Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Iar a ajuns Bobby la tvr 2=)))=)))Muhahaha

  00
 2. 🙂

  00
 3. 1.se pare ca bobby mai are putin si devine personaj monden si il vedem si prin revistele de scandal:)

  2.cred ca vorbesc in numele mai multor „uituci” cand spun Ms! pt faptul ca ai inregistrat apartitia la TVR.

  00
 4. NOU
  #4

  În timp ce mă gândeam dacă să mai ascult ceea ce se mai spusese deja sau să dau pe alt canal, îmi şi închipuiam cum se dă iar apă la moară ciutanilor care cred că vor câştiga o gălăgie de bani din bloguri despre cum s-au înjurat ei de mamă în tramvai.

  Povestea asta cu câştigurile din bloguri începe să devină desuetă. Cineva trebuie să explice lumii că trebuie muncă şi calitate. Scriitoraşi de duzină suntem 90% dintre internauţi. E nevoie de un suflu nou şi de idei noi pt ca să scadă nr celor ce visează la cai verzi pe pereţi.

  Presa scrisă nu va dispărea din forma clasică în următorii 10 ani. Va migra spre virtual, dar nu de tot.

  00
 5. da, si s-au spus lucruri stiute si de bun simt: moartea ziarelor „clasice” si castigul din blog

  00
 6. Eu vad trei specialisti acolo, ma-nsel? 😀

  In alta ordine de idei, cea corecta, opinia mea e undeva intre cea a lui Comanescu si cea a lui Victor Kapra: o sa dispara cotidianele (sau se vor reduce mult; vor ramane, probabil, ziarele gratuite) dar nu vor disparea saptamanalele sau lunarele de analiza. Eu, de exemplu, nu ma vad citind de pe format digital articole ample, reportaje detaliate etc.

  Acum vreo 5 ani aveam abonamente la vreo doua ziare. Acum mai cumpar doar Catavencu regulat si, uneori, Capital. Singurul motiv pentru care mai cumpar ziare ca Evz sau Cotidianul e, de fapt, doua: sa am ce citi cand stau la masa (obicei prost, stiu) si ca sa am ce citi cand stau pe buda.

  Oricum, nici pe net nu pot spune ca citesc prea multe ziare. Frunzaresc dimineata cele mai importante site-uri de stiri si cam atat. In rest, imi iau doza de stiri de pe blog-uri/alte site-uri din aceasta categorie.

  00
 7. pentru buda recomandam un laptop! 🙂

  00
 8. @vorbaretu: Inca astept sa treaca saptamana promisa de colegul care mi-a promis acum o luna ca-mi aduce router-ul wireless! 😀

  00
 9. nicio problema; pana atunci recomandam cablurile; sunt si mai sigure! 🙂

  00
 10. forma clasica e una singura: aia de o ai in mana (sorry!) si despre agonia acelei forme de presa era vorba.

  00
 11. Felicitari lu` Bobby. Va apare tot mai des pe sticla

  00
 12. NOU
  #12

  Parerea mea este ca ziarele nu vor disparea. Fenomenul acesta de „blogs taking over” este intalnit in toata lumea, si mai ales in Statele Unite unde blogging-ul a devenit un fenomen social si multa lume prefera blogurile ziarelor.

  Calitatea articolelor gasite in ziare inca este superioara foarte multor bloguri, deci multa lume inca le citeste. Eu sint de parere ca ziarelor se vor adapta si vor deveni mult mai dinamice si multe stiri de ultima ora vor fi publicate exclusiv pe site-urile lor, in timp ce „hartia” se va concentra pe materiale mai profunde si bine pregatite.

  Dar o sa vedem 🙂 Toti presupunem acum

  00
 13. bravo lui, dar am si eu o intrebare, poarta acelasi tricou mov, la fiecare „eveniment”? :))

  00
 14. @silviu: e obligatie contractuala 🙂

 15. De fapt e alt tricou, acelasi model 😀

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.