Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. “hackerul a realizat sute de CD-uri si DVD-uri cu muzica, filme si programe”
  doamne…!! oare ce dobitoci au scris acest articol ?!?!

  00
 2. S

  00
 3. NOU
  #3

  xtron, stfu.

  Era o discuţie cu Bogdan Manolea de la legi-internet referitoare la piraterie şi felul

  00
 4. NOU
  #4

  Apropo, a se observa formularea “s-a gasit un calculator cu DVD-ROM si DVD-uri”. As spune ca e luat ad literam din raportul polistilor pentru a nu fi probleme de genul “nu erau ale mele pentru ca nu am DVD-ROM sa le citesc”.

  00
 5. Mie imi place aia cu “oamenii legii au gasit un calculator tip IBM-PC, conectat la reteaua internet, care avea un DVD-ROM”.. :))
  Au fost arestati nu pt ca aveau un site de torrente ci pt ca detineau filme pe CD-uri. Deci detinere/distribuire, nu torrente.

  00
 6. Astept sa pice alea de pe care CHIAR se fac bani, astea-s cacat, 0(zero).

  00
 7. @Andrei Maxim, exagerezi… nu daca te gaseste cu peretele plin de CD-uri ai dat de naiba, ci daca se demonstreaza in urma filajului ca le vindeai/obtineai profit de pe urma lor… btw, eu am un perete plin cu CD-uri audio pe care le luam de la UNIREA, bulgaresti… normal ca pirat pt ca atunci nu aveam legea dreptului de autor… din ce zici tu as fi pasibila de amenda/puscarie?

  00
 8. NOU
  #8

  Kornelia, ideea era ca nu doar pentru site-ul de torrent-uri s-a facut condamnarea ci si pentru peretele de DVD-uri. Din cate am inteles de la oameni mai avizati, in astfel de situatii merg pe doua infractiuni.

  Daca tu sau eu avem un perete plin de CD-uri pirat nu avem probleme pentru ca trebuie sa se obtina un mandat de perchezitie si nu exista motive. Dar daca ajung la tine in casa, la capete de acuzare se va adauga si incalcarea legii drepturilor de autor.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.