Sânziana Stancu e singura proastă din presă?

Știți știrea, a circulat ieri pe feisbuc, și toată lumea îl dădea mai departe așteptând primul prost care o va mușcat. Și n-a fost nevoie să aștepte mult, Sânziana Stancu, un redactor de la RTV.net, a făcut ceea ce toți credeam că va face: a luat de bună știrea cu Obama numindu-l dobitoc pe Putin.

Câteva ore mai târziu a corectat un pic. Sânziana Stancu lucrează la Jurnalul Național din 1995. ADICĂ ESTE ÎN PRESĂ DE OPTSPREZECE ANI! 18! 18 a tradus ca proasta știri de pe fluxuri fără să bage la cap nimic nimic.

via arhi

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. RTV.net, Noi dam stirea exacta. :D

  00
 2. Haidi bre, toată presa a dat ştirea cu suporterii din Bilbao care au ajuns din greşeală la Budapesta. Toată lumea a dat-o pe-aia cu OMS a declarat oficial iubirea ca fiind boală. EvZ dădea de bune perle de la TNR ca fiind ale „maghiarilor la Bac”. Până şi Mircea Dinescu a halit-o pe aia cu Haiti/Tahiti.

  Oamenii sunt prea inteligenţi să mai stea să gândească un pic. Ai fost deştept când ai luat bacu, când ţi-ai dat licenţa, acum gata! Doar nu eşti prost să gândeşti tot timpul, se strică dracului calculatorul.

 3. Nu, nu e. Și eu am mușcat-o, dând share pe FB.

  00
 4. macar tu nu esti din presa, unde o stire trebuie verificata din 3 surse

  00
 5. Ce poti sa te astepti de la cea mai penibla televiziune din Romania? De la titlurile pt idioti la fetele tristilor care te roaga sa ramai sa te uiti si la reclama lor obosita ca dupa pauza urmeaza ceva senzational… oamenii au de toate (adica zoaie). Nu pot sa ma uit mai mult de cateva minute fara sa ma enervez. Bleah.

  00
 6. Problema NU E Sanziana Stancu. E clar o proasta ca toti ceilalti imbecilii care lucreaza ca „jurnalisti” (=traducatori si compilatori, dar fara competente de traducere si de compilare) in presa. Ma bucur sincer ca articolul de pe Zoso.ro o va mentine pe Sanziana Stancu pe prima pagina in Google.

  Problema e ca nu va exista nici o consecinta a acestei actiuni. Intr-o structura jurnalistica occidentala zbori instant din post. Sau ti se da un preaviz de te scutura putin. In Romania sunt convins ca nimeni nu o va lua la o discutie. RTV.net o va folosi in continuare pe proasta, ca doar are experienta de 18 ani. Stim cu totii ca nu este doar o eroare ci expresia unui mod fundamental gresit de a lucra in „presa”.

  00
 7. Eu am văzut ca presa internațională nu țipă nimic si mi-am dat seama ca e caterincă. Textul lui Putin era misto cu „I wrestle bears” :))

  00
 8. Si cica de ce se duce presa de rapa. :D

  00
 9. Problema nu e Sanziana Stancu. Problema sunt cei 888.000 de fani care au dat like paginii RTV.net. Pentru ei se scriu articolele (hai sa le zicem usurele) , nu pentru voi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube