Se lansează Realitatea FM

Aş vrea să vă informez cu privire la frecvenţele pe care se prinde, dar dacă nici pe siteurile din trust nu au publicat informaţia asta în ultimele ştiri, eu de unde să o iau?

Hai să învăţăm însă o lecţie despre massmedia.

1. Cât i-a luat Europei FM să găsească un înlocuitor pentru Robert Turcescu? Aproximativ 5 minute. Spectacolul merge mai departe, oamenii sună, tipul nu e prost, totul e ok.

2. Cât îi va lui lui Turcescu să atingă o audienţă pe jumatatea celei de la EuropaFM? Aproximativ un an. Cine va fi frustrat de situaţia asta şi va face spume că nu are bani să plătească curentul la vila din Băneasa? Robert.

Ce învăţăm de aici? Că ProTV nu s-a prăbuşit după ce a plecat Teo, că ProFM nu s-a închis după ce a plecat Gheorghe, că Radio21 nu a devenit mezelărie după ce s-au cărat ciorditorii. Din lista de mai sus, doar Morar şi Buzdugan mai înseamnă ceva. Momentan. Restul sunt istorie. Ca şi Turcescu. Un fost cineva, actualmente nimeni.

De ce îl critic atât de mult pe Robert Turcescu? Pentru că îmi place de el, îmi place ce reprezenta acum câţiva ani, când era reporter şi realizator radio-tv, pentru că e un om pe care îl respect şi pe care vreau să îl respect în continuare. Nu mulţi reuşesc să il facă pe Becali să îşi ceară scuze.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Am scris si eu despre minunea de site a radioului Realitatea Fm. Se si supara Piticu pe mine un pic. Acolo, pe site-ul lor, sunt si frecventele. In schimb, nu e usor de gasit adresa web a Realitatea FM. Daca te apuci sa tastezi la intuitie dai de Prigoana. Intr-un final, am dat de ea…

  00
 2. Turcescu să mai aştepte, a fost cineva dar s-a ratat acum aproape un an când cu Orban. Acum e momentul lui Ciutacu. Va cădea şi Ciutacu, va cădea atunci când se va ridica Turcescu.

  00
 3. realitateafm.net – critica-ma ! :)

  00
 4. realitatea fm nu cred ca va avea vreodata in existenta lui jumatate din audienta pe care o are europa fm.
  turcescu nu-mi place ca nu mai e jurnalist. e judecator. da numai sentinte.

  00
 5. Am ascultat Realitatea Fm si pana acum cand preluau totul de pe TV, si sincer e mai ok decat sa urmaresti la TV.

  momentul Ciutacului ?! da cine e Ciutacu?

  Cat despre site-ul piticului prima stire care apare e „Angelina Jolie îşi dezgoleşte posteriorul – VEZI FOTO” – Foto killed the radio star …ca sa zic asa.

  00
 6. Sa fiu sincer,Turcescu e un om ratat de vreo 2 ani de zile…Si Realitatea e o televiziune de tot nimicu’.

  00
 7. Luat pe sus de valul celebritatii, Robert Turcescu a comis o mare greseala: a crezut ca le poate face pe toate. La un moment dat era redactor-sef la Cotidianul, avea emisiune la Europa FM, facea show-ul de seara la Realitatea, avea rubrica in Dilema, scria carti, era pretutindeni.

  S-a risipit in prea multe directii, in goana asta scapata de sub control dupa glorie si, evident, dupa cat mai multi bani. Inevitabil, nivelul prestatiilor a inceput sa scada si a ajuns unde a ajuns. Ii doresc sa isi revina. Cred ca ar trebui sa se concentreze pe un singur job, pe care sa il faca profesionist.

  00
 8. dar s’a lansat de ceva vreme realitate fm.. frecventa e 90.20 FM. am dat de realitatea intr’o seara, din greseala, cand cautam MAgic FM :)

  00
 9. am uitat ceva: realitatea fm este realitatea tv doar ca’i in fm. adica ce auzi la tv auzi in fm. cand s’a lansat in pauzele publicitare de la tv pe fm bagau orechestrale, cred ca nu aveau bani de dat la orda. acum am auzit ca baga melodii intregi :) si mai vorbeste si una sau unu zicand ca ascultam realitatea fm.. si iar e ce e la tv :) doar sunet, evident

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube