seo inocent: totb.ro

totb

Hai să scriem un articol în care să nu spunem nimic nou/util/important, dar să îl formulăm în aşa fel încât să dea bine în google. Nu, nu doar tpu.ro o face, sunt şi alţii care boxează conţinut inutil în google, în timp ce se dau premium şi quality.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. pai draga Vali, pentru multi conteaza sa aiba rezultate bune in google,nu altceva:))

  00
 2. Ma simt cu musca pe caciula ! Eu scriu numai si numai despre MINE ! Chiar daca mai fac din cand in cand referire si la altii, continutul este tot mai mult despre mine ! Dar totusi sunt si eu important, nu ? Ca sunt totusi relativ singur de capul meu pe aici pe la paralela 58- aproape 59 nord, si vreau sa mai stie si altii de mine, macar Google, daca nu altcineva ! Cine naiba m-a pus sa ma fac explorator ?! Si in loc sa fiu ordonat si profesionist si sa descriu macar ce ma-nconjoara, ma descriu tot pe mine ! Nu sunt bun nici macar de turist. Hai, ca m-ai deprimat total cu postul asta.

  00
 3. Şi totuşi, ştirea a apărut pe mai toate site-urile şi blogurile mari de tehnologie. Eu aş întreba mai degrabă cine a sponsorizat “studiul”.

  00
 4. Articol preluat de aici : http://edition.cnn.com/2011/TECH/web/07/29/internet.explorer.dumb/index.html tradus si reformulat. :)
  Unfel de copy paste.

  00
 5. Am citit azi la BBC ca acest studiu ar fi fost de fapt un fals bine construit. Eh, cercetatorii britanici…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.