Servicii pentru agenţii şi companii

love7M-am gândit de mult la chestia asta, dar abia zilele trecute am putut să pun laolaltă, serios şi coerent, un grup de servicii necesare şi utile pentru agenţii de media şi de online şi companii care desfăşoară activităţi pe online.

Iată lista mai jos:

Servicii generale:

 1. ridicat în slăvi produsul dvs., precum şi generaţiile următoare din aceeaşi gamă, dacă valoarea produsului primit gratuit depăşeşte 500€. sunt incluse două articole pe blog şi 10 menţiuni pe social media (facebook/twitter/mirc).
 2. abţinut de la menţionat numele produsului care se comportă prost şi îmi cauzează imense dureri de cap şi mă face să pierd bani, dacă acest produs a fost primit gratuit – produse gratuite + un suc din când în când pe la conferinţe.

Servicii pentru zoso.ro:

 1. publicarea de articole pozitive sau neutre la adresa companiei dvs. – 300€ pe lună, contract ferm pe minim un an. pentru 100€ în plus se include şi moderarea comentariilor de la articole, precum şi intervenţia atunci când unii comentatori vă înjură compania.
 2. publicarea de ştiri în exclusivitate despre compania dvs., pe care mi le serviţi dvs., doar mie – 200€. se includ elogii la adresa companiei, o analiză pozitivă a domeniului în care compania dvs. activează cu succes de atâta timp şi minimizarea importanţei concurenţei. pentru 100€ în plus se include şi link către siteul companiei dvs.
 3. interviu cu reprezentantul companiei dvs. atunci când lansaţi un produs nou sau când compania dvs. a intrat într-un con de umbră pentru că a fost depăşită de concurenţă, nu a mai lansat nici un produs nou sau este o multinaţională care tocmai a anunţat rezultatele financiare globale şi acestea sunt dezastruoase. sunt incluse întrebări de periere, aluzii subtile la onorabilitatea concurenţei şi întrebări cu răspuns “criza ne-a afectat pe toţi”. preţul pentru un interviu de 30 minute – 500€.

Servicii premium:

 1. influenţarea altor bloggeri în sensul dorit de compania dvs. sunt incluse servicii de lobby în favoarea publicării de articole neutre sau pozitive sau în abţinerea de la publicarea de articole negative – 500€ pe lună.
 2. publicarea de zvonuri despre concurenţă, zvonuri pe care mi le serviţi dvs. se asigură răspândirea acestora pe social media, prin comentarii pe alte bloguri şi menţionarea lor de 2 sau 3 ori în alte articole – 500€ pe lună. sunt incluse 2 articole de acest gen.
 3. publicarea unui articol elogios după ce un alt blogger a făcut praf compania dvs. în funcţie de gravitatea situaţiei, preţurile variază de la 300 la 900 euro per articol.

Aţi mai văzut astfel de servicii şi pe alte bloguri, dar nu la vedere. Acum ştiţi.

 

stealth_fighter

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Servicii de blogging, acum și cu 0% coloană.

  00
 2. Vali, am identificat o nisa neacoperita: oare baietii astia verticali n-ar putea asigura servicii de PR adolescentilor cu cosuri si incapabili sa scape de povara virginitatii?

  00
 3. Nu esti zdravan de loc. Ma astept pentru companiile in care CEO e credincios sa oferi si 2-3 acatiste si pomenirea companiei lor intre sfinti pereti ai bisericii :))

  00
 4. avem şi aşa ceva, dar e extra, mai ales că eu nu pot intra in biserică :D

 5. Ca abonati avem 50% off si putem revinde da?

  00
 6. Ceva nu e bine: sunt in cont, dar nu pot vedea articolul.

  00
 7. @Vali Petcu

  De ce nu poți intra în biserică? Ai primit interdicție? Te-or afurisit ăștia?

  00
 8. Bun, am trecut prețurile pe ratecard. Punctul 3 de la servicii premium sună cam ca și Brands in Public-ul lui Godin, dar la preț mult mai bun :-)

  00
 9. da, dar nu e aşa mai diferenţa intre 300€ şi 800$, mai ales pe prafurile astea.

 10. Si daca am un produs prea bun si vreau sa scrii de rau ?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube