Ştirea săptămânii: bloguri blocate la Adevărul

Pentru că nu vor ca angajaţii lor să citească ce scrie Tiberiu Lovin (în special detaliile picante despre afacerile lui Răzvan Corneţeanu sau despre salariile conducerii), oamenii de la Adevărul Holding au ales să blocheze accesul la reportervirtual.ro şi la blogul unui angajat Adevărul (aflat pe blogspot), acestuia din urmă confiscându-i inclusiv computerul de serviciu.

Măsuri de acest gen nu fac decât să stârnească curiozitatea şi să alimenteze ideea că informaţiile de pe acele bloguri sunt reale.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Unde libertatea in chestia asta? jos cenzura….

  00
 2. Comunismul n-a murit! doamne ce cretinoizi .. si ii mai cheama si Adevarul

  00
 3. oameni buni, eu am fost un an angajata la adevarul. cel mai urat si lung cosmar din viata mea. momentan ma judec cu ei. sunt al treilea angajat care i-a dat in judecata. uitati aici patania mea de la adevarul: si culmea abuzului: .

  00
 4. nici blogul tau nu mai poate fi accesat acolo..asta nu stiai:P

  00
 5. cazul nu e singular. in urma cu cateva zile administratia combinatului ArcelorMittal din Galati le-a interzis angajatilor sa acceseze mai multe site-uri. au fost bannate adresele de internet a mai multor ziare online precum monitorul de galati, loc in care liderii de sindicat convocau sedinte sau loveau in conducere (prin intermediul commenturilor de la stiri desigur ) 🙂

  00
 6. Si blogul asta e blocat la Adevarul, nu doar toata platforma blogspot si al lui Lovin.

  00
 7. Il invidiez pe Tibi dar o sa-i transmit felicitarile mele.

  00
 8. cand vrei sa ascunzi ceva inseamna ca te simti cu musca pe caciula; pardon, pe rompetrol :))

  00
 9. Cele mai proaste restrictii. Cand conducerea unei companii face acest lucru inseamna ca e vinovata si mentalitatea inapoiata. Apropo si blogul tau e blocat prin anumite companii:)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.