Şocant, românii se uită mai mult la mizerii şi mai puţin la ştiri!

Opriţi totul, Libertatea a făcut descoperirea secolului!

Cică Antena2 a depăşit în audienţă Realitatea pe anumite segmente orare, cum ar fi ora 18.00, când „Răi, da’ buni” bate „Realitatea zilei”, şi 22.00, când „Agentul VIP” bate talkshow-ul cu Gheoghe şi Dragotescu!

Felicitari realizatorilor şi strategilor Antena2 pentru că au reuşit să bată un post de ştiri, ei pozitionându-se în zona talkshow/divertisment! Felicitări! Mâine o să depăşească Romantica, Money Channel şi poimâine OTVul!

ps: pentru ăia care citesc şi blogul lui Ciutacu, aţi observat că nu s-a bătut cu cărămida în piept, cum face de obicei când vin cifrele pentru Jurnalul (când face ca maimuţa, deşi meritele lui în ecuaţie tind către zero), emisiunea lui e în continuare acolo unde merită si unde e şi partidul lui Felix, în marja de eroare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Realitatea face o singura gresala, invita politicieni.
  Cat de prost sa fi a nu-ti dai seama ca lumea sa saturat de politicieni?
  Pana si Basescu daca apare la TV nu mai face rating cat un film de nota 7.

  00
 2. real, realitatea e un post serios.

 3. Nu glumi cu OTV-ul, că zilele trecute a făcut 7 puncte de rating medie pe sfert! 🙁

  00
 4. dap, auzisem si eu stirea asta la Mircea Badea… daca nu s-a batut cu pumnii in piept de fericire vreo 5 minute vorbind doar despre cat de tare e trustul lui voiculescu.

  00
 5. Eu astept cu „interes” talk-show-urile cu adi minune, sorinel pustiu si alti pitici cretini, mari figuri de referinta ale muzicii romanesti. Cred ca atunci cand o sa apara talk-show-uri cu ei ca gazde o sa sparga toate recordurile de rating.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube