Sisu este eliberat peste cateva zile

Dupa doi ani de detentie, Tudor Sisu (ex-La Familia) va fi pus in libertate la sfarsitul acestei saptamani. Arestat pentru trafic de droguri de mare risc si detinere de droguri pentru consum propriu fara drept, Sisu a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Pentru buna purtare, el va iesi mai devreme cu un an.
O data ajuns afara, Sisu va intra in studioul de inregistrari pentru a lucra la cel de-al doilea album ce va iesi pe piata sub numele de Sisu & Puya. Primul concert la care va participa dupa eliberare va fi pe 3 noiembrie la Zalau.

Ziarul, 18 oct 2005

As vrea sa comentez, dar ce rost are? Ce a fost a fost…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. cum se zice acum lasa…. uite-asa se intra si se uita ani de zile…
  ps: sunt impotriva drogurilor.
  Copii, NU folositi asa ceva !

  01
 2. mai potrivit ar fi sfatul “nu te risca daca nu eti in stare sa executi pedeapsa”
  sau…don’t do the crime if you can’t do the time

 3. da da da!
  ce “rapper” mai esti daca te plangi de puscarie
  ar trebui sa fie o experienta inaltatoare ca sa zic asa….

  01
 4. iarta-ma viorel k-ti zic dar esti prost, nu conteaza ca esti rapper, ceea ce conteaza este ca esti om si ca pierzi niste ani din viata , puscaria te priveaza de multe libertati k d-aia ii zice puscarie pana la urma .Say no to drugs ,say yes to beautiful girls with big boobs.

  01
 5. Au trecut deja doi ani ?

  01
 6. Macar ne lasa in pace aia cu “sisu liber” 😛

  01
 7. sisule , fratele tau e aici >> dusmanii mor …….

  01
 8. “cati ani ai facut>> atatia ani te viata le doresc celor care au luat decizia nedreapta” RESPECT

  01
 9. oamneni buni eu tot zik k sisu a fost inchis pe nedrept….dik…pt cateva methadone???….ai` de capu meu…is alti care vand si consuma de 10 ori mai mult da pe aia nu`i gaseste….defapt suntem in Romania la ce altceva sa ne asteptam….apropo` sunt impotriva drogurilor…da si asa…oricum…sisule toti suntem alaturi de tine si abia asteptam sa revii!!!

  01
 10. Bv Sisule….esti the best…da`i in poola mea p`aia care te`au bagat …. cati ani ai facut>> atatia ani te viata le doresc celor care au luat decizia nedreapta??? sa sufere sj ei k tineeeee

  01
 11. gata cu ridicatu lui in slavi…rapper e l doc,dobrescu,k-gula…fi’v’ar petarda de ras…ca om,ma bucur ca s’a intors printre noi,ca ascultator al genului nu i’am dus lipsa

  01
 12. off…ce bine ca l-a eliberat!!!!daca nu shtiti despre ce e vb..numai comentatzi aiurea…mai intai cercetatzi si apoi mai vorbim….RESPECT SISU….

  01
 13. sisule esti f tare …bn k teau eliberat k numai aja putetzi fii am,an2 impreuna sa le inchidetzi gura la totzi 😉 respect deasemenea shi lu’ puya kare sa zbatut singur k s poata scoate mel sa le arate scalvilor ce pot ei sa fak 🙂

  01

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.