Statul, prost de două ori

Ovidiu Ohanesian a castigat un proces prin care statul roman trebuie sa ii plateasca doua milioane de euro. Ohanesian, unul din cei 3 jurnalisti rapiti la comanda lui Traian Haysam, il daduse initial in judecata pe aceasta. Pentru ca statul a refuzat sa puna sechestru pe averea sa, lucru care nu se face, serios acum, a dat in judecata statul si a castigat. Povestea intreaga aici.

Viorel Catarama cred ca face criza de nervi la ora asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Ma intreb si eu acum: ca simplu cetatean, vorba nu stiu cui, eu am dreptul sa dau statul in judecata pentru ca a pierdut un proces si eu nu vreau sa platesc pierderile sale?
  Poate a fost de vina, poate avocatii lui nu au fost buni, habar n-am.
  dar noi cu ce suntem de vina in labele lor triste pe care le-au facut cu Hayssam – om al serviciilor secrete prin care se faceau afaceri cu armament?

  00
 2. sa fim seriosi, statul e reprezentat de grupurile de interese ale oamenilor cu influenta. asa ca orice face, o face pentru bunastarea lor

  si doar asa imi explic motivul pentru care ajung astia acolo, doar campania nu e gratis, iar a nu cotiza in partid e ca si cum ti-ai taia craca…

  00
 3. Aha…si acum daca statul refuza sa plateasca cele 2 milioane de euro, cum a refuzat sa puna si sechestru pe averea Haysam, o sa fie dat inca o data in judecata ? => bucla infinita :))

  00
 4. „la comanda lui Traian Haysam”
  >:)

  00
 5. Cine răspunde, totuşi? Văd că Zeus încă mai călăreşte pe Pegas. În fine, am impresia că Ohanesian era singurul de pe acolo ce nu avea habar de ce se întâmplă…

  00
 6. omar haysam via traian

  00
 7. Ete fleosk! Astea-s nimicuri marunte, bre! Altii dau in judecata Romania comunista… pentru daune morale, verbale si monetare…

  deci… nu? :)

  00
 8. Culmea, genul asta de ”victorii” ar putea fi o dovada de sanatate judecatoareasca daca n-ar pica intr-o asemenea perioada.

  00
 9. hai, ca nu e adevarat :) Inca un romanism dus la extreme

  00
 10. Sfinte Sisoe, pe gandul.info s-a varsat caruta cu comentatori retardati.

  00
 11. Tovarasi! Nu-i gluma, nu-i aiureala bleaga! Traim in tara unde
  minoritatile sunt ferite de discriminare prin dungi vopsite pe strazi… si unde fostii cetateni cer bani pe motiv ca nu le-a mers bine in strainatate!
  Romania Extraterestra, asta e!
  Suntem condusi de Reptilieni!
  Am zis!

  00
 12. si traian si ziaristii si arabetul au fost in aceeasi oala..

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube