sincronizare la metrou

Circul mult cu metroul. Îmi place, e mai aerisit, e mai răcoare, e mai curat. Ce mă supără este orarul. Când ajung la staţia la care trebuie să schimb, metroul pleacă. Sau îl aud plecând cu 3 metri înainte de a ajunge în staţie. Totuşi, nu se poate face ceva în acest sens? Am văzut că se pun monitoare digitale în staţii, nu s-ar putea face ceva să nu se mai întâmple ceva în sensul asta? Să mai stea înca 1 minut în staţie, mă scuteşte de aşteptat încă 5-8 minute pe următorul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. se poate face ceva, adik sa pot sincroniza, dar nu cu asteptat, cum spui tu, pentru ca oamenii aia din metrou se sictiresc daca asteapta 1 minut la fiecare 4 statii…

  00
 2. Mdah… si sa zicem ca la metrou nu prea te vede nimeni cand alergi dupa el. Metroul vine relativ la ore fixe. 5-7 min. nu inseamna un capat de tzara. Da’ sa vezi ce injuri in statiile ratb cand alergi dupa autobuz (eventual venind inspre el din fata) si dobitocul iti inchide usile in nas. Sau esti in statie si vrei sa te urci si el pleaca cand esti tu cu piciorul pe scara.

  Eu sunt pasnic de felul meu si, desi ma enervez, nu ma duc sa le fac scandal soferilor. Ei.. la o faza din asta un sofer i-a prins mana pe dinafara usii unui tip cam de 1.90 m si destul de bine facut. Gagiu’ n-a zis nici pas o statie intreaga. Cand a oprit masina in statie a coborat, s-a dus la usa soferului, a batut nitel la usa, ala a deschis si asta i-a ars un ditai pumnu lu ala. Mi-a facut placere. :D

  00
 3. la victoriei SUNT sincronizate… cel pu?in c?nd eu merg p’acolo :))

  M3 care vine dinspre Obor, spre Gara de Nord e sincronizat cu M2 care merge spre Romana (mereu trebuia s? a?tept sub 30 sec.)
  M3 care pleac? spre Obor, dinspre Gara de Nord e sincronizat cu M2 vine dinspre Romana (timp mereu sub 1 minut)

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.