Stirile nu prezinta interes pentru adolescenti

Circa 60% dintre adolescentii si tinerii americani sunt putin interesati de stirile zilnice, acestia urmarind în special stiri mondene, în timp ce razboiul sau politica sunt aproape ignorate, se arata într-un studiu al Universitatii Harvard, citat de Reuters. 
Conform studiului, 28% dintre adolescentii americani cu vârste cuprinse între 12 si 17 ani nu urmaresc aproape deloc stirile zilnice, în timp ce 32% au declarat ca urmaresc uneori o sursa de informatii pe zi.

Acelasi studiu arata ca 48% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 si 30 de ani au declarat ca nu sunt atente la stirile zilnice, în timp ce 23% ignora cu desavârsire stirile.

(mediafax)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. dude, *americani*. aia sunt idioti by default

  00
 2. si in romania ce sa vezi….aceleasi fete each and everyday, just new shit raging outside their mouths. wow, stire senzationala. ma mai uit la jay leno show noaptea pe antena3 si in timpul unei reclame e un buletin de stiri… imi e de ajuns pentru toata ziua.

  00
 3. si eu fac la fel. mai nou mai urmaresc meteo ca sa stiu cand exact voi muri de cald.

  00
 4. Aia saracii habar n-au sa faca distinctia intre europa si australia, daramite sa vorbeasca despre politica.

  00
 5. daca n-am TV si nu citesc ziare, se pune?

  00
 6. Iar thread de injurat americanii?
  Daca aia sunt prosti iar noi, romanii, teribili de destepti, de ce dracu aia conduc lumea in timp ce noi suntem ciuca Europei?

  00
 7. pentru ca noua ne e lene…

  00
 8. @PigBrother: nu a zis nimeni ca suntem destepti. Suntem vai mama noastra pentru ca incepand de la Imperiul Roman si terminand Rusia, toti ne-au tras-o. Dupa cum zicea Andrei M…petru ca mai suntem si lenesi pe deasupra.

  00
 9. In romania stirile bune trebuie cautate!

  00
 10. Sunt de acord cu Gigi stirile bune trebuie cautate m-am saturat de Moni si Iri, Prigoana sau cine stie ce alte cacaturi carew le gasesti prin ziare sau pe televiziunile de stiri.

  00
 11. NOU
  #11

  Asta asa e, din aceasta cauza cat mai multi stiristi si jurnalisti isi fac blog. Ultima aparitie efectiv Stoiceasca: http://alessandrastoicescu.blogspot.com/

  00
 12. De parca tinerii romani se uita la stiri.. Pe mine ma durea fix in pix de stiri la varsta de 12-17 ani, iar acum, in afara de stiri din domeniul tehnic, mi-e sila.

 13. NOU
  #13

  Andrei M. tu zici asta in timp ce completezi formularul la Loteria Vizelor?

  00
 14. Aceiasi oameni care observa ca americanii „sunt idioti” trec cu vederea ca nici pe plaiurile mioritice nu stam mai bine..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube