Siniştri

Nu, nu e vorba de cocoşeii de la presa.nu, care au văzut pe aici aia cu declaraţia de intenţie la vot şi s-au grăbit să copieze.

Mă gândeam înc e situaţie sinistră sunt puşi unii oameni. Deşi ştiu că Geoană nu e potrivit şi nici măcar mai bun, îl susţin şi votează cu toată gura. Şi pe linie de partid, şi pe linie de serviciu. E trist.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Eu as face orice pentru a opri un tip, cu reale tendinte de dictator, sa mai ajunga odata presedinte. As vota chiar si cu Geoana. Poate pe tine te distreaza ca omul e deranjat de parlament, ca orice dictator african, pe mine nu.

 2. situatia e mai mult decat ingrata. nu votez base. nu imi place geoana. base are carisma. iar imi sa-l cred si ma abtin din greu. nu ma duc la vot. desi am constiinta civica. exact din acest considerent nu ma duc. pentru ca nu vreau sa ma tradez pe mine.

  00
 3. mai bine mergi si anulezi votul. e pacat sa lasi pe altcineva sa voteze in locul tau..

  00
 4. tocmai am avut o revelatie! pentru maine dimineata doua lucruri sunt certe: Base o sa se trezeasca mahmur indiferent de rezultatul alegerilor iar Mircea Geoana o sa se trezeasca tot prostanac. va multumesc. am plecat la vot

  00
 5. nici parlamentul nu e usa de biserica

  00
 6. eftimie, oameni ca tine ma sperie.
  Sa te lasi maniplat in halul asta de antene…
  Singura putere a lui Basescu, cat timp PDL n-are majoritate parlamentara, e sa previna magarii facute in liniste. Dictatura? Cati ani ai, coane? 18? Sau nici atat? Ai macar drept de vot? Ca vad ca habar n-ai de alde impuscatu’ si cum era pe vremea lui.

  00
 7. nu, situatia acestor sinistri nu este atit de sinistra. le-o face mai usoara chiar idolul tau base, care este un ticalos. asta e motivul pt care alegerea lui geoana este mai usoara: dintre un ticalos demonstrat si un potential ticalos – e mai safe sa votezi ticalosul potential.

  00
 8. „Eu as face orice pentru a opri un tip, cu reale tendinte de dictator”
  lasa-ne tata unde vezi tu dictatura vrei sa fii sa fii condus de antene, de trei javre care s-au imbogatit prin furt ?
  Mai bine Noroc Chior decat Noroc de Prostanac!

  00
 9. Decat un presedinte curvar, betiv, certaret, distrugator de guverne, prefer sa votez altceva.Inchid ochii 30 de minute si nu sufar 5 ani.

  00
 10. dar oare nu e mai trist sa-l voteze pe Basescu PT CA ASHA CRED CA E BINE? infinit, mai tristru.

  00
 11. În monitorul oficial nu apar certurile, beţiile, înjurăturile, numai faptele. Vorbele zboară, faptele rămân. Şi acestea sunt cele care ne conduc viaţa, nu bârfele. Să vedem:
  – cota unică. Chiar şi numai pentru atât merită menţinut Băse, gioană venind cu impozitarea progresivă în mai puţin de un an.
  – votul uninominal. Aşa ciuntit cum l-au facut psdistii cu pârvulescu şi tot e mai bine decât votul pe liste. Normal ar fi introducerea aşa cum a cerut băse, uninominal pur cu 2 tururi.
  – salarizarea unică. Pensionarea unică n-a mai apucat să fie adoptată.
  – reforma în justiţie (Macovei). Dacă s-ar rezuma DOAR la publicarea termenelor pe internet şi tot ar fi un uriaş pas în faţă. Numai cine n-a avut treabă cu justiţia ignoră importanţa acestor măsuri.
  – reforma sanitară. Mai sunt muuulte de făcut, dar procedurile unice sunt un început bun pentru folosirea mai eficientă a banilor în gaura neagră din sănătate.
  – reforma instituţională. Sunt enorm de multe de făcut pe calea simplificării procedurilor birocratice, dar s-a început şi sigur nu se va continua sub guvern de cumetrie socialistă.

  00
 12. Sustinerea ta oarba pentru Basescu e cel putin la fel de sinistra bre… Eu am votat anti Basescu, nu pro Geoana, pe mine ma omoara astia ce il sustin pe Basescu si incearca sa si motiveze, pacat ca nu aveti cu ce…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile