cineva de ce in Brasov ar fi o asemenea crestere comparativ cu… Iasi sau Timisoara? Parca mi-e greu sa cred ca in Brasov e cerere mai mare decat in celelalte orase.
    Daca ar fi vorba de pretul materialelor de constructie, aceasta crestere ar fi trebuit sa se regaseasca in toate orasele.

    00
    • că sunt fabrici care au nevoie de muncitori. muncitori care vin din moldova și au nevoie de case unde să stea.

    • Aeroportul

      00
    • Vezi daca nu a scazut pretul înainte sa creasca

      00
    • Brasovul atrage din ce in ce mai multi cetateni din toata tara, nu numai din moldova. Lumea a auzit ca noul primar de la usr face minuni si ar cam vrea sa traiasca civilizat. Oportunitati de munca sunt destul de multe si odata cu relansarea activitatii turistice o sa curga laptele si mierea.

      00
    • Mi-a spus un agent imobiliar ca pandemia a crescut enorm cererea din partea romanilor din diaspora si din Bucuresti. Imi dadea exemplu un ansamblu in care 99% din garsoniere erau cumparate de bucuresteni.

      00
  8. 10. Daca a mers acum 10-15 ani la Iasi ar m-as caca pe mine da ras mearga si acum la Bucuresti.

    00
    • În caz că vorbim de un proiect în zona centrală… Cei din Iași au fost mai prevăzători, au lăsat puțin zona să se degradeze încât proiectul de turnat betoane a părut o mană cerească. Încearcă tu să explici ieșeanului de rând că pe locul ăla ar fi putut avea câteva hectare de parc să vezi ce sare cu minusuri și îți aduce aminte că de fapt în zona aia începuseră să se adune gunoaie.

      00
  9. 11. „la cerere si cu acordul creditorului”. Practic nu le obliga nimeni. Tu ceri, banca nu-si da acordul pentru ca ai barba si basca.

    Faza amuzanta e ca sunt (cel putin vara trecuta cand mi-am portat numarul) operatori de telefonie mobila care refuzau contractarea pe mail (prin operatori intelegem Telekom). Vodafone a avut nevoie de un pic de impins, dar e ok. Orange au oferit totul la distanta (contract, e-SIM, etc). RDS a avut nevoie de mai mult impins. Telekom era ok sa trimita contractul pe mail, dar sa merg cu el in mana la semnat la ei + nici nu au auzit de e-SIM, ala trebuie predat musai in mana (nici macar prin curier).

    00
  10. 3. s a aprobat cresterea varstei de pensionare, de fapt

  11. @8 asta nu face un curs motivational gen „how to milk and f00ck in the a** the biggest parties in corrupt a country”? Ca zau ar merita

    00
  12. La punctul 11 asta cu semnatul online nu o cred – chiar ieri si-au trimis agentul in fata scarii mele cu un teanc de acte si le-am semnat pe genunchi…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube