Spam de la Roșia Montană

titus-capilneanAm dat like like paginii Roșia Montană și m-am jucat cu Orașul Minier acum doi ani. Și aparent asta le dă voie oamenilor de acolo să îmi trimită mesaje nesolicitate. Iar tâmpițelul care răspunde de social media la ei, un băiat care și-a trecut cu nesimțire în CV că a făcut 100 și ceva de campanii la fel cum un mecanic de la o uzină auto își trece în CV că el singur a făcut mii de mașini, îmi spune că am participat la un concurs și de acolo au ei voie să îmi trimită mesaje nesolicitate.

Received: from mail71.us2.rsgsv.net (mail71.us2.rsgsv.net. [72.26.195.71])
From: =?utf-8?Q?Rosia=20Montana=20Gold=20Corporation?= office@rmgc.ro
Date: Mon, 4 Mar 2013 07:01:51 +0000
X-Campaign: mailchimp024864915c.739ff20e25
X-campaignid: mailchimp024864915c.739ff20e25

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Pentru ca o aplicatie sa poata afla adresa ta de email trebuie sa-i acorzi acest drept. Ce face dezvoltatorul cu adresa de email trebuie specificat in terms sau privacy. Daca nu face cu ea ceea ce zice si incepe sa trimita spam, ai butonul de report a problem.

  00
 2. HumancentiPad , South Park – Similar ?:))

  00
 3. Aha, deci de aia am primit si eu email. Am jucat 2 minute minunea aia, ca m-a plictisit repede, dar a fost suficient sa-mi dau ‘acordul’ pentru a primi mesaje de la ei. Mda …

 4. In mod normal chestia e ascunsa in regulamentul campaniei ceva. Toate aplicatiile (sau majoritatea) strang baze de date si unele specifica ascuns undeva ca iti vor trimite noutati pe mail … Ceea ce nu e ok deloc logic, dar cati citesc regulamentele …?

  00
 5. Nu cred ca e in regulamentul paginii, dar s-ar putea sa fie undeva in regulamentul aplicatiei cu care te-ai jucat. Am patit si eu asa dupa ce accesat diferite aplicatii. Poate ca trebuia sa citesc mai cu atentie regulamentele :))

  00
 6. La câte mizerii fac cei de la RMGC, asta parcă ar fi cea mai mică… Cu toate acestea, dacă ar fi după mine, aş mitralia toţi spamerii pe stadion, în stil WC Tudor. Pe internet nu urăsc nimic mai mult decât spamerii şi hoţii de conţinut.

  00
 7. ce contine un spam de la RMGC, m-ai facut curios 🙂
  daca e trimis prin mailchimp, te poti dezabona, si scapi ….pana fac ei alta lista

  00
 8. Si chiar dac-o fi in regulamentul din aplicatie, cu ce ajuta sa agasezi oamenii care nici nu-si amintesc sa se fi inscris, de minunata ce-a fost campania, cu ingheigimentu ei cu tot?

  00
 9. Salvati Rosia Montana, vom spamuii si aurul, si inboxul vostru..

  00
 10. Zoso, corect este “Spam de la RMGC” – a nu se confunda cianuristii cu localitatea si ce reprezinta ea. Nu are sens sa le continuam inselatoriile nici macar la nivel lingvistic.

  00
 11. Uite cun s-a aurit si spamul 🙂

  00
 12. NOU
  #13

  Grija mare pe ce dai click: https://imgur.com/OC6Syne

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube