Știrile zilei – 1 august 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. Mi se pare mie sau PSD copiaza pana si tacticile de denigrare folosite in SUA? Si de Obama ziceau ca nu e american.
  Daca mai are cineva exemple, ar iesi de-un articol :).

  00
 2. Se tot aude de corupţii, spălări de bani şi alte faze. Există cercetaţi, există condamnaţi, dar toate cazurile au un numitor comun: banii. Aş vrea să auzim în presă de sechestre pe averea cercetatului şi a neamurilor suspecte sau chiar de confiscari de avere. Pînă să se întîmple asta, scopul cu care s-a luat şpaga a fost atins, banii şi bunurile rămîn în familie…

  MInistrul argentinian al economiei, Axel Kicillof, argentinian sadea, a fost la discuţii cu celălalt argentinian, Paul Singer. Argentina va ieşi cu siguranţă în cîştig.

  00
 3. Ma, da cand se reia dosaru’ varanului?

  00
 4. Mă gândesc că dacă digurile s-ar face din căcat, poate nu le-ar fura chiar atât de repede.

  00
 5. This is precious, ce zice o femeie gospodara despre nisip: „ Dumnezeu l-a adus. Dacă a vrut să facă pomana asta, a făcut-o””

  00
 6. La prima vedere, am citit ca ministrul transporturilor a ramas fara penis.

  00
 7. Nimic nou sub soare.
  In anii ’30, Nae Ionescu zicea despre Samuil Micu Klein, exponent de seama al Scolii Ardelene, ca nu poate fi considerat român pentru ca era greco-catolic…
  Desigur, intre Nae Ionescu, cu toate pacatele lui, si Ponta, e o distanta ca de la Pamant la Luna (ce zic eu, mai degraba la Soare!), intelectual vorbind.
  Din pacate, avem de-a face cu un cerc vicios:
  Imbecilitatea politicienilor, dezinteresati complet de nevoile oamenilor, ii face sa se ploconeasca in permanenta in fata BOR, care le flutura pe la nas posibilitatea de a-i ajuta in alegeri (complet ilegal si imoral), dupa care multi prosti asculta predica popii (pro-X sau anti-Y) si pun botu’, voteaza ca dobitocii iar cercul se inchide cu politicienii care se auto-felicita pentru smecherie, reluata in fiecare an electoral si chiar mai des. Asta se intampla cand li se permite preotilor sa uite ca suntem un stat laic. Stupid la culme mi se pare ca aceasta tendinta este incurajata dinspre stanga politica, adica exact aia care acu’ 20 de ani răcneau sus și tare că „religia e opiumul popoarelor”.

  Ca sa nu fiu acuzat ca am ceva cu Ponta, iata si un exemplu din mareatza guvernarea a lui Boc: cand la Cultura a fost pus un UDMR-ist, BOR l-a avertizat pe premier ca nu se poate accepta sa fie un protestant sef peste banii pentru Culte (!), de parca putea unguru’ sa mareasca salariile pastorilor protestanti in dauna preotilor ortodocsi.. Rezultatul: Boc, altminteri mare universitar si democrat, a scos Secretariatul de Stat pentru Culte din subordinea Ministerului Culturii si l-a trecut direct in subordinea Prim-ministrului! Ca sa stie popii pe cine trebuie sa binecuvanteze din amvon!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile