Știri importante zilele astea #2

Poza cu Victor Ciorbea la geam. HA HA, dați share la poză să îi arătăm noi cu cine se pune! Sigur își dă seama că e un ticălos dacă dăm share la poza aia și oprește mizeriile pe care le face!

A 12 mia știre cu hackerii ruși și alegerile americane. Nimic sigur, iar speculații și speculații și acuze fără dovezi. Să insistăm pe tema asta ca să ne scuzăm când ne pică site-urile.

Cazino-ul din Constanța e tot în ruine.

Iliescu a fost într-o zi la parchet.

Un cutremur minor într-o țară de pe alt continent.

Armata americană schimbă pistolul.

Titanicul nu s-a scufundat pentru că X, s-a scufundat pentru că Y.

O actriță iraniană va boicota Oscarurile.

A murit fosta secretară a lui Goblennes.

Informații despre asasinarea fratelui unui dictator.

Dragnea e caricaturizat într-o revistă de umor. Fatala!!!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Mega Image vinde pungi rezistente la radiatii ionizante.

  00
 2. Mare om Goblenz asta… :p nu trebuie sa scrie si penita lor ceva…in secolul XXI asa ceva nu mai trebuie sa se mai intample https://gizmodo.com/the-most-boring-day-in-history-was-april-11-1954-5700069

  00
 3. NOU
  #3

  Goblennes?

  00
 4. Grupul etnic german/Iohannis?

  00
 5. Cine ii jmecher?

  00
  • ce dobitoci…. cel mai lung cuvant in care fiecare litera se repeta de 2 ori…. care e ala? ca in exemplul lor fiecare litera se repeta exact o data.

   00
 6. Unde-s linkurile?

  00
 7. La Cazinoul din Constangeles încă rezistă dovada incompetenței autorităților combinată cu birocrația și multe altele.
  Un scurt rezumat:
  Primăria Constanța cedează Cazinoul Companiei Naționale de Investiții datorită eșecurilor lui Mazăre de a concesiona (a se citi scoate un ban) clădirea.
  CNI începe licitația pentru reabilitare. Datorită documentației FOARTE prost întocmite, licitația se anulează.
  Se organizează o nouă licitație, se înscriu firme potente, cu experiență și (doar nu se putea fără) o asociere ce include o firmă din Constanța care este în insolvență. CNI declară toate ofertele inacceptabile și se anulează iar licitația. Firma în insolvență depune contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. CNSC îi trimite la plimbare. Firma merge în proces și câștigă, adică obține anularea anulării licitație (brain freeze). Li se acceptă oferta și tot pierd.
  Se organizează a 3-a licitație la un an după finalizarea procesului (între timp se modifică legea achizițiilor publice). Cei de la Aedificia Carpați depun o contestație (parcă 9 pagini) în care le spun foarte frumos celor de la CNI că documentația lor nu respectă legea și trebuie anulată. CNI îi trimite la plimbare. Toate firmele serioase se retrag din licitație și rămân “șacalii” (cei care iau o lucrare și văd ei pe urmă cum o scot la capăt), iar firma în insolvență nu mai este înscrisă. Acum s-a anunțat un câștigător, dar este contestat, deci iar CNSC, tribunal, etc. Dacă vrei să faci un articol despre licitații și incompetență, caută pe SEAP licitațiile pentru Cazino. Îți iei câmpii.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.