smth for the mactards

The Linux running on a Sony Vaio remained undefeated at the end of a three-way computer hacking challenge Friday at the CanSecWest conference.

The MacBook Air went first; Independent Security Evaluators’ Charlie Miller took the Mac after about two minutes work on Thursday.

de aici

so..shut up!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. As the old saying goes, In Tux We Trust.

  Desi din articol reiese ca baietii veseli au gasit niste gauri si-n Linux, dar le-a fost lene sa scrie codul de exploit. De unde rezulta ca Vista e mult mai user-friendly 🙂

  00
 2. si sa nu uitam ca in articol se spune ca vista a cazut dupa 2 zile….
  mac owned 😀

  00
 3. „Macaulay said the flaw he exploited was a cross-platform bug that took advantage of Java to circumvent Vista’s security.” A fost adobe flash nu Java.

  „She noted that some had found bugs in the Linux operating system but many of them didn’t want to put the work into developing the exploit code that would be required to win the contest.” Nu s-au obosit prea mult sa hackuiasca linuxul 🙂

  00
 4. asta i pe principiul strabonului aluia,`dacii erau cei mai viteji dintre traci` da` continuarea nu o zice nimeni

  00
 5. Da… deci vista a picat din cauza de 3rd party?

  00
 6. only real hackers pwn linux boxez 🙂

  00
 7. Era de asteptat :)) Norocul Apple este ca nu e o platforma atat de poplara ca si nr de utilizatori si inca nu e suficient de targetatat de hackeri/crackeri.

  00
 8. totusi mai sunt nubi care baga windows xp fara SP1 si conectati la net.. oare cum se simt dupa 5 minute de folosire? 😀

  00
 9. NOU
  #9

  Erm, sincer e o diferenta intre securitate hacking si cea de zi cu zi.
  Mac Os X e dovedit prin statistica in timp a fi mai sigur decat windows

  00
 10. I felt a great disturbance in the Force, as if millions of apple fanboys cried out in terror and were suddenly silenced.

  00
 11. eu nu inteleg cum poate cineva sa fie atat de imbecil incat sa foloseasca argumente de genul: nu e o platforma poplara sau e mai scump.
  iar faza asta cu macbook air e o chestie ieftina: flacaul respectiv, pana nu a AVUT ACCES FIZIC la acel macbook, nu a putut face nimic. de ce nu cititi, de ce nu va documentati inainte de a deschide gura.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube