SEO te ajută, dar nu îţi bagă în traistă

Pentru bloggerii obsedaţi de optimizări şi de pluginuri seo, pentru keyword stuffing, pentru repetatorii de descrieri şi pentru prietenii de la activesoft:

seo-limits-bad-products-traffic

via şerban

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Dar poate fi mai simplu pentru managerii omnipotenti sa gaseasca un nou tap ispasitor, pe principiul n-am vandut ca n-am avut SEO capabil, nu pentru ca noi suntem incompetenti si avem un produs slab. Dupa care angajeaza unul, dupa un timp tot cam pe acolo rezultatele si o luam de la cap…ca se poate.

  00
 2. Nothing can save a bad product… or a bad salesman…

  00
 3. Not even a good salesman can save a bad product :)

  00
 4. Din pacate SEO a devenit un produs in sine si SEO se vinde acum nu mai conteaza cat de prost e produsul, trafic sa fie

  00
 5. Corect! Totusi e nevoie de trafic, si deci de SEO, pentru ca produsul sa fie mai vizibil. Sansele de vanzari cresc odata cu numarul de posibili clienti.

  00
 6. Pai pentru majoritatea bloggerilor produsul e tocmai blogul. Iar un trafic mai mare inseamna mai multi bani din publicitate.

  00
 7. Chiar de acord cu treaba asta cu seo desi este o revolutie care tinde sa apuna.Cel putin eu unul sunt adeptul calitatii si nu cantitatii. Pana la urma sunt tot felul de tehnici ortodoxe si mai putin ortodoxe de seo si multi reusesc sa aduca trafic garla, cati reusesc insa sa si opreasca vizitatorii, in cele din urma sa le si vanda ceva? Caz concret, refinantarea lui chinezu via BCR este promovata intens prin prisma unor concursuri (trafic, link-uri, post-uri) insa produsul in sine il consider unul prost astfel incat nu cred intr-un real succes. De calitatea de vanzator a chinezului prefer sa nu ma leg.

  00
 8. Gary Vaynerchuk: “99.5 Percent Of Social Media Experts Are Clowns” (TCTV): https://techcrunch.com/2017/05/13/gary-vaynerchuk-social-media-clowns-tctv/

  00
 9. De cand cu „google panda penalty” segmentul SEO nu mai da roade

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile