Ședință de marketing la toți producătorii de alcool

  • Bă, știți că lumea ne pirata alcoolul, da?
  • Da, șefu.
  • Și că a trebuit să punem etichetele alea oribile pe sticle, da?
  • Da, șefu
  • Am o idee cum să facem oamenii să cumpere mai mult alcool…
  • Spuneți, șefu, că presimțim că o să fie bună!
  • Bă, cum ar fi să facem etichetele alea nenorocite să se dezlipească greu?!
  • Genial, șefu!
  • Și să rămână urme de lipici pe dop și sticlă!
  • Genial, șefu!
  • Și plasticul ăla să nu se rupă când încerci să îl desfaci?
  • Genial, șefu!
  • Nu-i așa că oamenii o să ne creadă deștepți?
  • Ba da, șefu!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

  1. Timbre greu de rupt, cutii de bere alunecoase, dopuri care ies greu… ai inceput sa bei dar o faci amatoriceste.

    00
    • Și te miri de ce alcoolul de contrabandă rullz… Păi să las eu pălinca 62 de grade din mână? Când comand o fac cu multiplu de 10 litri.
      Din comerț doar completez.

      00
  2. Te intereseaza continutul, sau aspectul exterior?

    00
    • Când ești boier tre sa arate și sticla bine.

      00
    • La munca mai vin diversi parteneri de afaceri. Agreezi niste termeni pentru urmatorul proiect, stabilesti niste pasi, un pahar de alcool (vin, whiskey, etc) ajuta ca discutiile sa mearga inainte (win-win pentru ambele parti). Desfaci dulapul cu bauturi si te chinui cu unghia sa rupi cacatul ala de timbru. In afara ca este usor neigienic, mai arati si ca un prost in fata celeilalte persoane. Solutia este alcool de contrabanda sau luat din duty-free.

      00
    • @un_oarecare: e clar ca nu tu esti ala care conduce firma

      00
    • @un_oarecare: Cand eram mic si il vedeam pe J.R. cum vine acasa, desface sticla aia de cristal si isi toarna un pahar de bautura, am zis cand o sa fiu mare o sa am si eu asa.
      N-am, ca mi se pare aiurea, plus ca la mine nu vin partenerii de afaceri.

      Dar nu ar fi o solutie si asa ceva? Banuiesc ca au incredere in tine ca nu le dai posirca, le poti zice ce e, pregatit de dinainte, plus ca nu ies bulele din el, ramane destul de bun si odata desfacut.

      00
    • Exemplu meu era de la doi oameni care au negociat un contract de 16 de milioane de euro in care cel care se ocupa de certificari, audit, securitate, etc va lua 6 milioane de euro si cel care se ocupa cu livrarea serverelor, calculatoarelor si dezvoltarea efectiva a solutiei software va lua 10 milioane de euro. Si negocierea asta s-a purtat pe durata mai multor zile in care au fost desfacute si niste sticle de alcool pe masura ce distribuiau banii si responsabilitatile din contractul castigat. Sau cel putin asa am auzit eu de la un prieten de-al unui prieten care bla, bla, bla…

      00
  3. NOU
    #9

    First blog problems…

    00
  4. Pai si in domeniul in cauza sigur activeaza o mica mare familie fericita. Producatorii sunt verificati si ultraverificati de o multime de institutii. Nu m-as mira sa li se indice ca timbrul de acciza sa fie lipit cu lipici de la o anumita firma.

    00
  5. La tăți ni-i greu…

    00
  6. Faza asta cu desfăcut ul greu e la enorm de multe produse. De zici ca șefii nu își desfac niciodată propriile produse

    00
  7. Probabil ca-s si ei constienti ca nu toti furnizorii tin sticlele in conditii umane si mai prind umezeala, de aici si lipiciul ala nebunatic, ca sa nu cada la prima miscare. Oricum dupa juma de sticla uiti de eticheta si de sigiliu, continutul sa-si faca efectul cum trebuie :)).

    00
  8. Hai sa bem…. frate!

    00
  9. Eu îl înțeleg pe Vali, și pe mine mă enervează când rămâne o parte din timbru lipită de dop, parcă nu e completă satisfacția.
    Legat de ce văd în poze, la Drambuie așa trebuie să fie dopul, plută? Și de ce? Că am luat și un whisky și tot așa avea, învârteam ca disperatul și al dracu numa’ nu se deschidea…

    00
  10. Păi cred că tocmai ai descoperit de ce fac toate parașutele reclamă la băutură cu dopul pus.

    00
  11. Well, uhm…

    Când ești bar/pub/crâșmă/club, îți iei amendă dacă ai sticle fără timbre pe dop, dacă ai control (si controalele sunt dese). Mă refer la sticlele desfăcute pe rafturi/rasteluri de sticle.

    Adică, chiar dacă ai jumate de timbru pe gâtul sticlei, dar nu ai restul pe dop, ți-ai luat amendă.

    Pe când lucram în cluburi, barmanii lipeau timbrele înapoi pe dopuri cu scotch.

    În plus, timbrele nu vin de la producători. Timbrele le aplică importatorul în țară, că așa îi obligă legea Românească. Nu are nici o treabă cu contrafăcutul și cu producătorii.

  12. Mno, veste proastă: producătorul e băiat de treabă. Nu lipește marcă pe gâtul sticlei și dop. Căcum se vede, marca e românească. Drambuie o să lipească etichetă de taxe românești pe sticlă când o să plătească cineva pentru așa ceva.
    În momentul în care noi o frecăm aici, undeva în zona liberă la Curtici, mulți mulți negrișori lipesc eroic mărci pe sticle, le bagă inapoi în cutii de carton și după aia… (după aia nu știu ce se întâmplă).
    Am văzut asta pe sticle de whisky, cu dop metalic. La cele de gen Drambuie cu dop de pluta sau votcă, cu dop de lemn ori cauciuc, se mai pune și un manson termic după ce s a pus marcă. În Romania, nicidecum la producător.

    00
  13. P.S. nu știu de ce se folosește clei de oase pentru treaba asta.

    00
  14. Pai e de bine ca nu zboara timbrele alea la prima adiere inseamna ca sunt lipite cu simt de raspundere.

    00
  15. ce solicitant a devenit sa fii betiv!

    00
  16. „Christmas night and they’ve battered their heads together until they are silly and they’ve smiled themselves silly and vomited on the floor, 98% of them amateur drinkers, amateur Christians, amateur human beings.”

    ~ Charles Bukowski

    00
  17. Sfatul meu :
    Dati toate timbrele jos inainte de a termina prima sticla
    Dupa prima sticla coordonarea miscarilor devine anevoioasa, de aici si problema cu timbrele. :)
    PS.
    Cred ca sunt atat de bine lipite pentru a nu putea fi refolosite, la noi orice portita este imediat fructificata si valoarea accizelor la bautura nu sunt deloc de neglijat.

    00
  18. Nu stiu cum e cu bauturile din comert ca eu beau palinca productie proprie dintr-un pahar de sticla, turnata din sticla de sticla ajunsa acolo dintr-un stoc de „baloane” de sticla. Stiu, prea multa sticla si prea putina bautura. :D

    00
  19. Ai tot felul de probleme de om bătrân…

    10
  20. Au tinut sedinta dupa o degustare intensa

    00
  21. Nici nu mai poti sa-ti bati omeneste nevasta, ca-ti luxezi mana incercand sa dezlipesti o eticheta si sa desfaci un dop. 200 IQ de la producatori impotriva violentei domestice

    00
  22. La a doua sticlă te doare fix, dar fix in pulă de timbru si dop…

    00
  23. statul impune prin lege ca mizeria aia de timbru sa fie pe dop si sticla pana cand ajunge la consumatorul final. amenzile sunt mari daca vreo sticla are timbrul lipit mai prost si se dezlipeste la manipulare/transport etc. comerciantul ia amenda, producatorul ia amenda, comerciantul delisteaza produsul, anaf si antifrauda fac controale la producator.

    asa ca, nu numai ca folosesc cel mai al dracu lipici dar le si extra securizeaza cu acele capisoane de plastic pe deasupra.

    10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile