Situația la zi, marți, 22august

“Nu știm de ce nu fac oamenii copii și de ce scade populația”. Aham. Ați văzut demisii, concedieri, arderi pe rug sau ceva la 3 zile de la scandalul ăsta de la Botoșani? Nimic.

Nimeni nu știe nimic, nimeni nu vede nimic. Noroc pe Firea că și-a dat demisia, ne scutește dracului de vreo părere imbecilă de la ea. Dar în rest, nimic. Natalitatea se încurajează doar din declarații, gravidele sunt pe cont propriu. Mereu au fost. Unele mai norocoase decât altele.


Mai tăceți dracului cu demisiile voastre, voi nu înțelegeți că poliția lucrează pentru voi? Uite, s-a rezolvat, s-au pus pe treabă, ce naiba mai vreți?

Asta pare să spună Poliția Română. Europol tace în păpușoi, Ministrul de Interne a ieșit și a spus nimic, restul se fac că au treabă.

În timpul ăsta, apar noi informații despre părinții simpli ai bietului copil, cum zicea avocata.

Există un plan de avarie de a distrage atenția de la scandalul ăsta, se lucrează la el.


A reapărut timid problema ELCEN-RADET. Nici până acum nu s-a rezolvat ceva, deși problema există de ani buni.

Pentru cei care nu știu, ELCEN produce agent termic (apă caldă) și îl vinde RADET cu plata la 15 zile. RADET vinde populației apa caldă cu plata la 45 zile, motiv pentru care a acumulat datorii de sute de milioane de euro, majoritatea fiind penalități.

Logic ar fi ca ELCEN să fuzioneze cu RADET, că nu e ca și cum au alți clienți. La fel de logic ar fi ca Metroul București să treacă tot la Primărie, că e tot transport public al Capitalei.


Știe cineva cine e actorul care apare în reclama “La Doi Pași” alături de Pavel Bartoș?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

70 comentarii

 1. Pe scurt, situația la zi este neschimbată!

  Comentariu apreciat.745
 2. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 114361
  • SĂ SPONSORIZEZE SUPERBET!!!!

  • Eu zic ca face un pic, de ochii lumii, pana si Cioaca o iesit azi dupa 9 ani si ala o fost omor deosebit de grav.

   Comentariu apreciat.558
  • Dacă Cioacă mai avea răbdare nouă ani, astăzi nu îl mai prindea nici dracu. Cel mult îl promovau sau intra în vreun partid.

   Comentariu apreciat.384
  • Dacă nu face un Mario, probabil ia cu suspendare cu motivația că este băiat bun și nu a făcut nimic greșit, iar in 2-3 ani se lansează ca trapper care cântă despre droage, bani și cum nu se pune garda cu el.

   Comentariu apreciat.637
  • Conform legii Anastasia, va lua cu executare fără greș. Acum depinde cît.

   Comentariu apreciat.4711
  • n-auzi la avocata psd constanta ca droagele ”i s-au dat”, el nu a constientizat situatia?

   Comentariu apreciat.433
  • Face pușcărie cât face și javra de Iorgulescu: zero zile.
   Da, poate-l condamnă, și ce? Și Iorgulescu are condamnare. Vi se pare cumva că-l impactează asta cu ceva?

   Comentariu apreciat.494
  • NOU
   #12

   A scapat amarata aia de directoare la oranj nu scapa asta care are, pe taticu cu buzunare peste tot pe unde baga politicienii mana? Si tanti aia tot doua suflete nevinovate a transferat la cele sfinte… In tara asta daca nu ai bani sau puteri supranaturale esti pe hard mode de cum iesi din casa… Sau cateodata si in casa, intreaba pe aia de la Onesti sau pe aia de la Constanta cu pompierii care sa uitau la ea cum se face scrum… Ti se si zbârlește piele pe tine când te gândești ce se întâmplă langa noi

   Comentariu apreciat.331
  • Imi ziceți si mie siteul ala cu dosare neterminate?

   142
 3. Ai un link catre asta cu Elcen – Radet?

  26
 4. NOU
  #19

  sarmanul pasionat de minore a fost cancelat si acum trebuie sa joace in reclame penibile in loc de telenovele? Of, ce viata dura. Un Urus pe cand?

  Comentariu apreciat.7811
 5. Paul Diaconescu

  10
 6. Statul prin angajații lui face mai multe victime decât infractorii de drept comun. Am înteles bine?

  Comentariu apreciat.375
 7. Nu poate fuziona Elcen cu Radet că ar dispare un rînd de trepaduși, de la director la portar, iar asta nu e cușer…

  Comentariu apreciat.791
 8. Deci Clotilde pana si cu astia se lupta, mafie mare in Bucuresti. Daca nu iesim la vot o belim.

  Comentariu apreciat.6511
 9. 1. stăm pe fază peste 28 de zile, teoretic poate să fugă doar dacă la un moment dat îl lasă acasă, sub control judiciar. N-am ajuns încă Mexic sau Columbia, să intre echipa de șoc cu pușcoacele să-l scoată de după gratii. Dar dacă iese, la ce conexiuni și bani au ”oamenii ăia simpli”, treaba pare albastră.

  2. Nu știu cine e, dar are nevoie de o mașină de ras. Există oameni fără barbă, există oameni cu barbă și mai există o flocăială bâhlită și dizgrațioasă pe față.

  Comentariu apreciat.684
 10. BTW, care mai e starea de spirit printre cititori, încă se mai dorește legalizarea consumului de droguri ușoare? Că și băietul ăsta tot cu chestii ușoare a început pe la 13 ani.

  E la Cetin un articol de acum cam un an, cu o experiență reală a unei mame, nu teorii cu ”dar eu vreau doar ca să pufăi pe canapea!”. La momentul articolului părea că s-a terminat cumva cu bine, dar tare-s curios de un update, recidiva e foarte ușoară și parșivă, nu mulți ies definitiv din groapă.

  Comentariu apreciat.6431
  • Tu poate nu observi penibilul situației. Acum, când posesia de droguri înseamnă dosar penal, sunt cazuri de tineri prinși cu câte o țigară (pietoni fiind) pe la un concert/festival și cu dosar penal. Pe ăsta l-au prins de două ori și i-au dat drumul.
   Deci care e efectul faptului că posesia de droguri ușoare este incriminată?

   Și nu spune nimeni să fie legale cox sau altele,iar căcatul cu marijuana e gateway drug e contrazis de zeci de ani. Practic așa poți să spui că fututul e un gateway drug.

   Comentariu apreciat.9435
  • @Radu, faptul că statul e disfuncțional și corupt nu-i un argument.

   Oricum, fiecare cu părerea lui, a mea e că ne jucăm cu focul, având senzația că ”suntem oameni serioși, ce dracu, vom fi în control!” Dacă aveți un caz în lume unde prin legalizare parțială s-a reușit măcar încetinirea procesului (dependenți, consum, criminalitate), măsurat la măcar 5 ani după, sunt chiar curios.

   Indecis. Tu ce zici?3614
  • N-o fi 100% gateway drug, dar nu-i nici doar mămăligă vârtoasă.

   https://nida.nih.gov/publications/research-reports/marijuana/what-are-marijuana-effects

   Dacă mă uit ce efecte are pe termen mediu-lung, parcă nu m-aș simți confortabil dacă fiu-meu ar fuma. Dar, hei, măcar n-ar avea dosar penal.

   Comentariu apreciat.3910
  • fututul e gateway, ce dracu. m-a mâncat undeva și acum am mașina break și plătesc lunar taxa la ceva cu grădiniță în coada.

  • Pana una alta sa se interzică și alcoolul, dpdv social face mult mai multe victime decât drogurile. Evident, faptul ca suntem un popor de ipocriți e irelevant în orice discutie ce tine de legalizarea ierbii sau a prostituției.

   Indecis. Tu ce zici?3029
  • Încă o dată, noi trăim într-un stat în care drogurile de orice fel sunt ilegale, cu toate astea unul găsit cu droguri (nu ușoare, că avea și pastile) în mașină e lăsat liber să conducă mai departe și să omoare 2 oameni, iar tu spui că ar fi extrem de grav dacă s-ar legaliza drogurile ușoare (care apropos, înseamnă consumul lor, nu consumul și urcatul la volan).
   Mdap, asta ar produce un dezastru în grădinița maicii domnului care este România…

   Indecis. Tu ce zici?2518
  • ady, drogurile usoare precum iarba, ai consumat nu te urci la volan decat daca esti imbecil. Cum ar sa ai dosar penal ca te-a prins militianul la un festival/vama veche/untold/electric ca ai baut o bere si nu ai 18 ani impliniti?

   1810
  • Apropos de link-ul ăla legat de efectele marijuanei, pot ar fi util să cauți și care sunt efectele alcoolului, o substanță perfect legală și extrem de utilizată în frumoasa noastră țară.

   Indecis. Tu ce zici?2019
  • @verde, proaspăt de pe HN, ”în total, în ultimele 20 de luni, aproape 5000 de șoferi au fost prinși drogați.” Și, atenție, avem trend crescător. 5000 de oameni nu au fost de părerea ta că ”nu te urci la volan decat daca esti imbecil”. Nu-i de ajuns că avem șoferi+alcool, ne mai trebuie și droguri.

   @Radu, nu predici la ușa care trebuie :) am zis de mai multe ori pe acest blog că istoric alcoolul a produs mult prea multe drame (discuția era apropo de alcool vs păcănele) Și e și ușor de obținut, așa cum, se pare, încep să fie și drogurile.

   Jim Jeffries avea o chestie pe dilema asta, din cauza tâmpiților care nu știu să se controleze, se interzic lucruri pentru toată lumea. Când o să aflăm cum responsabilizăm copii de 15 ani, probabil o să putem avea consum de droguri ușoare.

   Indecis. Tu ce zici?2114
  • Păi atunci suntem de acord în principiu. Problema e că unii sunt responsabili implicit, alții nu vor fi niciodată indiferent că ce fac este ilegal, indiferent că riscă pedepse mari sau își riscă propria viață.
   Dar dacă poliția și-ar face treaba (și nu, statul la pândă în boscheți o dată pe lună cu radarul nu înseamnă că își fac treaba), atunci măcar ar evita tragedii.

   119
  • @adyzah: Tigara e legala si nu e gateway drug. Alcoolul e legal si nu e gateway drug. Si nici unele dintre astea nu sunt permise la minori (chiar daca ambele sunt consumate oricum de ei).

   Hai sa nu fim absurzi. Nici nu ar merita discutata treaba, e penibila.

   Ba mai mult, vedem gresit problema. Daca vrem sa ne scapam de drogati atunci trebuie sa incepem sa-i vedem ca pacienti, nu ca infractori. Altfel, riscam ca gateway-ul spre alte lucruri mai puternice sa fim noi, societatea.

   1115
  • Semnalizato, semnalizări, toți le știm pe toate și suntem sfătosi. Din teorie bună sau rea toți dam din gura practica ne omoară. Pt gurmanzi pana si mancarea e gateway drug. https://www.drugrehab.com/guides/gateway-drugs/

   10
  • da ma adyzah asa este, te referi la acele teste ce dau pozitiv ca ai mancatun corn cu mac? Ma lasi? Majoritatea stim ca acele teste sunt de obicei fals pozitive(mai putin prostii ca tine) inclusiv la medicamente.

   32
 11. 1. Șanse sub 50% să ajungă la pușcărie. Pun pariu că o să se găsească un motiv și o soluție sa nu se judece după legea Anastasia.
  2. Off, uitasem de „marele” actor Paul Diaconescu https://www.google.com/amp/s/www.wowbiz.ro/cine-este-paul-diaconescu-actorul-prins-de-justitiarul-de-berceni-ca-incerca-sa-se-intalneasca-cu-o-minora-20246875/amp . Un idiot prins de alt idiot.

  Comentariu apreciat.355
 12. Acum îmi dau cu presupusul: s-ar putea ca prin termenul de „populație” folosit în articol, față de care vinde RADET ce vinde și are scadența 45 de zile să se înțeleagă asociațiile de proprietari, nu consumatorul final.

  În cazul ăsta și asociațiile mai au și ele o scadență de vreo 30 de zile pt consumatorul final. (Când consumatorul e bun platnic).

  Ăsta când afișează „întreținerea” la lună, de exemplu, pe 5 ale lunii, pt luna trecută. Pt apartamentul meu din București, se afișează la 2 luni. La 1 august s-a afișat „întreținerea” pe iunie, ce facturi a primit asociația în iunie.

  În cazul în care suspiciunile mele sunt reale, RADET tre’ să plătească în 15 zile, dar la o socoteală sumară, începe să încaseze în 60.

  Nu știu cum să zic, dar pare înființat pt a fi ciuca bătăilor.
  Că lumea înjură RADET, nu Elcen.

  Comentariu apreciat.401
 13. Femeile nu fac copii pentru ca sunt mai educate, dar și din cauza sărăciei. Bărbații nu fac copii pentru că n-au cum să facă asta singuri. Și dacă ar putea probabil că s-ar opri după o generație, tot din cauza sărăciei.

  La sat făceai copii mulți că puteau ajuta la munca gospodăriei. La oraș ce faci, îi trimiți să facă Glovo 4h pe zi ? Sau să lucreze la Mickey D. ?

  Comentariu apreciat.612
  • This. In paralel, ne umplem de sri lankezi, indieni si alte natii. Nu ca am ceva cu baietii ca sunt linistiti, muncitori. Zic doar ca depopularea daca nu ar fi fost acoperita de natiile importate poate ar fi fortat politicienii sa lucreze activ la imbunatirea lucrurilor. Asa, mi se pare ca planul e „mexicanizarea” Romaniei cum zicea un comentator. Bine eu as fi zis „brazilierea” tarii pentru ca doar acolo am vazut vile luxoase cu gard inalt si 5 metri mai incolo saracie lucie, furt de maruntisuri etc.
   Deja e prea pe fata tot ce se intampla. Esti cu relatii, omori oameni bine mersi, te doare la banana. In cel mai rau caz, esti exilat intr-o tara ca Italia, Serbia sau Grecia.
   Altfel ne ultragiem ca „vai ce ne facem cu AUR ca urca in sondaje”. In toata povestea asta imi pare rau ca AUR sunt doar niste mascarici manipulati din spate tot de SRI sa acopere sectorul asta de „extremism” sa nu cumva sa apara un partid pe bune extremist.

   Comentariu apreciat.431
  • Bine că m-ai lămurit tu… Eu credeam că e din cauză că grădinițele/creșele de stat sunt doar pentru bugetari pentru că maxim la 5 trebuie luat copilul iar pentru cele private unde ai program mai lung nu îți permiți să îl ai și pe al doilea.

   178
  • Contează si lipsa infrastructurii, doar ca pana la grădiniță sunt minim 3 ani de ținut copilul acasă. Plus că și pe grădinițe e bătaie, la fel ca pe școli – indiferent că sunt de stat sau private. Lucru care e cauzat tot de sărăcie, fie ea și relativă.

   Nu prea e rentabil, ca privat, să deschizi o grădiniță. Banii ăia pot fi investiți mai eficient în alte moduri. Iar cine își deschide una, o face deseori pentru profit nu ca serviciu social.

   61
 14. Daca era vlad voiculescu ministrul sănătății va dati semaa ca toata crema televiziunilor ii cerea demisia pentru ce s a intamplat la Botosani.
  Acolo ce se va întâmpla cu medicii? Este omor din culpa, clar. Dar cu politistii de la vama veche ce se va întâmpla?

  Comentariu apreciat.494
 15. Daca imi dai o minora de 15 ani, facem o capcana si ti-l aduc pana acasa la tine. Iti spune el cine e :). A iesit bine de tot din scandalul ala.
  In alta ordine de idei, daca fimiu flutura pe fb banii mei, poarta cate 2 ceasuri de 30k euro, eu ii taiam tot. Inseamna ca e ultimul cocalar. Cat de greu e sa iti faci cont cu o poza a unei gagicute dragute, sa vezi ce mai posteaza fitu. Ca poate tu ca parinte esti blocat sa vezi postarile. Recomand.. mai posteaza si depresive.. stii pe unde este ca stare si nu il gasesti aruncat de la etaj.

  Comentariu apreciat.414
  • Tu inoti impotriva curentului de parenting in care copilul este crescut sa faca ce vrea muschii lui. Nu e nevoie de conturi fictive, mi6,mossad sa afli ce poama e. Afli de la prima sedinta in care iti transmite dirginta situatia scolara, absentele; cand scoti plicu sa faci sa fie bine sa nu fie rau. Mama fetei din video-urile de pe tiktok cu M̶a̶r̶i̶o̶2̶ protagonistul subiectului ii trasmite sa aiba grija ca o urmareste politia. Plm, pe bune, conturi false..
   Davai bani, davai palton, davai iphone, taiat anturajul si o bataie buna. Daca isi revine bine, daca nu, oricum e prea tarziu, poti sa il duci in toate clinicile de detox, psiho, yoga misa plm ce vreti voi.

   Comentariu apreciat.327
 16. Pe actorul (sau student la actorie) care apare alături de Bartoș îl cheamă Paul (din păcate nu i-am reținut numele de familie). Am fost cu fi-miu la un curs de inițiere în actorie și el a fost instructorul

  92
 17. Pana una alta ai 226 de accidente grave pe fond de alcool si cateva pe fond de „droage”(asta nu e neaparat o scuza dar nu e un simptom). Majoritatea copiilor vor incerca iarba, tigari si alcool de pe la 13 ani. Bagand mii de oameni la puscarie pt cateva chistoace de iarba ii nenorocesti complet. Cand iasa din puscarie multi din ei vor lua calea delincventei si abuzului de alcool, droguri si tot ce e mai rau. Dezincriminarea „mariei” ar fi benefica din mai multe motive: ai putea sa o cumperi din surse sigure, ar aduce si bani la buget, ar ajuta pe cei ce sufera de afectiuni severe, paleativ, etc. E o discutie lunga. Fumatorii de iarba care ii cunosc eu personal sunt linistiti si ok spre deosebire de alcoolicii care sunt depresivi, frustrati, abuzivi si violenti.

  Indecis. Tu ce zici?1426
  • Funatorii de iarba scriu la fel de agramat ca tine?

   1214
  • „ai putea sa o cumperi din surse sigure” reamintesc de un articol pecare l-am pus si pe aici mai demult … sa nu plecam pe fenta ca iarba e iarba si gata. Concentratia de THC din iarba legala in unele parti e de multe ori mai mare decat ce luau ilegal hipsterii prin anii 60 la woodstock.

   131
 18. Eh, doar niște ‘dezvoltatori imobiliari’ cocalari obișnuiți să ungă în dreapta și stânga pentru a face bani rapid, și cărora nu le pasă că progenitura lor face numai tampenii;
  Daca erau niște normali la cap, care făceau banii din munca cinstită, fără smecherii , ii luau jucăriile băiețelului, și ii spuneau ca trebuie sa se duca pe unul din șantierele unui bloc de al lor, la turnat beton, pentru a-si câștiga banii lunari…foarte probabil ii venea mintea la cap..
  plus bugetarii (din primării, autorități în construcții, judecatori, politisti) unși de ăștia..
  În concluzie, romanica. Corupția ucide. Din nou.

  252
  • A doua zi, disparea televizorul. Apoi, bijourile lu` mama. Dupa cateva zile, baga cutitul in onorabilul tatic si rupea usa garajului cu G Wagon ul ala negru (faina masina, apropo).
   La banii pe care i are tac`su, faceam altul si la coceanul asta ii faceam supradoza cu mana mea, fara nici un regret.
   Asta nu e nici frumos, nici destept si e un cocalar imputit. Se numeste ca sunt baiat destept daca am atatia bani, nu? Cumplm sa investesc intr un activ pagubos?

   201
  • Raider tu i-ai lua maul ca ai coaie, dar majoritatea parintilor sunt in denial total, sunt doar niste sponsori care nu mai au nici un control asupra situatiei, doar marca banul si spera la o minune.

   141
  • @raider, ideea cu supradoza o luam in considerare daca eram ruda cu victimele.

   32
 19. Legat de frumosul ala cu reclama … reconfirma ceva ce noi astia uratii stiam demult. Cand esti frumos ti se iarta multe si repede.

  111
 20. Nu m-ar mira ca parinii beizadelei criminale sa fie in cardasie cu familia Pandele – Firea

  36
 21. Opinie nepopulara: drogatul din „parinti simpli” scapa cu inchisoare cu suspendare.
  De ce?
  Pentru ca nefericitii aia 2 circulau pe marginea drumului pe aceeasi parte cu masina. Deci ei sunt vinovati.
  Primeste pedeapsa cu suspendare pentru condus sub influenta substantelor interzise si parasirea locului accidentului.
  Apoi este eliberat pentru ca dealerii sa aibe cui sa vanda.
  Plm, nu stricam piata, ca sufera toti, mai putin oamenii cu adevarat simpli.

  54
 22. Dar doamna blonda din poza cine e?

  11
 23. Ce au o parte din aceste lucruri în comun? Pai destul de simplu: urmărind doar binomul Elcen-Radet și sistemul medical: schimbări, reguli, protocoale. Știm ce trebuie făcut dat nu vrem.
  De aia mai oferim un voucher, o subvenție la căldură. Sa pară că e bine. „There is no war in Ba Sing Se”

  Vivat neocomunismul!

  20
 24. „Există un plan de avarie de a distrage atenția de la scandalul ăsta, se lucrează la el.”

  La fel a fost si cu toata treaba cu nenorocita aia de cresterea a impozitelor si birurilor aberante care sa nenoroceasca micorintreprinderile. A fost doar o diversiune ca sa mute atentia de pe Firea si azilele din Voluntari. E vorbit deja sa pice la CC cand va ajunge acolo, pseudojudecatorii au deja solutia si motivarea scrisa :)

  12

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube