Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. 4. Bah, dar un amarat cu un telefon n-a trimis nimeni pana acolo sa traga 3 poze sa le puna in articol? Nimeni din toata presa? Un screenshot cu o harta cam pe unde e? Punem comunicatul de presa si poza aglomaratie.trafic.asfaltare.jpg . Inutili!

  00
 2. 3. 4-5 zile libere neplatite pe luna? Nu o sa ii afecteze prea tare la ce salarii sunt acolo. Tragic era daca se taiau salariile pe bune si munceau tot 5/5 zile.

  00
 3. 7. Deci va fi posibil ca partidul sa salveze Evergrande prin intermediari

  00
  • Pt ca a trecut un an jumate de la începutul „pandemiei” și s-au construit o grămadă de spitale…. Oh wait… Însă, hai sa suplimentam paturile=instalații oxigen ca la nebuni=bombă cu ceas=ne-a prins nepregătiți… Asta e problema, nu cum zicea unu acu câteva zile, ca nu se vaccinează lumea… Al dracu covid a stat latent toată vara, când v-ați plimbat toți peste tot…
   România contemporană = unități de măsură diferite, după bunul plac.

   00
 4. Eu nu inteleg de ce nu nationalizeaza compania aia, si asa e legata ombilical de partidul comunist.
  Nu exista proprietate privata individuala in China , toate proprietatile stau pe loturi concesionate de la statul Chinez pe x numar de ani.

  00
  • Poate vor să facă puțin haos prin lume.

   00
  • Pai asta e faza : cel mai mare beneficiar a imobiliarelor de acolo e statul chinez, care concesioneaza terenurile pentru dezvoltatori. Daca dezvoltatorii falimenteaza in still domino, tot vor exista zeci de milioane de locuinte libere pe piata imobiliara pentru a satisface cererea , dar statul ( guvernele regionale ) va avea brusc 2 probleme : milioane de someri din constructii + 0 venituri de pe concesionari.

   00
 5. 8 … o da … „rusii e de vina” pentru scumpirile de curent si gaz . Astia din UE si propaganda lor din presa parca sunt un patefon stricat, le-a sarit discul si repeta aceasi portiune de melodie.

  Citam din articolul de pe Haznaua24: „Europarlamentarii susțin că ruşii nu dau curs comenzilor suplimentare de gaze”
  Ia ui frate, europenii poruncesc si rusii tre sa execute.
  Ba ui ca nu … nu executa „suplimentarile” europenilor.

  00
  • Coae, semeni cu proful de economie socialista din liceu in exprimare. Nu pot sa aleaga unul cu o exprimare mai contemporana?

   00
 6. 8. „Problemele au început să apară în timpul iernii trecute, când temperaturile mai scăzute decât erau preconizate” unde dracu mă, că e din ce în ce mai cald de la iarna la iarna…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube