Savaliuc și Țuțuianu merită niște decorații, pentru că sunt teribil de proști

Luju.ro e o trompetă de site, unde doi pretinși jurnaliști, Răzvan Savaliuc și TantiCeaFărăDeOglinzi, caută chichițe pe de urma cărora să scrie articole prin care dom’ profesor Voiculescu să fie bucuros și să le plătească salariile. Sunt absolut adorabili cum analizează ei dosare și cum pretind că judecă.

Savaliuc e absolut mondial într-un editorial de zilele astea în care îl face pe Dragnea laș, putoare și fricos. Plus șobolan.

 

La același post TV afiliat CNN, dar care CNN a apelat la ProTV când au vrut o relatare despre ce se întâmplă (cum ziceam, "afiliere CNN" și "afiliere CNN International" sunt două lucruri diferite, prima e pe bune, a doua se cumpără), se desfășoară Adrian Țuțuianu, tatăl maimuțicii scârbite, baron de Dâmbovița și șeful comisie de control a SRI.

Ia să auzim:

Pun în seara asta câteva probleme culese din presă: Într-un ziar din Prahova se spune că o companie multinațională și-a trimis salariații la protest. E o chestiune care ține de securitatea națională. Trebui să o verificăm. Dan Andronic, o personalitate publică, spune ieri într-un articol că mai multe multinaționale au dat liber sau au plătit ore suplimentare unor salariați, pentru că sunt deranjate de modificări care urmează la Codul Fiscal și de punerea în aplicare a unei directive europene care impune impozitarea profitului la locul realizării profitului…

E vorba de manipularea cu miliardele din taxe.

Și observați perversiunea tip suveică: întâi se folosește o trompetă de site (PHOnline) să publice o știre falsă, după care un deputat cere SRI să analizeze activitatea companiei. Păi nu?

A doua: danandronic.net nu e site-ul lui Dan Andronic de la EVZ (a confirmat asta ieri), e al unor care îl folosesc pentru genul ăsta de manipulări. La fel, nu contează, deputatul a preluat informația și cere autorităților să verifice, că doar e o informație apărută în spațiul public, nu contează unde, da?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Cat de prost e Tutuianu asta, ba cat de prost e!

  00
 2. Problema este ca un dobitoc ca asta e seful comisiei care controleaza SRI. Se sparie gandul…

  00
  • poate comisia care NU controleaza SRI

   ca inca nu s-a inventat comisia care sa controleze un serviciu de informatii

   (asa, si dati-mi va rog si lista cu acoperitii din parlament,

   poftiti aveti aici,

   mersi frumos )lol

   00
 3. Mai degraba merita niste decoratiuni.

  00
 4. as azisii ‘jurnalisti’ gen Ciuvica si Badea sunt de fapt doar niste slugi ale PSD, platiti sa faca propaganda pt partid. Cine ii plateste mancarea si cazarea lui Ciuvica, omul pare ca nu are serviciu?!

  00
 5. Dupa ce CNN a fost descoperita ca a trimis intrebarile lui H. Clinton, ratingul lor e in cadere libera. Unele publicatii spun ca ratingul lor a ajuns inferior HGTV. (Home and Garden TV). Unele voci spun ca daca continua in acceasi directie e posibil ca in 4-5 ani sa dispara complet.

  Spun asta pentru ca afilierea cu CNN nu mai e asa de importanta cum era cu ani in urma.

  00
 6. Trebuie dat pe fb raport de fakenews la tot ce pune luju ca imprastie o groaza de mizerii.

  00
 7. BA! Eu am venit pentru tzatze! Unde sunt tzatzele?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube