Sassu e buba TVRului

Au sarit toti analistii opinioti pe Sassu, de parca darea lui afara ar insemna intoarcerea TVRului la un buget decent si la 2-3 canale de bun simt. Ala e acolo de cativa ani buni, abia acum s-au trezit opinioţii ca nu e bun? Sau acum vor sa recucereasca totul?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. MONEYPULATION, MANIPULNATION, ETC

  00
 2. TVR-ul inca ramane un pot influent pe piata televiziunilor si asta datorita ariei largi de distributie . De aceeasi isi permit sa faca astfel de lucruri .

  00
 3. Vor toti postul. Ca li se cuvine dupa alegeri. Sa vezi acu’ bataie in dosare si lins c**ul stapanului.

  00
 4. Nu, acum „cineva” e foooorte cointeresat in faptul ca el sa plece…stiu si de ce :)

  00
 5. La ce resurse materiale are TVR-ul e jenant sa te prezinti cu niste posturi cu emisiuni carpite.

  00
 6. E cu dedicatie de la Basescu. A zis la Nasu ca el nu mai calca la tvr cat e Sassu, e normal sa dispara acum ca doar e PSD-ist. Oricum, atitudinea TVR-ului din campanie = Antena 3.

  00
 7. Sassu asta cam mirosea a simpatizant PSD asa…in fine. Ma duc sa-mi platesc abonamentu ca poate imi taie TVR 2 din grila si m-am lins pe bot.

  00
 8. Eheeiii….. in acest caz, doar in acest caz, nu te arunca in apararea lui Sassu. S-au facut niste magarii inimaginabile sub conducerea lui, care nu au legatura doar cu politica.

  Le va calca Curtea de Conturi pe gat in curand si vor zbura o gramada.

  Cum te-ai simti stiind ca anumiti realizatori de programe de la televiziunea publica au incasat bani grei de la sponsori pentru a face o emisiune dar nu au livrat acesti bani si spre TVR, aceasta aparand si ea drept sponsor la susaneaua realizatorilor? Replica acest model in mai multe ocazii si o sa vezi ca s-au invartit foarte multi bani in aceste cateva luni.

  Nu ca ar fi doar Sassu vinovat, insa regula responsabilitatii se aplica aici: s-au intamplat sub el, trebuie sa zboare. Ca e pro sau contra Base, asta nu conteaza atat de mult, TVR-ul nu mi s-a parut implicat in lupta politica, poate asta e singurul merit al lui Sassu.

  00
 9. Nu e jenant, e in firea lucrurilor. Esti sacal mai mic, vin ailalti si te mananca. C-asa-i in tenis :)

  Eu inca sunt dator trei ani cu plata abonamentului la TVR, pe firma. Sa ma caute sa le dau eu bani pentru a-si face manariile pe banii mei. Astia si Posta Romana, ultimii dinozauri. Cand ma uit la ce stie sa faca BBC-ul pe banii contribuabililor… of…

  00
 10. TVR a stat la cutie in campaniile electorale sub domnia lui Sassu, minus aparitia lui Dragnea la Tema Zilei la o zi dupa incheierea primei campanii electorale.

  Magariile sub domnia lui Sassu nu sunt nici mai mari, nici mai mici decat cele facute in alte „domnii”.

  Normal ca toti ii vor gatu’ lu’ Sassu. Pai care au fost cele mai bune afaceri? Nu cele cu statul? D-apai afacerile cu TVRu’…

  Daca ar putea vorbi cei de la IT, sa spuna ce misculatii a facut de-a lungul timpului directorul tehnic de-acolo…

  Si-s multe de povestit…

  00
 11. A inceput curatenia si la realitatea, pacat de atatia scriitori talentati liber de contract:)))))))))))))))))

  00
 12. Asa ii trebuie tovarasului. A vrut sa sie si el mare si de fapt baietii mari se scot si il halesc pe el. Avantajul calaretului.
  Cu stima

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile