Sith şi Nicoleta

O ştire la fel de simpatică ca şi restul cu care presa înfierează mica noastră organizaţie.
Şi încă una. Err, aţi fost online pe bittorrent şi aţi descărcat filmul şi acum vă faceţi datoria de jurnalist şi daţi în gât siturile warez, nu? Practic, voi nu greşiţi cu nimic, e o datorie morală si profesională să pirataţi filme laolalată cu restul lumii, pentru ca apoi să hrăniţi paranoia şi imbecilitatea umană, arătând cu degetul ce răi sunt ăia care piratează. Da, frumoasă scuză, am auzit-o de mii de ori, vă arătăm ororile războiului pentru că se întâmplă. Vă prezentăm casete cu oameni împuşcaţi, omorâţi şi torturaţi de arabi, cu ştiri de la ora 5 cu fapte îngrozitoare (şi dătătoare de idei) pentru că asta este realitatea.
Ei bine, scurtul drum de la „vai de mine, a apărut sith pe torrent miercuri” şi până la „stai un pic, există locuri de unde pot trage filme înainte de a apărea în cinema” il vor parcurge milioane de oameni înfometaţi de a face şi ei ilegalităţi în rând cu restul. Bravos. Ovaţii puternice pentru presă, că prezintă faptele aşa cum sunt.
Totusi, să nu neglijam ştirea cu Nicoleta Luciu scoasă la licitaţie pe eBay. Felicitări PROTV pentru promtitudinea cu care a acoperit subiectul. Au băgat poze, au băgat bucăţi din clipul artistei, interviu cu artista („nu eu, nu ştiu, n-am văzut”), dar au OMIS să spună pe ce site se întâmplă minunea. Felicitări sincere. „Cine-ce-unde-cum” era doar ceva ce învăţai în facultatea de inginerie, nu îţi trebuie în viaţa reală.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. e buna rau frate fata asta……

  00
 2. stiti carei faza daca e de omor sau de ceva lasa nui nimik se face rating da daca e vb de piraterie online toata lumea sare ca arsa… si acuma hai sa fim sinceri si sa recunoshtem ce shtiri fac mai rau societatii alea de piraterie sau alea de ” Gika si-a omorat mama din cauza ca aceasta nu i-a dat pensia” Si sa nu uitam de fratii de la CNA care’s „cei mai buni”

  00
 3. …dap, mi-ar place si mie sa am licenta pt. soft-ul de pe calculator, sa am colectie de cd originale cu jocuri si muzica…pt. ei 20-30 $ reprezinta cel mult 1% din venitul lunar, pt. noi 1.000.000 lei e cam 20% din venitul mediu.
  Dap vreau mai mult, tre’ sa produc mai mult… dar ideea e ca in timp ce noi tre sa muncim mai mult ca sa ne permitem asemenea „luxuri”, pt. ei astea-s la indemana oricui. Munca creatorilor trebuie platita, dar daca ar fi asa atunci la noi accesul la informatie ar fi un privilegiu…Deci pana atunci traiasca p2p si open source.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube