Star in Budoar

Cine vrea să îi facă o surpriză mai mult decât plăcută fostei prietene, iată şi locaţia unde o poate face: revista Budoar. Pentru că nu nimic nu se compară cu moaca/fundul fostei în paginile lucioase ale unei reviste porno. Vă daţi seama ce priviri languroase va primi fata pe stradă zi de zi. Priceless. Uitându-mă pe situl respectiv, mi-am adus aminte de „celebra” dezvăluire paparazzi din Star că Daniel@ şi Mutu se futeau, dezvăluire făcută fara fotograf, care nu putuse fi contactat să vină să facă poze. Colecţia paparazzi a revistei e absolut penală. Probabil că au 1 fotograf care vine cu Smena de acasă şi unul care face poze cu mobilul. Şi după 2 luni de pândit la Andreea Marin la geam, nu au scos nimic decât nişte poze de 2 lei.
Încă una tot din Budoar: Alexandra (atenţie, poze indecente) ne spune că rupe pisica în două în materie de sex şi că „Sunt zeci de bărbaţi care, dacă i-aş suna la unu noaptea ca să facem sex, ar lua taxiul şi dacă s-ar afla pe o insulă pustie”. Adevărul e că şi eu, dacă aş fi pe o insulă pustie, aş chema un taxi şi m-aş duce să îi dau o cârja. Dar, vorba aia, noroc că eşti frumoasă!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. lag test … … …. 3years
  wow

  00
 2. Nu crede tot ceea ce citesti prin ziare…referitor la „declaratia mea” afla ca nu eu am declarat asa ceva… aceelea sunt cuvintele fostei mele impresare Cristina Cucinic…asa ca inainte sa faci afirmati aiurea te rog sa te interesezi cine ce a zis defapt…nu apreciez sa fiu catalogata drept o pipita fara minte de catre oameni care nu ma cunosc….

  00
 3. Stiu provider-ul e de vina :D

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.