Știrile zilei – 10 decembrie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Stop exploatării gazelor de şist prin fracturare logică! (are câteva idei interesante, dacă se poate…)

    Măsura privind jocurile de noroc este parcă dintr-un film cu proşti. Nu trece zi fără o măsură uimitoare din partea „celui mai cinstit guvern”. Tabloidele sunt mici copii.

    Mă întreb dacă scutirea de taxe se aplică şi la jocurile de noroc tradiţionale, gen loto sau loz în plic? N-am văzut în articolele citite nimic pe tema asta.

    Şi mă mai întreb ceva: se deschide cumva calea ca unele companii mai îndrăzneţe să-şi răsplătească angajaţii prin… noroc? Gen salariu minim, restul îl „câştigă” trăgând un loz norocos, ca de altfel fiecare angajat, la jocul organizat în cadrul companiei. Ştiu, sună tras de păr, dar să ne aducem aminte de scandalul cu BCR şi plata angajaţilor prin asigurări de viaţă.

    00
  2. De acum va fi simplu să dovedești proveniența banilor murdari. „Cum ai 1 milion de euro din salariul de 300 euro /luna?
    Am jucat la pacanele.
    In rest, economia duduie și marioneta de Sova își face griji ca nu poate întreține 50000 km de autostradă.

    00
  3. @Sajura, intregul articol e intr-o fracturare logica. Cel care l-a scris spune ca nju se pricepe la gaze de sist dar tine apoi o intreaga prelegere.

    00
  4. Deci ma uit cati cretini pe lumea asta…. Aia de la Realitatea au dat un titlu din care se intelegea ca organizatorii de jocuri de noroc nu mai sunt impozitati….. o parte din cititorii de aici au inteles si acelasi lucru.
    In realitate, cum e si normal, daca castigi 5 lei la pacanele nu te mai duci sa dai impozit pe ei, in schimb vor creste taxele si impozitele pentru posesorii de sali de jocuri si cazinouri, care au umplut tara. Asta trebuia facut demult.

    00
  5. Banuiesc ca cei care nu vor sa mai impoziteze jocurile de noroc se bazeaza pe faptul ca toti strainii vor da buzna la noi sa-si spele banii murdari. Ramane de vazut apoi cum le luam si noi cate ceva. Cert este ca daca se intampla acest lucru atunci vom avea o moneda nationala destul de competitiva.

    00
  6. articolul lui eftimie e din genul: „normal ca ai fost violata, n-ai vazut cum te-ai imbracat?”

    00
  7. nu mai impozitam jocurile de noroc => nu mai facem niciun control => spalari de bani si justificari de averi ilicite.

    00
  8. @Andone esti naiv daca tu crezi asta, au fost impozitate pt ca era cel mai simplu mod de a face bani, in industria jocurilor de noroc, s-au construit imperii in vegas in anii ’70, au fost spalati bani proveniti din prostiturie, droguri si afaceri ilegale

    00
  9. Tare legea amnistierii. Sper ca Basescu e fericit acum!

    00
  10. @PCH, nu, articolul ala e in genul „Daca te intreaba jandarmul de buletin sau iti zice sa degajezi terenul faci ce ti se spune ca altfel iei bataie”. Tu ai vazut cum reactionau ultrasii maghiari cand cu meciul cu Romania de la Bucuresti? Urlau, aratau semne obscene si cand puneau 2 jandarmi mana pe ei se lasau sa cada la pamant si ramaneau imobili de trebuiau jandarmii sa ii care pe brate in duba. Asa se reactioneaza daca stii ce sunt jandarmii. Daca nu stii te apuci sa ii intrebi de ce pun mana pe tine ca tu ai drepturi, te impingi cu ei si incepi sa le spui in fata ca sunt brute handicapate. Dupa care iti iei omorul. Normal, nu?!

    00
  11. o clasa sociala de jucatori profesionisti de pacanele, duamneee..

    00
  12. Numai eu ma uit la poze in ordinea – Bruneta, Bruneta, Copac, A nins, .. ?

    00
  13. Foarte corect articolul cu autostrazile din Romania. Ar mai putea lega doar in plus harta autostrazilor cu harta economica – apar clar regiuni de dezvoltare legate intre ele.

    Daca se baga bani in cresterea vitezei de transport in zonele principale de dezvoltare, creste viteza de crestere economica, sunt mai mult bani de bagat apoi in zonele mai sarace. Invers, intretinerea autostrazilor pe rute nejustificate economic devine un blocaj pentru noi investitii.

    00
  14. Inregistrati, pentru ca numarul celor fara un loc de munca este cu mult mai mare decat 500.000. Multumim bravului guvern si prim doctorandului.

    00
  15. Hainele împachetate în 4 și stivuite pe categorii (adică tricouri peste tricouri, pantaloni peste pantaloni, NU intercalate) și apoi categoriile puse una peste alta astfel încât să rezulte un teanc asemănător unui paralelipiped dreptunghic ocupă mai puțin loc decât hainele rulate. Dacă la hainele subțiri diferența este aproape insesizabilă, la cele groase de iarnă se vede destul de bine. Dacă le vidați, nu mai contează dacă sunt rulate sau împachetate.

    Camerele foto e mai bine să le înfășurați într-un tricou. Acareturile e bine să le grupați în funcție de forma geometrică. Mărunțișurile de genul încărcător, cutiuțe de cremă le puteți strecura în locurile rămase nefolosite printre categoriile de haine, cărți, pantofi.

    Cel mai important lucru la creme și lichide e să aibă capac cu filet pentru a nu se deschide accidental. Capacele de genul Prigat Activ de pe vremuri (alea cu țuțuroi, suzetă, drac’ știe cum se numesc) nu sunt etanșe, chiar dacă așa par. Nici recipientele din plastic cu pulverizator nu sunt de încredere, chiar dacă au capac transparent de protecție. Recipientele cu lichide se împachetează separat, fiecare în altă pungă – astfel protejăm hainele și nici nu ocupăm prea mult spațiu pentru că le putem insera pe unde rămân goluri și nu avem nevoie de un spațiu compact pentru ele.

    Oja, rimelul, aparatul de curbat genele și fardurile în general pot să stea acasă, luați doar crema cu SPF dacă e vară sau crema de mâini dacă e iarnă. Dacă aveți probleme cu părul în sensul că mereu aveți antene, nu luați toată sticla de balsam, ser, cremă, ci puneți 30-50 ml într-o cutiuță cu filet, e suficient pentru vacanță.

    Mi se spune Pack Rat.

    00
  16. Ups, am uitat că era vorba de carry-on: lichidele să fie în aceeași pungă, nu mai mult de 100 ml fiecare și să fie etichetate, nu ca parfumul ăla bărbătesc de la Avon care avea doar logo-ul gravat și etichetă nu. Șervețelele umede intră tot la categoria lichide, nu știu de ce și nici cum se măsoară.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile