Oamenilor care au o problemă cu Starwebs…

La o căutare după Starwebs, apare articolul ăsta, și în ultimele zile au fost mai multe comentarii acolo pe tema asta. După ce am îndurat cu stoicism câteva zile, am renunțat.

Partea proastă e că oamenii care au o problemă cu o firmă sau alta e că nu prea înțeleg cum funcționează plânsul pe internet.

Întâi de toate, ne identificăm. Pentru că “și mie mi-a furat banii” semnat de pe un email de gmail nu înseamnă nimic.

Apoi, încercăm să explicăm ce ni s-a întâmplat, folosind limba română într-un mod cât mai coerent și corect cu putință. Dacă nu știm a scrie corect, riscul e ca mesajul nostru să fie considerat imbecil și să fie șters.

Apoi, încercăm să nu ne luăm haina de dezinteresați când scriem un comentariu de 30 de paragrafe, și nici să folosim numele tatălui autorului blogului (!?) când facem asta. WTF NOW!? Și ca distracția să fie maximă, tipul care a făcut asta răspundea unui comentariu care nu fusese aprobat, deci n-aveau cum să-l vadă.

În final, înțelegem că lumea nu ne datoare să ne rezolve problemele, mai ales când punctele de mai sus nu au fost îndeplinite. Ceea ce idiotul ăsta nu pricepe.

Iar Ramona Platon, de la StarWebs, doamnă, domnișoară, fuga la cursuri de limba română și apoi la scris comentarii pe internete.

Amuzant e că Ovidiu Neagu de la SeoMaxim a scris și a șters, dar s-a păstrat.

 

Pe scurt, dacă n-aveți chef să citiți tot ce am scris: dacă aveți chef să scrieți comentarii imbecile, mergeți pe seopedia, acolo nu contează cât de incoerenți sau agramați sunteți.

 

tatoo-4

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. Asta este o problema spinoasa pentru sambata seara. Te rog sa ma lasi sa meditez pana maine cand iti voi prezenta comentariul meu. Plus ca ai complicat lucrurile si cu printscreenurile alea cu discutia. E de gandit serios in chestiunea asta.

  00
 2. asa zisele site-uri care le comercializeaza in tecdoc nu sunt realizate de ei, habar n-au ce-i in scriptul respectiv.
  de update-uri nici nu mai poate fi vorba, folosesc versiuni foarte vechi ale bazei de date tecdoc de unde lipsesc multe branduri noi.
  atata dai atata face.

  00
 3. Si eu am o experienta proasta cu o alta companie din acelasi domeniu, nu conteaza cine.
  Ideea e ca si la preturi de zeci de ori mai mari, gasesti oameni la fel de inselatori.
  Nu banii sunt problema ci caracterul infect al oamenilor.

  Pentru mine e lege. Contractul cu firmele din IT il fac plecand de la premiza ca voi fi inselat din prima zi. Exclud orice prezumtie de buna credinta din partea lor.

  00
  • Lasă ca si pe partea ailaltă e la fel.
   In afara de tepe, am avut clienți care nici măcar hosting-ul nu si l-au plătit, ba unul din ei se trezește dupa 2 ANI (si dupa ce n-a plătit nimic) ca poate mai am ceva din site-ul lui :))))))
   Singurii care au fost prompți au fost bugetarii, ocazie cu care m-am lăsat si eu de business cu privații, nu se merita, rar mai fac si numai la cunoscuți.

   00
 4. NOU
  #6

  Ești un blogăr foarte citit, cu toate ca ai o grămadă de articole de… nișă, ca ăsta… Ciudat.

  00
 5. bai da’ george ala e suparat rau.
  prin gimnaziu mai reactionau colegii asa, insa dupa poza pare sa fi terminat gimnaziul.

  00
 6. Problema deja din punctul meu de vedere este una penala. In sensul ca partea cu „te bat de vei sangera 5 minute non stop” intra exact aici:
  ––
  Articolul 206 din Noul Cod Penal:
  Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.
  ––
  In practica organul judiciar in baza unei sesizari prealabile a pagubitului va obtine copia MYSQL-ului in care sunt stocate comentariile, si cu mandat la ISP va obtine datele intimatului/pârâtului. Si tot cu mandat chiar daca folosesti 50 de proxy-uri si VPN-uri tot va obtine datele reale.
  ––
  In alta ordine de idei. Faptul ca firma A acuza firma B (firmele fiind concurenti directi in piata in nise identice) din cate am inteles eu daca nu este bine si complet probat in instanta in baza dovezilor poate fi (nu spun ca este cazul aici ci doar ca astfel de cazuri sunt extrem de sensibile din ceea ce am citit pana acum) privita ca si concurenta neloiala / actus reus. Iar solutia nu e sa defaimam si sa ne facem singuri dreptate pe internet, ci, daca ne consideram pagubiti sa ne adresam instantelor competente, ca d-asta suntem cetateni europeni. Statul are niste mecanisme legale, nu suntem haiduci ca acum 200 de ani sa ne facem singuri dreptate pe strada sau pe internet. Oamenii aia din sistemul juridic au fost N ani la scoala tocmai ca sa dobandeasca competenta de a rezolva astfel de cazuri dupa litera si spiritul legii.

  00
 7. Cum se face ca unde apare un scandal , hop si SEOMAXIM?
  –-
  In alta ordine de idei, 2000 lei pt in website este un preț decent. Clienții deja simt piața si sunt sătui de „site cu 250 lei” de pe wplocker.
  –-
  Ca a luat teapa X si Y, zic ca mai întâi ar trebui plâns la politie si abia apoi pe net. Altfel este egal cu zero si pare penibil

  00
 8. NOU
  #10

  Dorim sa terminam odata cu aceste discutii.
  In data de 28.11.2014 09:49:43 am inceput contractul cu wilddesign.ro urmand sa-i oferim beneficiarului : baza de date tecdoc + imagini + modul.
  Deobicei se procedeaza asa :

  1) Baza de date este urcate pe server-ul clientului de catre IT-ul lui si imaginile la fel.
  2) Modulul este urcat de catre noi si testat in prealabil.

  Dumnealui nu a beneficiat de server, astfel ca un ajutor am urcat baza la noi pe server ( acest lucru a durat din nefericire cateva zile bune).
  De pe data de 28.11.2014 am comunicat prin telefon, i-am adus la cunostiinta ca din nefericire se intarzie cu urcarea bazei de date la noi.(dumnealui a fost deacord).
  Pe data de 08.12.2014 clientul nostru dupa urcarea bazei primeste copie dupa modul.
  Pe data de 15.12.2014 clientul nostru primeste acces in ftp de downloand arhiva baza si imagini.
  La 2 zile dupa ce toate informatiile sunt livrare dumnealui vine cu postari pe internet si accea „reziliere”.
  Acum daca luam un pic lucrurile la analizat descoperim urmatoarele :

  1) De ce nu a reziliat pana pe data de 6.12.2014 ( in termen de 8 zile cum e stipendulat la noi).
  Acesta vorbea la telefon cu noi si cand i-am spus ca intarzie urcarea bazei nu a spus nimic. A asteptat arhivele sa poata demara el linistit rezilierea.

  2) A expus link-ul online pentru a masca cumva ip-ul lui.
  3) Imediat dupa primirea informatiilor nu a mai trimis e-mail de pe office]@[wilddesign.ro ci de pe wilddesign]@[yahoo.com
  4) Pe data de 5 am aflat noi de postarea lui, insa noi de pe 17 pana pana pe 5 ian 2015 am tot vorbit cu dumnealui la telefon si nu ne-a comunicat ca rezilieaza. Ne-a cerut doar sa-i ducem modulul pe prima pagina ( dovada facandu-se e-mail primit de la dumnealui).

  Dumnealui daca isi cumpara un CD de la magazin, sunt sigura ca ii va face copie si il va returna pe motiv ca nu este BUN.

  Cu toate ca cele expuse mai sus denota faptul ca incerca sa fure si atat, vom demara rezilierea conform contractului nostru pe jumatate de suma sau pe suma intreaga daca isi asuma in scris, ca cele comunicate de noi sunt adevarate.
  Noi ne vom face obligatii sa dovedim cu acte si dovezi ca cele spuse de noi sunt adevarate.(Vorbele nu se cos la dosare!)

  Ne cerem scuze noi pentru modul de abordare a domnului George, consideram ca tot ceea ce a scris atat in mesaj-ul trimis catre dumneavoastra cat si catre noi este doar o iesire nervoasa.

  Aveti aici anexa trimisa catre dumnealui :

  Imi cer mii de scuze daca mai „mananc” o virgula sau mai gresesc cand scriu! Cu toate ca nu am nici o scuza, doresc doar sa va spun ca dupa 16-17 ore de munca zilnica mai face omul si greseli.

  Mult succes cu acest blog si cu toate ca nu vi-am oferit banii, dumneavoastra ati ales calea ceea dreapta!

  00
 9. S-a umplut netul de tot felul de expertiPC care fac site-uri web, repara calculatoare, fac optimizare SEO etc. Iata o mostra din anuntul unui astfel de expert. Ghici cate greseli are ? „AVIZ AMATORILOR! ->
  NU COPIATI CONTINUTUL ACESTUI ANUNT PENTRU AL REPOSTA,
  NU MAI LASNATI ANUNTURI CARE NU LE PUTETI ANDEPLINI
  DACA NU VA PRICEPETI LASATII PE CEI CE PRICEP SAS-I FACA TREABA
  UNII CRED DIN VOI CA DACA STII SA DAI CU MOUSUL SI SA DAI SETUP LA UN WINDOWS AU AJUNS DEPANATORI SAU OPERATORI PC
  NO OFFENCE NO OFFENCE NO OFFENCE”

  00
 10. NOU
  #12

  Daca vreti o teapa frumoasa si de lunga durata, va invit sa contactati si sa achizitionati servicii de la Starwebs.
  Neaparat discutati cu Ramona Mihaela Platon, despre cum doriti sa arate teapa dvs.
  Intrati neaparat si in sediul firmei din Calea Grivitei la parter, ca sa faceti vreun icter sau vreo boala de piele, ceva.

  00
  • Te rog ffff frumos sa mergi de urgenta sa-ti faci analizele ca nu cumva sa fi facut scabie „mentala” .. Pacat de tineretea ta…

   00
  • NOU
   #14

   Un articol de tot ca*atul! Numai minciuni si prostii scrise despre aceasta firma. Din cate se vede Domnul Vali Petcu nu prea are ce face iar din plictiseala s-a apucat sa aduca comentarii fara rost despre firma Star Webs. Va sfatuiesc sa va gasiti un hobby sau o activitate mai interesanta decat sa comentati si sa jigniti anumite persoane doar de dragul de a le jigni si ridiculiza!

   P.S. : Scoateti-va dvs. copacul din ochi si dupa aceea isi v-a scoate si doamna Platon Ramona crenguta! Daca intelegeti la ce ma refer. 😉

   00
 11. NOU
  #15

  Din pacate si firma la care lucrez a cazut victima gainariilor celor care isi spun „starwebs” (adica SC. C. Ramis Revolution S.R.L.). Confirm cele spuse mai sus, locatia unde isi desfasoara activitatea nu are doar un aspect saracacios ci intradevar mizerabil. Desi initial tinzi sa crezi ca ai dat de niste oameni care desi nu au posibilitati materiale, incearca sa faca ceva…dupa prima saptamana de „colaborare”, in momentul in care nu mai raspund la telefon iti dai seama ca mizeria din apartamentul respectiv este de fapt doar o oglindire a caracterului lor. Destul de grav este si faptul ca de fiecare data cand am vizitat apartamentul respectiv, printre calculatoarele „vintage” era intotdeauna cel putin un bebelus, in carucior sau asezat pe undeva pe acolo. Mai este cel putin un copil mic in apartament sau in zona mai tot timpul… ce fel de oameni isi expun copiii in felul asta, facand gainarii chiar din apartamentul in care locuiesc impreuna cu copiii. A trecut aproape un an de cand ar fi trebuit sa livreze produsul pentru care am achitat un avans si nu am primit absolut nimic…nici macar un produs de o calitate inferioara… In acest timp pe adresele noastre am primit in total 47 de spam-uri de la „starwebs” deci sunt in continua cautare de noi victime. Ultimele mail-uri sunt in limba engleza, realizand probabil ca vorbitorii de limba romana sunt deja informati in privinta lor. „Be unique and creative” se intituleaza mail-ul in limba engleza…completarea ar fi „Be unique and creative, get scamed by „starwebs a.k.a. C. Ramis Revolution company”. In concluzie va pot spune cu siguranta ca „oamenii” de la starwebs au gandit aceste gainarii din start, chiar si contractul de prestari servicii este formulat pentru acest lucru. Intradevar…prostia se plateste, site-ul lor de prezentare este realizat prost si plin de minciuni, Ramona Mihaela Platon autointitulata „diavollytza” alaturi de rudele ei de prin partile Moldovei si din Bucuresti sunt genul de persoane care se zbenguie pe „cicalacachicha”…doar dupa o simpla cautare pe google poti afla cam care este nivelul intelectual si cultural al „doamnei” …

  00
 12. Comentați voi despre mine

  00
 13. NOU
  #17

  Buna seara domniilor “no-name”,

  Va aduc la cunostinta ca orice “teapa” se pedepseste conform legi. Ceea ce inseamna ca va invit sa ne dati in judecata.
  Faptul ca mi-ati jignit familia, originile si neamurile este un gest de prost gust.
  Faptul ca sunteti rasist si nu agreati moldovenii este problema dumneavoastra Insa din nefericire , daca pe cartea mea de identitate s-ar putea stipendula acest aspect, l-as accepta cu mandrie.
  Sunt mandra fiindca sunt moldoveanca si fac parte dintr-o familie simpla de moldoveni, care ne destrabalam pe “cicalaca cichicea “. Banuiesc ca dumneavoastra o sa faceti sau ati facut nunta in ritmuri de house.
  Cultura dumneavoastra este deplorabila si fara sa va dati seama sunteti la fel de rapanos ca noi. In aceste conditi stimabile domn ati pasit in locuinta noastra infectata si ati semnat contract cu noi, sunteti deja contaminat. Va rog din suflet sa va faceti analizele.!!
  Unui “manelist” ii place stilul vintage si nu in ultimul rand sa-si afiseze puradei. Imi cer mii de scuze ca n-am reusit sa evacuez toti copii din zona pana la sosirea dumneavoastra. Speram ca mocheta rosie care domneste in sediu, sa va multumeasca.
  Saracia lucie in care traim nu ne permite sa comandam alta nuanta, e tot ce am putut obtine la nenumaratele vizite. Dar stimabile domn conform proverbului “Cine se aseamana se aduna”, ar trebui inainte sa ne jigniti si sa recunoasteti ca ne-ti calcat pragul de nenumarate ori, sa va ganditi ca sunteti deja in aceasi cocina.
  Cultura mea limitata nu-mi permite sa inteleg, de ce un asemnea distins domn nu a semnat cu o firma de renume si a ales “acesti jegosi”. E un raspuns pe care doar dumneavoastra puteti sa il oferiti.
  Autointitulatura mea “Diavollytza” s-a produs in vremea copilariiei si voi fi foarte revolta pe parintii mei moldoveni ca nu au luat masuri. Nu si-au dat seama ce ar putea produce societatii acest nickname.Voi incerca evacuarea copiilor mei din viata mea, fiindca este o pedeapsa sa-I expun parintiilor. Acestia fiind cautati de “scammer si Direstraist”.
  In concluzie, daca doriti lux, non-manelisti, non-moldoveni va rugam sa apelati la alta firma.

  Acum urmeaza lauda:

  Spre deosebire de alte firme de WebDesign nu am postat vrodata in portofoliu ceva ce nu ne apartine.
  Am dezvoltat peste 350 de proiecte atat mici cat si mari, colaboram cu succes cu nenumarate firme.
  Preturile noastre sunt cuprinse : 430 lei – 4000 lei in care toti clientii primesc ( hosting gratuit 1 an + mentenanta gratuita 1 an).
  Nu am perceput taxe pe modificare sau cine stie ce aberatii, dupa semnarea contractului, am incercat sa dezvoltam toate cerintele clientului fara alte taxe.
  Pe toti clientii nostri I-am sfatuit sa aleaga ceea mai mica oferta, oferindule poate toate facilitatiile de la ceea mai buna. Nu am tinut cont de numar de pagini sau alte mizerii.
  Am invatat clientii sa-si faca singuri Optimizare, facebook etc.Am sfatuit clientii sa aibe grija de parole sau alte prostii.
  Sunt contracte pe care noi am refacut design-ul de 3-4 ori doar sa multumim clientul.
  In concluzie ceea ce noi dezvoltam la banii putiti alti dezvolta la mii de euro.Asta inseamna teapa? Fiind vorba de disputa a 2 societatii este josnic sa-si expuna problemele pe blog-uri. Nu vom face si nici nu am facut acest lucru vrodata.
  Exista justitie si dorim sa-si faca datoria.

  Fiind foarte transparenti va rugam din suflet in cazul in care nu reusim sa raspundem la toate solicitarile telefonice in timpul programului :
  10 – 18:00 de luni pana vineri, sa ne contactati pe e-mail: office@starwebs.ro

  00
 14. Uite cum v-a închis „moldoveanca” gura. Bravo fata! (nu comentez acuzațiile ca nu cunosc detalii)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.