salvez lumea, da’ nu pe banii mei

U2 face ce au făcut şi Rolling Stones, Led Zeppelin şi alte câteva trupe englezeşti înaintea lor. Fug de legile de impozitare britanice. Numai că U2 e stindardul luptei împotriva sărăciei. Adică ei luptă împotriva sărăciei, da nu le convine impozitarea cu 50% a veniturilor.

Arta, dar, dincolo de orice, business: grupul irlandez de muzica rock U2 a transferat o parte din finantele sale din Irlanda în Olanda pentru a plati impozite mai mici, informeaza AFP citand un articol aparut in cotidianul britanic Daily Telegraph, citat de www.SMARTfinanical.ro.

toată ştirea

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. 50% e outrageous, nu e de mirare ca fug de asemenea impozite. imho ‘statul’ e cea mai buna afacere, mai ales ca din el de obicei profita cativa, nu poplatia in ansamblu.

  00
 2. Nu prea vad care e problema. Decat sa dea statului 50% din venituri pentru ai papa aiurea, economisesc niste bani pe care-i pot folosi in scopuri umanitare (eventual) si pe care-i pot plasa intr-un mod mult mai eficient si mai controlat.

  00
 3. U2 is t3h sux, remember?

  00
 4. stiu. uite dovada.

 5. si sportivii fac la fel… si e foarte bine:p. banii lor, treba lor

  00
 6. Pai asa de ce nu-si muta toti englezii „o parte din finante” in Olanda?

  00
 7. Evident ca isi pastreaza banii pentru donatii.
  Si Romania e o tara plina de binefacatori care nu-si platesc impozitele pentru a face donatii si apoi se plang ca strazile sunt rupte, politistii degeaba si ca statul n-are bani.
  Sigur ca da…

  00
 8. Irlanda, UK, Germania, Japonia, tot un drac.

  nodinpapuristu’

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube