să vă zic una cu Cotidianul

Ziarul Cotidianul era printre puţinii care aveau contract cu Mediafax pentru publicare online a fluxului de ştiri. Contractul era pentru publicarea la 3 ore distanţă, dar nu se uita nimeni că le băgau mai devreme.

Odată cu lansare versiunii online a mediafax.ro, contractul a încetat.

Sau cel puţin asta a fost versiunea unora. A altora a fost că băieţii de la Cotidianul au fost obligaţi de sus să folosească doar fluxul Newsin. Pe care îl foloseşte tot trustul şi care nu e cel mai stralucit.

Cotidianul, şi altii, ar mai fi vrut, dar ordinul nu se discută. Singurii care fac excepţie sunt Caţavencu.

De calitatea fluxului de ştiri al Newsin nu discutăm, că pierdem vremea…

să vă zic una cu Cotidianul

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. nu folosese doar news in, folosesc si rompres…cel putin departam. de politik

  00
 2. sa nu mai vb de foto de la rompres. plus ca folosesc si MEDIAFAX, cum vad ca sunt obligati sa-l scrie. daca ar fi cum zici guru zoso, nu ar folosi alte fluxuri nici in print,nu? e, ‘ai dracu, chiar in ziarul de vineri sunt prezente si mediafax, si rompres, informeaza newsin.

  00
 3. Pai acum s-au trezit cei de la Mediafax si l-au pus pe unul sa sune pe la redactii ca sa faca intelegeri verbale pentru preluarea fluxului pe web. Te lasa o ora (inutil pe web) si trebuie sa pui logo Mfax sub titlu, sa linkuiesti in text si la sfarsit; maxim 5 stiri pe zi. :)) E Flux de UE, dom’le.

  NewsIn sunt saraci si cinstiti.

  00
 4. La NewsIn mai lucrează cineva

  00
 5. NewsIn este in acelasi trust ca si Cotidianul, Catavencu etc. Este normal sa foloseasca agentia, ca doar e a lui Vantu si ea. Si Media Fax inca se folosea in trust zilele trecute … deh …

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.