Sindicatul Europol a sărit imediat la cap

A fost un băiat la 112 deștept și a reușit să salveze viața unui om? Sindicatul Europol se bate cu pumnul în piept de mai are un pic și își face gaură. De ăla de la Suceava prins cu zeci de apartamente nu au avut timp să zică nimic. De bariera mutată de la Cabana Capra la fel. De zecile de șoferi transformați în drogați la fel, nu e timp să se ia o poziție. Nu e timp, nu e decis nimic, se investighează, se cercetează, se rahat. Când e ceva de bine, imediat sar la cap.

De aia urăsc oamenii poliția și pe vitejii ăștia care știu doar la plăcinte să aibă opinii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

 1. In Romania este un mister pepetuu – toti stiu care este problema, nimeni insa nu stie a cui este competenta si cine trebuie sa o rezolve.

  Toti politistii stiu si recunosc public de acele teste ca nu functioneaza corect insa nici o ancheta nu a putut stabili cine ar trebui sa ia masuri.

  Comentariu apreciat.675
 2. E simplu, când ai făcut tu ceva bine, „e meritul nostru, al echipei”, când ai greșit tu ‘te-n plm’.

  În cazul Europol e: când e vorba de corupție, delăsare, crime etc. „nu știu, n-am auzit” sau „privim cu atenție și îngrijorare”, cum face și stăpânul.

  Comentariu apreciat.394
 3. Femeia suna la 112 din portbagajul unei masini aflate in miscare inainte de 4 dimineata, trei tineri politisti intuiesc traseul masinii.

  Intre timp masina e oprita si incendiata pe un camp. Cei trei ajung la timp sa deschida portbagajul si sa o salveze pe femeia respectiva.

  Ceea ce arata ca politia romana are si oameni exceptional pregatiti si pasionati de meseria asta. Iar povestea pare desprinsa dintr-un film american.

  Comentariu apreciat.1063
  • E destul de posibil ca Politia si bloggerii sa aiba in comun un procent similar de oameni pasionati si care stiu ce fac: sub 1 la sută.

   Comentariu apreciat.456
  • probabil a dat share location, ma indoiesc ca au intuit politistii traseul, asa cum zice in postare

   Indecis. Tu ce zici?277
  • In alta stire scrie ca operatorul 112 i-a trimis un link de localizare pe care l-a accesat si asa au stiut unde e.

   Dar mai frumos e „au intuit traseul”.

   191
 4. Bravo băieți!

  181
 5. De cind cu „iesi afara javra ordinara” lindicatul milițenilor îmi este egal cu un cācat. Nu ca i-au strigat asta lui Basescu, dar ca purtator de haina statului nu-ți permiti ca ultimul boschetar sa arunci cu „cașcheta” pe jos, plus limbajul…

  Indecis. Tu ce zici?3628
 6. Comunicatul asta suna a scenariu pentru 2 episoade de netflix din serialul „La Scoica”. In aceste 2 episoade Comisarii Gica si Costica dejuga conspiratia unui marsav consumator de substante interzise si substante acceptate si substante obisnuite. O salveaza pe agresata de la a fi oferita ofranda zeului intunericului si dezintegreaza o retea de rockari satanisti. In episodul urmator urmaresc o balena albasta si merg la concertul 3SE&Animal X & Cristiana Raduta

  Indecis. Tu ce zici?1519
 7. testul ala pozitiv la cocaina a fost facut cu faimosul „drug test 5000”?

  73
 8. Din comunicatul STS, preluat apoi de toată presa: „O femeie răpită a fost salvată în această dimineață în București, cu ajutorul tehnologiei de 𝐠𝐞𝐨𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐇𝐓𝐌𝐋𝟓. 𝐂𝐮𝐦 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐚 𝐇𝐓𝐌𝐋𝟓
  Este o soluție de localizare dezvoltată de STS în anul 2018, disponibilă pentru smartphone-urile care au activate conexiunea la Internet și GPS-ul, fără să fie nevoie de instalarea unui soft sau unei aplicații.”

  Fie STS-ul a rescris HTML5, fie numesc „tehnologie HTML5” un amărât de script care-ți trage locația și eventual le-o trimite lor. Și cu toate astea, nimeni nu îi trage de mânecă să-i întrebe ce e atât de wow la „tehnologia” asta.

  Comentariu apreciat.434
 9. Io as vrea sa vad caietul de sarcini si cat s-a platit pentru cele 10 linii in javrascript folosite pentru „solutia de localizare dezvoltata de STS in anul 2018”.

  A fost oare licitatie?

  233
 10. cu ajutorul tehnologiei de 𝐠𝐞𝐨𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐇𝐓𝐌𝐋𝟓. 𝐂𝐮𝐦 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐚 𝐇𝐓𝐌𝐋𝟓
  Este o soluție de localizare dezvoltată de STS în anul 2018

  Nu, sts nu a dezvoltat HTML5, cel mult au folosit scula dezvoltată de alții.

  124
 11. ADP a dezvoltat vipienu’ și Vlad Voiculescu a readus la viață suprarealismul italian prin filmul său croit pe drama unor nefericiți.
  E mișto în țara asta. E din ce în ce mai mișto.
  Chiar încep să cred că Funar avea dreptate, dacii au construit piramidele. Na, egiptenii aveau și ei nevoie de mână ieftină de lucru…

  156
 12. Stai că le crapă la cur pantalonii făcuți la licitație cu dedicație.
  Oare ce plm se întâmplă dacă fac licitație pentru arme? Primesc praștie cu amortizor sau piulițe luate la pilă gen steluțe ninja?
  https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/noile-uniforme-pentru-politisti-sunt-contestate-de-sindicalisti-europol-acuza-45-milioane-de-euro-pentru-3-000-de-mizerii-2237423

  82
 13. „operatorul STS din cadrul Serviciului de urgenţă 112 vă poate transmite un SMS cu un link pe care trebuie să îl accesaţi pentru obţinerea poziţiei telefonului mobil şi transmiterea acesteia către sistemul informatic al Serviciului de urgenţă 112”

  Asta mi se pare foarte tare.

  62
  • Suna mai profi decat sa scrie operatorul pe Whatsapp: “sal, mai esti? De la politie sunt. Da sher locheishan pe numaru asta si vine colegu”

   242

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube