Sport.ro nu se lasă mai prejos

Adică, dacă GSP.ro pierd teren şi au devenit si site de mondenităţi, gadgeturi şi alte spamangeli, de ce s-ar lăsa sport.ro mai prejos?

Ia admiraţi acest bun exemplu de jurnalism online:

soferul-francez

Mişto, nu? Partea proastă e că nu e o ştire adevărată, fiind un pasaj dintr-o carte publicată în 2002 şi care s-a răspândit în aceşti ani pe forumurile auto şi pe softpedia. De unde până unde a ajuns ea ştire actuală nu se ştie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. Chiar nu e nevoie de continut nou sau de „calitate”, trebuie sa fie doar MULT si cat mai DES adaugat. Sunt sigur ca sunt foarte multi ce n-au auzit inca de aceasta stire (Nici eu nu auzisem sa fiu sincer), deci, multi practic vor fi multumiti. Ce sa-i faci, daca nu-s subiecte noi, hai macar sa le inviem pe cele vechi ce au avut succes.

  00
 2. Sunt curios daca astia de la sport.ro chiar au deschis cartea din care au copiat, sau daca doar au gasit discutia pe vreun forum. As fi uimit ca varianta 1 sa fie castigatoare.

  00
 3. Oricum e stupid să crezi că asta chiar s-ar întâmpla pentru că semnul de circulație nu e un număr negru într-un cerc alb cu chenar roșu, ci e un semn convențional a cărui semnificație a fost stabilită și înțeleasă dinainte. E ca și cum ai zice că n-ai oprit la semafor că era doar culoarea roșie, dar nu îți spunea că e de oprit, putea la fel de bine să însemne blană sau vai ce cald e afară.

  00
 4. Deja când am vâzut ”Senzațional !” m-am lămurit.

  00
 5. „Uite cum (etc etc)”? Really? Dar cine plm sunt eu, badea Ionica de la tara, sa-mi vorbeasca asa?
  Misto self esteem tre’ sa aiba cititorii lor.

  00
 6. Eu am dat bani sa vad meciul de la dolce online. Bani aruncati. Siteul este blocat. Se poate incadra la inselaciune sau furt?

  00
 7. e o tampenie pentru tampiti. Pentru el, vezi Doamne, se aplica codul Penal nu cel Rutier cand circula in Franta, cam asta era explicatia „poantei”.

  00
 8. s-au prostit si astia, am mai gasit si eu vreo doua articole de tot rasu :)

  00
 9. Sunt fan fotbal şi citesc zilnic acest site, dar, din păcate, în ultimul timp ştirile senzaţionale detronează sportul, în general, şi fotbalul, în special. Extratereştri, modă, greşeli cinematografice şi multe altele…

  00
 10. cine te pune sa citesti infectiile alea? :)

  00
 11. toate titlurile de pe sport.ro contin senzational, fantastic, fabulos, bomba, umilinta, messi, becali, haos, extrem, sexy, porno, macel. avem articole, lipseste sportul si gramatica.

  00
 12. sport.ro au fost mereu „mondeni”

  00
 13. Asta nici macar nu e stire… e o chestie dintr-o culegere de bancuri de acum 12-13 ani, cand inca se gaseau astfel de culgeri la chioscurile de ziare…

  00
 14. Sport.ro nu se lasă mai prejos. Il vrei la Steaua?
  FTFY

  00
 15. Ia uitati cine ne invata pe noi economie si finante in ZF:

  https://www.zf.ro/

  Ok, sint de acord ca am niste idei preconcepute dar totusi WTF!!!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube