Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. probabil CA CAsetele sunt pe bune iar protagonistii sunt din domeniul sf

  00
 2. Sa spunem ca ambele casete sunt reale.Ce e mai rau, sa iei spaga sau sa bati copii?

  00
 3. Nu, nu, aia cu Basescu a fost fals clar. Doar ne-a explicat Funeriu cum viteza mainii era de peste 50 km/h, lucru imposibil pentru un om. Doar ca el nu stiu ca Base nu e om, e SuperBase.

  00
 4. Nope , nu l-am vazut .

  00
 5. Normal ca nu l-am vazut. cine plm se uita la filme in timpu zilei? alea se vad seara…

  00
 6. @ionel: de ce generalizezi? Să dai un dos de palmă unui „baistruc” obraznic sau să bagi un incompetent într-o funcție publică de mare răspundere?
  Cum sună acum, ah???

  @Marius Moga: deșteptu’ lu’ tata, fals înseamnă și dacă i-ar fi schimbat frame-urile în Photoshop de-așa natură încât să pară că i-a dat un pumn, chiar dacă în realitate i-a dat doar un dos de palmă, pe care-l merita pt că s-a băgat ca dobitocul acolo, și râzând obraznic. Și la ce vârstă avea nu se poate spune că era mic și inconștient. La vârsta lui copii vorbesc la școală cu „băgami-aș p.ula-n măta” când au impresia că nu-i aud profesorii sau când sunt pe terenul de fotbal. Am auzit de multe ori elevi de clasa a 2-a înjurând exact așa, nu mi-a venit să cred, dar așa e. Așa că dacă Băsescu i-a dat un dos de palmă imbecilului ăluia a făcut foarte bine, chiar dacă nu era copilul lui! De altfel, ce căuta acolo, între oameni mari, neînsoțit de părinți, să râdă ca idiotul?

  00
 7. Mi se pare ca nu au nicio legatura intre ele situatiile descrise de tine. Ce treaba are un show de divertisment cu continut ofensator pentru unii, necenzurat si doua casete a caror scop aveau denigrarea personajelor principale? Cu tot respectul…dar nu vad legatura. Poate imi explici tu.

  00
 8. Nu mi-a placut nici odata acest serial….

  00
 9. Mie nu mi-a placut nici de doua ori!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube