Un nou succes Single Malt Society: Petre Fumuru

După succesul raportat de Ceușan cu Single Malt Society, azi e momentul lui Petre Fumuru să strălucească.

Pozele sunt recente, nu sunt de acum doi ani, iar contul respectiv e plin de ele.

Un Glenfiddich din ăla e ~200 lei, și bănuiesc că nu merge cu Pepsi, ca Jack Daniels ăla de 60 lei sticla de îl poștesc tinerii prin cluburi sau își fac limonadă din el, de unde și mirarea mea, că am mai fost și eu pe plajă și n-am văzut pe nimeni bând whiskey. Poate n-am fost atent sau n-am fost la plajele corecte. Sau poate oamenii nu beau tărie la plajă din motivele cunoscute de toată lumea, mai puțin de specialiștii de la Single Malt Society.

Băi, și era atâta potențial cu nenea ăsta, care arată fix cum trebuie să arate cineva care face reclamă la whiskey…

Și apropo de Ceușan, îmi place poza asta, e contrastul perfect între banii pe care îi ia ca să spună că folosește Nivea, Avon, H&M și alte branduri ieftine, și ce-și cumpără cu acei bani, respectiv Bottega Veneta. Pun pariu că se uită cu scârbă la comentariile cu iz de bară de autobuz, dar se gândește că ăia îi aduc banii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

88 comentarii

  1. Pantofii aia sunt urati cu spume.

    00
  2. Clar ii statea mai bine whisky-ului acela pe canapeaua de casting a lui Radu :D

    00
  3. Man, zi-ne și nouă ca eu am alte pasiuni: Bottega Venneta e de bine sau de rau?

    Sunt scumpe tare? In ce ligă e?

    00
  4. Pentru că nu ei sunt penibili , ci părerea lor despre cei targetați..Dă-i dracu de ghiolbani parveniți … câți știu că pe plajă nu bei whiskey decăt dacă ești paraplegic mintal ? Sau câți știu că din whiskey-ul din poze poți face minim 5 cocktail-uri , light , care merg la la o vrăjeală pe plajă ?

    00
    • Cocktail cu Glenfiddich de 15 ani… Asta înseamnă să fii țăran!

      00
    • @Cristi, țăran înseamnă să nu ai habar de ce înseamnă un cocktail și să mai și claxonezi.. Whiskey cu redbull nu e cocktail, boss… Nu aveau Cola Zero pentru Alexandrion în Thassos de aia ești ești supi ?

      00
    • @Paco daca faci cocktail nu are rost sa dai 50 euro pe sticla, merge si jack, gustul e tot pe acolo. Cocktail-urile de care vorbesti tu au aceeasi cantitate de alcool ca o bere, e iresponsabil sa bei tarie si sa stai in soare si caldura.

      00
    • @gc, ai de plm …tu citești ce scriu eu și ce răspunzi tu ?? Sau mă rog, ce încerci să explici tu ?

      00
    • @Paco am incercat sa iti explic ca nu faci cocktail-uri din produsul din poze. Nu stiu daca stie sau nu @Cristi ce e un cocktail dar macar el stie ce inseamna alcool de calitate.

      00
    • Plm…vad multi oameni care ori au scapari ori asa sunt ei…e logic ca daca iei un VIN/WHISKEY de 12-16-18-24-xx ani sa nu il indoi cu cola, sprite sau apa de la chivuta cu clor nu?
      Iau un vin de 30 de ani si il beau spritz cu apa minerala 3 sferturi…
      E ca si cum ai lua ditamai pizda de fata misto si o pui sa te gadile cu degetu mare de la picior pe penis…

      Bine, nu te retine nimeni, dar asta nu inseamna ca apreciezi acel produs…daca ai bani poti sa iti iei si sa tai iarba in ei sau sa dai la vaci…e acelasi lucru.

      00
    • @gc, încerc să îți explic și ție și lui @ cristi , că poți să faci cocktail din ce vrei tu inclusiv din ăla din poze .. Băi oameni buni, voi știți ce este un cocktail ?
      https://www.thegentlemansjournal.com/glenfiddich-based-cocktails/
      Voi , împreună, știți ce reprezintă o BAZĂ pentru un cocktail ?
      „Cocktail cu Glenfiddich de 15 ani… Asta înseamnă să fii țăran!” Cocktail cu Glenfiddich de 21 de ani…Asta înseamnă să nu fi genul de arogant expert multilplu .

      00
    • Paco, nu zice nimeni ca NU SE POATE face cocktail din produsul respectiv. Cu totii insa incearca sa iti arate ca e pacat…

      00
    • @Paco o data ce ai pus zahar si bitter intr-o bautura pierzi foarte mult din aroma. Daca bei azi un cocktail cu jack, maine bei un cocktail cu glenfiddich 12 si poimaine cu 15 nu o sa sesizezi diferenta dar daca bei doar alcoolul fara nimic altceva o sa iti dai seama ca ai baut ceva diferit chiar daca a trecut o zi intre degustari. Se pot face cocktail-uri cu ce vrei tu doar ca e o risipa sa folosesti alcool de calitate. In momentul in care maschezi aroma deja banii pe care i-ai dat in plus pe sticla poti sa ii consideri pierduti. Ca idee, eu unul nu sunt de acord nici cu gheata in bautura mai buna(150 lei+ per 0.7), poti sa folosesti pietre sau daca e vorba de vodka pastrezi sticla in congelator.
      Tu faci ce vrei cu banii tai doar ca indiferent de cat de multi bani ai sa faci risipa e o prostie. Din partea mea poti sa bei whisky japonez cu adria cola.

      00
    • gc: eu nu inteleg bauturile parfumate (uischi, coniac) reci. Deci orice ai pune in ele tot nasoale is. Bine, daca afara sunt 40 de grade…
      votca frigider/pietre

      gheata merge la sprit ca oricum te doare in pl

      00
  5. https://www.bottegaveneta.com/ro/trainers_cod11692877kj.html

    Adidasi de 600 euro, de banii aia sper sa-mi faca si cartofi prajiti.

    00
  6. Eu sunt un incult prost și nu știu cine e Petre Fumuru. Gugăl zice că e „TV actor” oatevăr dat iz (e televizor și actor sau actor de televiziune?

    00
    • Eu dat și click pe poză, că poate îmi spune ceva fața lui.
      Nope, necunoscut.
      Așa că, nu ești singurul care nu cunoaște toți proștii de peste tot.

      00
    • A fost un actor chiar promitator, dar undeva s-a pierdut si a esuat la Realitatea, unde prezinta meteo si, uneori, pune voce pe stiri. Colega de prezentare de la meteo e nevasta lui, o actrita total necunoscuta. Si cam atat.

      00
  7. Alina a făcut 12 000 euro net, cu contract, pentru 6 poze de promovare pentru glo, pe Instagram. La Electric Castle.

    Get it?

    00
    • nu e vina ei, e vina cui îi dă.

    • Si, a crescut vanzarea la glo?

      00
    • Scuze, am vorbit prostii. E vorba de 3 poze pentru 12,000 euro.

      Alina are 500,000 followeri pe Instagram. Multi dintre ei copii de 12-16 ani sau barbati care saliveaza la ea. La nivelul asta nici nu poate fi vorba de vanzari. Pentru o firma, conteaza doar ca esti prezent acolo, langa ea, in pozele ei. Pur si simplu ca acolo exista produsul tau, in fundal, eventual slab lizibil.

      E un fel de marketing de awareness. Ea doar trebuia sa apara intr-o poza cu un logo al firmei. Atat. Nici macar un link sau o mentionare.

      Ea e pur si simplu la alt nivel, cel putin pentru Romania.

      Deal with it.

      00
    • NOU
      #35

      Astia cu tigarile sunt disperati ca noua generatie sa treaca pe electricele lor. Altfel sunt fucked.

      00
    • NOU
      #36

      + ca neavand voie la media clasica stau pe gramezi de bani

      00
    • NOU
      #37

      Nu e vorba de vanzari.

      E vorba de conversatie, de zeitgest, cum vreti sa ii spuneti. Daca nu esti prezent, te duci.

      00
    • @tziahs sau firmele alea sunt conduse prost, sau a fost plătită pentru altceva.

      00
    • Pentru 1200 fara contract iti spun eu ca inghite

      00
    • Probabil comentariul celalalt e in bin asa ca poate am mai mult noroc cu asta:
      Mah baieti, nu mai vindeti povesti fetelor. ca sa ajungi sa castigi banii astia iti trebuie ori noroc ori sa depui niste eforturi mai „obscure”. Lumea e plina de fete frumoase si majoritatea se opresc la primele apropouri.

      00
  8. E 300 de lei că el nu îl cumpără la reducere că săraci. Whisky … Vara pe plaja … Măcar bine că nu făcea reclama la haine de blană…

    00
  9. Eu am învățat că ce bei plus gradele de afară nu trebuie să dea mai mult de 40. Dacă ai deja 35 de grade la umbră pe plajă bagi maxim o bere.

    00
  10. Nefiind consumator de așa ceva, nu înțeleg unde a greșit Fumuru.

    00
  11. Am o poza cu sticla de Jidvei și pahar balon pe plaja. Deja de…5 ani. Văd ideea la ăsta, să-l Fwt. Da’ a mea e mai mishto, that s for sure.

    Trecând de asta, da, eu beau tărie pe plajă. Fac asta des când sunt la mare, întotdeauna car sticla de coniac și pahar special după mine, ies seara, o pătură, câinii, nevasta, stam o oră-două, ea bea o bere, eu un coniac. Ne întoarcem la cazare…și repeat după o zi-două. Am facut asta inclusiv anul ăsta, am cărat Jidveiul și două pahare până acolo (acuma car două fiindcă am nevoie de rezervă).
    Niciodată nu troscănesc inainte de 19-20 când încă e cald.

    00
  12. nu locul e gresit…ci momentul. e super misto sa bei un trascau pe plaja ….dar seara, la apus.

    00
    • Un platou cu niste aperitive misto, o gagica misto langa, bataia lunii in apa cu un macallan (brand aici) si iese treaba misto

      00
  13. Pe plaja merge o feliuță de slană cu un gât de pălincă – cunoscătorii știe 😉

    00
  14. NOU
    #60

    Daca poate nenea asta, atunci poate si nenea ala al tau.

    https://youtu.be/Uq-9QBUmELA

    00
  15. M-am amuzat.
    Nu atat de idea de a bea un single malt pe plaja, cat de besinile pe care si le da un nene care bea cam cel mai ieftin single malt de pe piata dintr-un pahar care pare a fi din cele cu picior pentru vin.
    Recunosc ca si eu am baut bourbon cu cola si redbull pana am avut o delegatie in scotia, si m-au invatat aia istoria, tipurile, si felul in care se bea whisky-ul scotian, pentru ca le-am fost simpatic si le-a placut dublu-intoarsa mea de zalau :)
    1. De preferinta fara apa, cel putin la single malturi (cu exceptia cask-ului care e tare si se accepta). Se poate pune daca e musai in bleduri si bourbonuri.
    2. Daca pui apa, o pui la aceiasi temperatura cu a whiskyului si din acelasi izvor.
    3. Daca pui gheata deja e o blasfemie, i-ai taiat toata aroma ca l-ai racit, si dovedesti si ca esti fie taran, fie american.

    00
    • de ce i-ar da cineva minus? pentru ca a povestit cum fac aia? sau pentru ca nu sunteti de acord cu felul cum fac aia?

      00
    • NOU
      #63

      Glorie Sălăjană, ai reținut câteva idei trunchiate, la fel ca inginerul Radu.
      1.Paharul ăla e de tip “copita” și este folosit pentru degustări în indistria whisky-ului cu mult înainte de apariția paharului “Glencairn” din care probabil ai biberona tu în Scoția.Lăsând la o parte ifosele de marketing, orice pahar poate fi folosit pentru a bea whisky; orice tip de whisky.Cu moderație.
      2.În majoritatea cazurilor “dublu-întoarsa de Zalău” este o infecție corcită și plină de impurități plus adaosuri nedorite; legea din România cu privire la producția distilatelor neaoșe are vreo 3-4 pagini.Nu sări de cur în sus, distilăm în familie de multe generații, câteva dealuri mai sus de voi, cu diplome, țidule și certificări internaționale.Uită de miturile butoiului de dud și alte povești adelenești.
      3.Poți pune apă în orice whisky; unele “primesc” mai multă, altele mai puțină.Poanta cu “același izvor” e altă tâmpenie generată de marketeri.Consumă cu moderație, nu e totul literă de lege.
      4.Gheața “închide” sau tempereaza eliberarea unor compuși aromatici.Pe uni-i ajută să bea, că nu toți au ficaț’ ghie Sălaj.Iar alții au fost învățați și educați (din nou) se marketeri și specia numită “mixologist” că un munte de gheață e ceva epic.
      5.Marca aia de whisky are reprezentare globală, e ușor de găsit și are prețuri decente; whisky la plajă!?!De ce nu? Un “highball” cu apă minerală sau tonic e răcoritor.Cocktail-uri cu single malt-uri scumpe? De ce nu? Atâta timp cât clientul comandă și plătește… Am preparat și servit poțiuni cu Macallan de 50 ani vechime, fără să clipesc.
      6.Actorul din imagini e plătit pentru un job; job pe care îl execută după indicațiile oamenilor de la marketing, din agenție și al altor idioți.Nenea are imagine și probabil că trage pe p__ă mai multă p___ă ca mulți de pe aici.Prolema e la agenție/marketing și alți triști.
      7.Aștept să văd când o va da de gard și cel de-al 3-lea “ambasador” din staulul Alexandrion : Despot.
      8.Faptul că Alexandrion o dă de gard de mult cu campaniile lor (mai mult sau mai puțin eșuate) nu e un secret pentru cine cunoaște o țâră de Engleză și se mninuniază de ideile tâmpe, limbajul de lemn și furăciunile traduse cu uneltele Google, toate diriguite de mai sus numiții marketeri și agenția care se ocupă de grupul Alexandrion.

      00
    • hehe. in sfarsit un cunoscator.

      *tot nu is de acord cu punctu 5, dar pe de alta parte daca omu are bani de uischi scump, de ce sa isi cumpere de ala ieftin?
      E amuzant cand vezi oameni care incearca sa epateze si isi pun cola in uischiul cumparat cu ultimii bani

      00
    • NOU
      #65

      Bună dimineața Românie!

      @animaloo : mai degrabă observator și student asiduu. Pentru spirtoase scumpe există și adăugiri scumpe; sau sclifosite. Un exemplu bun este gama lansată recent de Coca-Cola ( și pleiada de ape tonice cu tot felu’ de “botanice”.Nu etno ;)
      Prin minunatele magazine cu profil “rusesc” din București găsești una grozavă, cu tarhon.Unde-o fi pelinul de-altă dat’?
      Și mai amuzanți sunt cei care se intoxică cu “Lafrua” sau cu și mai teribilul Octomore că doar “afumatele ie dă șit ma’men” deși ficatul le spune altceva.Aici intervin alți adjuvanți lichizi și ghiața (s-aude Arghialu’ mnieu?) pe post de “Piei, Satană!”.
      Single malt nu este culmea supremă; Blue Label nu este blendul suprem.Există whisky decent la prețuri bune, există blenduri fabuloase ignorate din prostie.
      O sticlă de VAT69 poate salva sau îmbunătăți o seară cu prietenii.

      00
    • S-o umflat spirtu’ medicinal in moroșanuț nost… :)
      1. De acord ca orice se poate folosi, da’ incorect. Copita e in mod normal pentru sherry, whisky-ul probabil la origine irlandezii (daca tot or făcut <> inainte de scoți) il beau din căușul palmei, din pocal de-ăla cu două mânere, din Sfântu’ Graal, ori din ceva de pleu sau de lemn ciopit că nu cred că aveau unde să facă pahare de sticlă de niciun fel.
      În cazul de față Fumuru’ bea din ce or avut brenduit la firmă, puteau sa aibă pahare Berzelius sau eprubete, din aia ar fi băut.
      2. Corect din nou. În majoritatea cazurilor. Nu o fost cazu’ la a mea. Ca raspuns la primul tau paragraf, numa’ tata ii din Salaj, mama-i moatză. În ambele familii / locații se fac licori de cel putin de când le fac generațiile cu care te lauzi, probabil cam la fel. Diplome și țidule se pot obține pentru orice pișwaser. Lemnu’ de dud dă culoare și atât, ca și butoiul de stejar la wisky, altfel ar fi transparente ca vodka. Don’t judge the wisky by its colour zicea un nene atunci.
      3. Poți, dar nu se face. E păcat.
      4. De ce ai vrea sa temperezi sau sa închizi un gust bun? Decat sa pui gheata in marfa buna, mai bine iei de la Lidl brandul propriu de „whisky” sau alte caramele cu spirt. Educatia se poate face toata viata, e bine sa schimbi ceva gresit, in afara cazului in care esti american sau hipster care asa a vazut in filme.
      5. Cand e pe bani, clientul nostru – stapanul nostru, daca vrea urina de virgina in mixul lui, who cares??. Cand e pentru tine, in general alegi ce-ti place si-ti permiti. ‘fiddich e o zama OK, sunt si mai bune si mai rele. Eu prefer Dalmore sau Ardbeg, iar VAT69 de care amintesti in postarea urmatoare e cam cel mai bun blend, cel putin pentru papilele mele.
      6 – 8. Cam asta e trendul in marketing indiferent ca vorbim de wisky, tampoane sau auto. Toti sunt creatives si oameni de marketing, fara sa isi dea seama ca sunt penibili.

      00
  16. Petre Fumuru ăsta, cumva e actor mediocru de telenovele?

    00
    • Telenovele nu, doar filme independente – daca putem vorbi de asa ceva in Romania. In USA, filmele independente sunt cele facute in afara marilor studiouri, cu bugete mai mici si scenarii bune (necomerciale). Prin extenso, putem spune ca la noi ceea ce nu e finantat de stat, prin Consiliul National al Cinematografiei, e independent.

      00
  17. Ca să nu mor prost: de ce ar avea individul față de whisky, doar pentru că e neras și arată ca bărbatul român average?

    00
  18. LOL, fix asa arata romanul average: https://www.instagram.com/p/BvgLH7aAhjU/

    00
  19. meh… prefer black label society…

    00
  20. Bai, cat de ghei e sa te duci pe plaja cu paharelul ala….

    00
  21. Chiar ca e pacat de potentialul omului… mno.. astept curios urmatorul ” succes” …

    00
  22. haha Glenfiddich bem si noi la birou si pentru mine merge de minune cu cola

    00
  23. nu imi place. nu l-as fute

    00
  24. I’ve done some digging – sunt patru ambasadori grupați pe regiuni:
    1. Adrian Despot pentru Banat;
    2. Alina Ceușan pentru Transilvania;
    3. Olimpia Melinte actriță) pentru Moldova;
    4.Petre Fumuru la nivel național.

    De aici: https://www.retail-fmcg.ro/fmcg/alexandrion-single-malt-society.html

    00
    • NOU
      #81

      Bună dimineața Radu.
      Ești IT-ist, inginer, statistician?

      00
    • Alexandrion si single malt in aceiasi fraza e blasfemie :) Cum plm sa pui o pixda ambasador la single malt, pe Ardeal si Moldova? Cum, ma? Aici nu vorbim de cratite Delimano si produse de machiaj. Marketeri tampiti.

      00
    • păi, ce voiai să pună pentru moldova? un drojdier? :D

  25. eu am bagat o degustare pe yaht la constanta. Cald, soare, old pulteney, paharele d-astea simpatice…frumos

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube