„Şapte Seri" lansează pentru mobil

Ghidul „Şapte Seri” lansează o versiune mobilă, care include o interfaţă accesibilă pe telefonul mobil şi care include, ca şi varianta print, toate informaţiile necesare pentru a-i ajuta pe cititori să se decidă cum îşi vor petrece timpul liber, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Versiunea mobilă a „Şapte Seri” poate fi accesată pe telefoanele conectate la reţelele Vodafone şi Cosmote care se pot conecta la internet sau wap. Utilizatorul poate recepţiona pe telefonul propriu informaţiile care se regăsesc şi în ghidul săptămânal „Şapte Seri”, varianta „mobile” fiind disponibilă la nivel naţional.

„Aşa cum şi-a obişnuit cititorii, «Şapte Seri» lansează un nou serviciu în premieră pe piaţa românească de divertisment. Facilitarea accesului cititorilor noştri la informaţie de calitate şi permanent actualizată reprezintă un angajament pe care Şapte Seri îl menţine prin inovaţie şi noutate”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv „Şapte Seri”.

media-ad.ro

 

Îmi place aia cu „în premieră”, când, vorba aia, Urbee are 1 an.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Dar nu inteleg de ce numai pe Vodafone si Cosmote? Au ceva cu Portocala?

  00
 2. la Cosmote accesarea Sapte Seri se face prin i-mode iar la Vodafone prin Live!

  Probabil ca cei de la Orange nu au semnat inca vreun contract (sau nu i-au abordat inca) pentru Orange World.

  00
 3. NOU
  #3

  Interesanta ideea, chiar daca premiera ei este… o aparitie tarzie in peisaj.

  Nu am inteles insa daca va fi localizat la nivel de oras sau doar pentru Bucuresti.

  00
 4. din cate am vazut eu e localizat la mai multe orase (ce-i drept nu la toate, ci la 13: Baia Mare-Satu Mare/ Constanta/ Iasi/ Cluj/ Sibiu/ Targu Mures/ Pitesti/ Timisoara – Oradea/ Craiova/ Bucuresti); cred ca de fapt e vorba de orasele in care apare revista…

  00
 5. Am uitat sa zic: Brasov – Valea Prahovei

  00
 6. Mi se pare mie sau asta e un fel de urbee? 🙂

  00
 7. da, seamana, numai ca urbee e doar pe Bucuresti.
  in plus, 7seri are si: cautare, adrese de restaurante, baruri, fitness, culturale, pensiuni etc. deci e un urbee mai dezvoltat… Pentru ca urbee s-o fi lansat acum 1 an, dar nu s-a dezvoltat prea mult..
  intr-adevar, asta nu ar insemna ca 7seri vine cu premiera… desi ei ar putea sa o considere asa, ca nu e aplicatie downloadabila pe telefon, e prin browser… deci e cu dus-intors 🙂

  00
 8. Urbee rulz. Folosesc de juma de an si sunt super multumit. La o updatare consuma la nivelul kilelor pt un xml. De ce as alege atunci sa accesez aceeasi informatie prin iMode (nu sunt decat vreo cateva telefoane compatibile oricum) sau prin Vodafone Live? Asadar.. go URBEEE!!!

  00
 9. NOU
  #9

  Urbee este o idee prea tare! Dar si prea avangardista. In plus, promovarea a fost subtire rau, nu stie nimeni de Urbee si nici nu a venit cu un follow-up, de sustinere.

  Nu am incercat ghidul 7Seri dar presimt ca va fi mai vizibil decat Urbee pentru ca are in spate o echipa mai mare si mai pusa pe treaba. Pe de alta parte Urbee este impecabil si il folosesc cu placere.

  00
 10. Simplu: e vorba de bani. Ai bani, promovezi. Nu, nu.

  00
 11. NOU
  #11

  Adrian: desigur. Bani.

  00
 12. Multumim! O sa adaugam in curand noi features, printre care si search. Si, btw, urbee chiar are adrese de restaurante, baruri, samd 🙂

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)