De ce s-a sinucis Condrea: a fost atacat energetic de generali SRI

Ultima manea e că, iată, patronul Hexi Pharma s-a sinucis în zona unde, surpriză, locuiesc oameni, unii dintre ei generali SRI. SRI care nu-l fila pe Condrea, că el aparținea de alt serviciu. Dar iată, în războiul dintre servicii, un om a murit pentru a atrage atenția că fosta gagică a lui Smiley și Vlad Petreanu locuiesc în zonă. Plus fosta gagică a unui prieten.

Cam mare coincidența, nu credeți? Fosta lui Smiley, moartea lui Condrea, hai că se vede legătura din avion: Smiley l-a omorât pe Condrea ca să o recucerească pe blonda aia.

flux24-generali-cheie

Dincolo de asta, multitudinea de pretinși analiști care greșesc detalii ale problemei e îngrijorător de stupidă. Sau atent intenționată.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. sa-l elibereze temporar pe dd ca rezolva el. o petitie ceva ?

  00
 2. Întrebarea de 1 milion de euro (sau 1 milion de sms-uri X 1 euro bucata) este: „s-a oprit Condrea între Buftea și Ploiești ca să-și facă nevoile?”

  00
 3. Ce site de stiri a publicat articolul asta?…pare stilul Linertatea sau CanCan

  00
 4. Poate ca au dreptate, o fi ca la men in black citesti click ,libertatea si efemeride si afli adevarul

  00
 5. Va spun eu cine l-a omorat, este un tip din Brasov, are o masina Subaru.
  L-au ajutat si reptilienii!

  00
 6. Nu l-a omorat nimeni, chief, Condrea e-n Venezuela unde produce droguri de mare risc pentru SIE , toata lumea stie, tztztz
  PS
  Se pare ca si Elvis e-n afacere

  00
 7. Eram sigur ca va incepe sa apara pe bloguri o campanie de dezinformare. Este si normal, nu au cum serviciile sa organizeze un asemenea asasinat, pentru ca a fost un asasinat, ce sa ne mai dam dupa copac, fara sa aiba asigurat un spate pe bloguri pentru a dezinforma si pentru a spune ca totul e o inventie, ca nu a fost asasinat. La fel ca si in problema legata de illuminati, de bilderberg, de extraterestri, sunt indivizi care apar si spun ca toate astea nu exista si rad de aia care spun ca exista, pentru a duce in ridicol ideea.
  Chiar sunt curios sa vad daca acest comentariu va aparea pe blog pentru ca toate comentariile pertinente si care spun adevarul sunt cenzurate. Eu de mult sunt obisnuit cu ideea asta, plus ca v-am vazut, va stiu deja masinile operative cu care ma urmariti, stiu ca imi sunt ascultate telefonul si mailul, dar adevarul nu poate fi ascuns la nesfarsit!! Traiasca Anonymouse!!! Traiasca libertatea pe internet!!

  00
 8. NOU
  #15

  Dar de ce e scoasa total din ecuatie varianta in care accidentul e o inscenare care sa-i asigure atat iesirea lui din scena cat si ingroparea definitiva a enigmei care inconjoara oamenii din umbra care i-au facilitat afacerile, s-au imbogatit de pe urma lor si i-au oferit protectie atata timp???

  00
 9. NOU
  #16

  Deci, cum ziceam… de ce varianta in care si-a inscenat moartea iese din ecuatie atata timp cat sunt numeroase indicii?

  00
 10. NOU
  #17

  Smiley, tu ai numele mic.. nu puteai sa-l omori tu.. poate Flooriin Caalineescuu.. ca are numele mare.. ;)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.