Status update minor

articol scris de ChatGPT

Pentru că nu s-a găsit prea multe pentru un proces, s-a scotocit blogul după tot felul de cuvinte cheie. Și s-a scotocit de mână, de către o persoană fizică. Care a oprit ce făcea și a căutat „minore”, „minoritari”, nume de companii și alte minuni.

În paralel, se dau declarații care se bat cap în cap. Ba l-au părăsit sponsorii și a plătit imens pentru o greșeală care nu e de fapt greșeală, ba nu l-au părăsit și abia așteaptă să dea drumul la treabă (cu placa asta merge și prin agenții, nici acolo nu-i spune nimeni noile realități).

Strategia este acum să forțeze un răspuns acționabil în justiție. Hai să zicem prostii pe twitter că sigur se ia cine trebuie de el și atunci îi prindem pe amândoi. Că nu sunt doar eu vizat acum, mai e unul cu gura mare care trebuie liniștit. Asta în timp ce clamează exprimarea liberă în public, să ne înțelegem. A fost amuzantă forțarea aia cu „eu nu spun cu nume și prenume că sunt deștept, voi de ce nu spuneți de mine cu nume și prenume, ce, sunteți fricoși”. N-a mușcat-o cine trebuia.

Încă nu avem vești despre compania care deține blogul ăsta sau despre cum s-a simțit un pic și a pus linkuri în descrierea clipurilor, dar după aia a renunțat, că prea îmi dădea dreptate și nu era bine. Ce ziceți voi acolo în spate? Marcarea publicității? Nu există, nu se poate reproșa nimic profesional, încetați cu prostiile. Mi-a plăcut aia, a fost aluzie directă la mine, și dezamăgire maximă că n-am mușcat-o.

O chestie de menționat: impostura merge de multe ori la apă. Ani de zile. Atâta timp cât nu e copiat cuvânt cu cuvânt și este tradus și adaptat totul este bine, putem mima competență, informare, chiar și păreri proprii. La un moment dat există un declic. Ani de zile au spus unii că ești geană pe ăia de pe pe afară ca să vezi ce fac și să faci și tu, și le dădeai cu flit, că tu nu ai timp să faci asta, dar s-a văzut s-a văzut unde ești de fapt când ai fost lăsat liber să spui ceva de capul tău. Și e atât de adorabil.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Totusi in acel interviu a raspuns la cateva intrebari la care se fofila mereu. De apreciat :))

  00
 2. Bufnitele nu sunt ce par a fi. Relax, it’s a Twin Peaks quote! 😀

  00
 3. Treaba cu magazinul online „premium” mai exista?

  00
 4. daca nu scria ca-i scris de un bot nu m-as fi prins.

  00
 5. Un link sau un hint la ce interviu să ne uităm?
  Mulțumesc!

  00
 6. Eu sunt curios pe unde e interviul ala cu Jordan Peterson… sau am inteles eu gresit? Nu trebuia sa iasa deja un interviu a lui Buhnici cu Peterson… pe modelul celui cu Kiyosaki, care sincer a fost unul epic =))) Prima data cand vad pe unu de isi ia peste picior gazda in halul ala.

  00
  • Nu a mai apucat să îl publice, că și-a luat amendă pentru prostie. Dar l-a filmat, că de aia parcase Tesla aiurea iar, avea echipamente de cărat.

   00
 7. Deci chiar a fost scris / reformulat de chatGPT – sau mi se pare mie ?
  Observ o sacadare, o lipsa de fluiditate la propozitii si idei.

  00
 8. Cum e cuvantul ala in titlu, mor! E fix ca faza aia din film cu „bring molly”, si fata agentilor cand le zice ca nu era Molly ci E 😀

  00
 9. Omul e cancelat pe viata! Nu va mai fi niciodata ce a fost, nu inteleg de ce mai scrii despre el

  00
 10. Sunt curios daca s-a facut vreodata A/B testing, cu (P) si fara (P) in titlu, cat de mare sa fie diferenta de conversie?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.