Știrile zilei – 1 octombrie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Mai amuzant e că am depășit recordul Birmaniei la cea mai mare harta. Aia tara cu toate problemele rezolvate :))

  00
 2. Lu’ coana’ nu-i place incertitudinea „Sicatiormaififost”.
  „997 in plm, doar nu ma crezi curvă”

  00
 3. Așa cum reiese din informațiile publice afacerea legii off-shore de încadrează la tradarea interesului național, subminarea economiei naționale etc.

  00
 4. Asta cu turnatul e la moda printre „marii” infractori (niste gainari oridinari, in realitate). Care cum ajunge sa nu mai aiba portite de iesire, au o ultima cerere: dati-mi un pix si-o foaie de hartie. Guzganul rozaliu cica a facut scurta la mana de cat a scris.

  00
  • e intrebarea clasica pusa in toate tarile corupte in care se gasesc resurse: vreti sa le scoatem acum, dar un procent va fi furat sau preferati sa le scoatem in 25 de ani cand va mai treziti? ghici de ce dragnea s-a implicat personal in afacere.

   in alta ordine de idei, sa ardem gaze ca sa ne incalzim provoaca moartea cetatenilor si costuri crescute de sanatate. vrem asta sau mai bine instalam ceva regenerabil?

   00
 5. problema adevarata nu e ca 6 milioane de romani nu au apa curenta ci ca cei mai multi dintre aia 6 milioane (si o buna parte din aia care o au) nu ii vad nevoia, nu-i simt lipsa si nici macar nu si-o doresc.

  00
  • zice ceva in biblie de apa caldă? nu zice, deci nu e necesară.

  • În Biblie spune că cei care suferă în viața asta vor trăi bine în împărăția cerurilor, de asta Moldova votează cu PSD deși nu au nici 3 km de autostrada după 22 de ani de conducere FSN-PSDR-USL-PSD.

   00
  • stirea cu apa e facuta ca sa fie.

   din ce zice acolo, aia 6M nu sunt racordati la instalatia publica

   daca definesti apa curenta ca apacare curge la robinet si pe care n-o scoti cu caldarea…s-ar putea ca numarul ala sa fie mai mic

   cred ca mai important ar fi numarul celor care nu au curent

   00
  • attila, si la curent e acelasi lucru. majoritatea celor care nu au curent nu ii simt nevoia. lumina vine gratis de la soare ca oricum viata lor se desfasoara de la rasarit la apus iar pentru orice altceva mai trebuie niste aparate, nu chiar asa de ieftine si carora oricum nu le gasesc folosul.

   si pentru apa, si pentru curent, si pentru orice alta utilitate publica trebuie sa creezi intai nevoia. si in cazul lor nevoia o creezi intai prin educatie si apoi prin putere economica, astfel incat locuitorii de la valenii din deal sa vina cu jalba in protap si sa zica „vrem”…”apoi bade, sa stii ca costa”… „nu conteaza, platim!”. ori noi la educatie o tot dam ca racul de vreo 30 de ani, nu ca in aia 50 dinainte am fi fost vreun fel de canguri…

   00
 6. 170k euroi pentru cei 3? Nu cred, probabil ca in aceste cheltuieli intra amplasarea, scena, chirii, standuri de mancare, zilieri, concertele celor 3 + inca vreo 10 concerte ale altor formatii de obicei, sonorizare, artificii, deplasare, diurne si alte cele, mi-e greu sa cred ca un concert iris (ma gandesc ca irisul fara minculescu)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.