sclavii de ieri şi de azi

SCLAV, -Ä‚, sclavi, -e, s.m. şi f. Persoană lipsită de orice drepturi, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân de sclavi pentru care munceşte; rob. — Din lat. sclavus.

Unii s-au recunoscut deja în definiţia de mai sus. Alţii vor fi în continuare nişte sclavi pidosnici, negându-şi adevărata chemare, aceea de sclavi.
Ştiţi genul.
Genul de oameni care cheltuiesc o noapte în discotecă 1 milion şi dimineaţa le pare rău şi se întorc la cuptorul cu pizza sau la lustruit pantofi. Genul de oameni care nu au o părere proprie, nu pentru că nu pot (desi e şi ăsta un motiv) ci pentru că nu ştiu cum. Nu le-a folosit niciodată şi nu le va folosi. Genul de oameni care nu îşi cunosc limitele şi obţin victorii pidosnice, cu care se laudă la colţul blocului.
Genul de … sclavi.
Îi găsiţi pe net cu grămada. Câţi dobitoci cu păreri nu aţi văzut comentând una-alta, şi după ce citeşti ce a avut de spus te întrebi cine e individul şi de ce crede că părerea lui contează? Genul de om care nu are curajul să îşi asume riscul propriilor păreri şi linge în fund pe cine poate. Atârnători se numesc. Genul de om care se bagă în sufletul tău şi te stresează cu câte ceva.
În ultimii ani am cunoscut destui. Unii i-am flituit şi au înţeles, alţii se întorc, pentru că nu au cu ce să proceseze şuturile primite.
Sclavii sunt ăia care au stat 1 an ascunşi şi după ce s-a închis prăvălia, s-au trezit că au păreri şi că zoso e de kkt. Sclavii sunt ăia pe care i-am prins făcând prostii şi i-am executat şi după 2 zile erau supăraţi că zoso e de kkt. Sclavii sunt ăia care se bucurau de munca mea şi mă înjurau pe la colţuri. Sclavii sunt ăia care stau şi acum în umbra mea şi se simt eclipsaţi de faptul că eu sunt “cineva” şi ei sunt nevoiţi să se ascundă sub nickuri de împrumut. Sclavii sunt ăia care au trecut cu vederea 2 ani de muncă şi se întreabă de ce zoso e celebru şi ei sunt sclavi.

Din nefericire pentru voi, eu sunt în continuare cineva în lumea voastră şi asta nu se va schimba în următorii 2-3 ani. Obişnuiţi-vă cu asta! Nu e lipsă de modestie, e o realitate pe care, cu cât o acceptaţi mai repede, cu atât veţi avea mai puţine coşmaruri cu mine.

Scriu textul ăsta pentru toţi sclavii care mă muşcă de fund în loc să înveţe şi să facă ceva.

ps: pentru toţi binevoitorii care îmi trimit ce debitează toţi sclavii pe diverse forumuri de staff, chiar nu îmi pasă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. lol.
  fii capitanul nostru ^_^

  01
 2. bine zis zoso, nu-i baga in seama si mergi mai departe…

  01
 3. /me sare in carca lu powerpuffboy :P

 4. Intotdeauna vor exista invidiosi si distrusi care nu vor face altceva decat sa arunce cu cacat ca doar e mai usor.

  01
 5. am inteles. promit sa bag la cap.

 6. Bai zoso. Imi erai simpatic. Umpleam randurile celor care faceau trafic pe aici gasind lucruri interesante, colorandu-mi ziua. De cand ti-au dat aia premiu te incearca asa un fel de grandomanie. “Cineva” esti ca te citeste lume. Daca trec pe aici si aflu cat de frumos, destept, inteligent si talentat esti tu fata de noi ceilalti o sa ma simt frustrat ca eu nu sunt si nu o sa mai trec. Daca vrei sa impartasesti si celorlalti ganduri acide despre lumea inconjuratoare ma voi simti bine citindu-le. Daca in schimb vei transforma blog-ul asta intr-un cult al personalitatii va de veni unul ca multe altele.

  Daca ai facut fapte marete le-ai facut ca ai vrut tu. Daca ai muncit ai muncit din pasiune. Daca ai facut-o pentru laude e josnic. Daca iti inchipui ca nu se vor gasi coprofagi care sa si muste esti naiv. Las-o dracu de manie a persecutie, fa ce faceai inaite cu blog-ul asta si da-ne de citit.

  Senzatia mea e ca ar trebui sa fi la fel de onorat de cei care te citesc pe cat ar trebui sa fie ei de tine.

  01
 7. hmm… personal, cred ca tipul cu comentariul cel mai mare la textul asta are dreptate. pe de alta parte, de la roBLOGfest incoace, am o vaga impresie ca parca esti ceva mai uman… ma insel?

  01
 8. O sa bagi la cap pe dracu :P

  01
 9. vioar, gurea!!!!

  subiectiv, nu, nu sunt, doar ma cunosti tu.
  mituri distruse…

 10. Si stapanul esti tu, presupun ? Dreseaza-i sa sara prin inele in flacari, asta ar fi interesant de vazut + filmul (obligatoriu!) pe youTube :D

  01
 11. Din nefericire pentru voi, eu sunt ?n continuare cineva ?n lumea voastr? ?i asta nu se va schimba ?n urm?torii 2-3 ani.

  de ce 2-3 ani si nu mai mult ?

  01
 12. NOU
  #12

  sclavii au facut piramidele, dar tot sclavi au rams. Nimeni nu stie decat numele faraonului, pe cand ei au ramas tot in anonimat ;)

  01
 13. frate…esti muci, nu cumva esti genul de om care seara la culcare isi spune…ce destept sunt? ca sa adoarma bine. Tu si cu alti sclavi de pe forumul ala de scalvi…

  01
 14. “Unii i-am flituit ?i au ?n?eles” … unii i-am prins ca au chiulit la gramatica

  01
 15. NOU
  #15

  “Din nefericire pentru voi, eu sunt în continuare cineva în lumea voastra si asta nu se va schimba în urmatorii 2-3 ani. Obisnuiti-va cu asta! Nu e lipsa de modestie, e o realitate pe care, cu cât o acceptati mai repede, cu atât veti avea mai putine cosmaruri cu mine”!!!Ai vorbit serios sau e vreun pamflet de Mircea Badea(ca tot il simpatizezi asa tare)?
  Dca ai vorbit serios,ai cel putin o problema,daca e pamflet-se vinde bine-esti trendy

  01
 16. NOU
  #16

  Zoso tu vorbesti din proprie experienta mama nu? Ne impartatasesti din experienta muncii tale? Imi place de tine. Hai baga! Te las. GO!

  02
 17. NOU
  #17

  zoso mai treci si tu in plm pe la servici. Avem de spalat farfurii , de sters pantofii. Tu unde anafura ma t ii esti ? Stai toata ziua si te chatuiesti. Vezi ca dc nu vii pana luni te dau afara zdreanto.

  01
 18. sincer, si eu la fel gandeam. “mai da-l in pla mea”.ma gandeam, ca ai fi si tu..vreun copchil cu impresii :)), nah. ideea e ca m-am lamurit. nu`ti zic in ce sens :D

  dupa cum vezi, te citesc..comentez..si ma doare`n pla de parerile altora despre tine

  01
 19. NOU
  #19

  Daca ai blog esti important…

  01

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.