Femeile preferă siguranţa

Azi am ajuns împreună cu prietena la concluzia că vreo 2 cupluri pe care le cunoaştem sunt împreuna din motive strict practice. Salariul bun al lui sau al ei îi fac să fie împreună. Siguranţa financiară şi obişnuinţa au înlocuit de mult dragostea. Trăiască economia de piaţă!

femei, bani, educatie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. ehh, cu sigurata au si unele chestii in comun care-ti tin aproape, presupun ca si locuiesc impreuna, nu?

  00
 2. pffffffffffffffffff…eu is satula cate cupluri cunosc in asemena situatie,,,vad ca e la moda,,,:P

  00
 3. Așa se

  00
 4. Sunt multe astfel de cupluri. Ce ma necajeste pe mine, ca om capabil de socializare, e ca isi spun in continuare „cupluri”, in loc sa adopte o denumire mai conforma cu realitatea, o denumire care nu ne-ar baga pe noi, ceilalti utilizatori ai realitatii, in eroare.

  SC X si Y SNC (societate nume colectiv, pentru profani) suna mai aproape de ceea ce spuneam mai sus, recte de realitatea care este si va fi, de-acum in vecii vecilor, amin.

  Si ca sa nu creada lumea ca mie-mi place doar sa arat cu destiu`, dar cand trec prin situatii similare ma dau amnezic, vreu a spune ca prefer singuratatea, unei vieti in doi mincinoase. As albi inainte de vreme, presupunind ca pana la vremea cea dinainte de vreme mai am fire de par inca atasate pretiosului meu scalp.

  00
 5. Știu că există și cazuri din acestea, dar nu mi se pare că ar trebui tratate diferit de cele

  00
 6. uh, chiar ca a murit dragostea in cazul asta. sa stai cu cineva din confort financiar si nu din iubire si pasiune e total deprimant, pt mine cel putin.

  00
 7. Cam asa ajung toata casniciile dupa 10 ani. Asa ca pregatiti-va, voi astia mai ” in varsta”

  00
 8. Si ti se pare ciudat ? Parerea mea este ca foarte multe cupluri nu mai sunt cladite din dragoste, ci, la fel ca si astia ai tai, din obisnuinta.

  00
 9. NOU
  #9

  There is no focking love. :D
  De unde o scoateţi pe asta? Că relaţiile se bazează pe dragoste? Doar pentru ca aţi citit câteva cărţi siropoase? Doar pentru că aşa v-a spus bunica? Doar pentru că aşa era pe timpuri?

  Get real! Căsătoria este doar o afacere. Bună sau proastă.

  00
 10. …. si voi? sau nu-ti citeste inca blogul?

  00
 11. iq666, eu sunt ca restul barbatilor, m-a pacalit ca ma iubeste :D

 12. Ii dai tu siguranta sau iti da ea? :) In general, cred ca top 5 intrebari este: „Cat castigi?” (cu nuante pe aceiasi tema)

  00
 13. … sau S-a pacalit ca te iubeste :P

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.