Să râdem cu Nati Meir

Deputatul independent Nati Meir a trimis astazi, 05 august o scrisoare deschisa D-lui Sorin Ovidiu Vantu, in care il face pe acesta susceptibil de antisemitism. Copii ale acestei scrisori au fost trimise si d-lui Jose Manuel Barroso – Presedintele Parlamentului European si d-nei Helene Flautre – Presedintele subcomisiei pentru drepturile omului din cadrul Parlamentului European.

Scrisoare deschisa : Domnului Sorin Ovidiu Vantu,
In ziarul "Cotidianul" din 5 august 2008, este publicat un articol intitulat: "Corneliu Vadim Tudor, flegme de ramas-bun" in care se face o trecere in revista a celor care au parasit PRM de-a lungul timpului. Lista nu cuprinde si numele meu, desi am avut parte si eu de infective si jigniri din partea presedintelui PRM. Prbail cea mai mare jignire pe care putea sa mi-o aduca a fost compararea mea, ca evreu, cu Hitler.

Domnule Vantu, de mai bine de 2 ani sunt ingorat in permanenta si, inclin sa cred, cu buna stiinta, de trustul dv de presa. Este arhicunoscut faptul ca sunt, pana in prezent, singurul deputat care se preocupa de problemele detinutilor, si, cu toata acestea, de cate ori Realitatea TV, sau orice alta pubicatie aparatinand trustului dv de presa, au avut ca teme de dezbatere aceste probleme eu nu am fost invitat. De asemenea toate comunicatele de presa trimise catre acest trust de la cabinetul meu parlamentar au fost ignorate in mod sistematic.
Sunt indreptatit sa banuiesc care este motivul sau motivele: fie pentru ca sunt evreu, fie pentru ca nu am vrut sa cumpar la pretul de 3,5 milioane euro publicatia Gardianul, pe care ulterior ati vandut-o cu doar 900.000 euro.

Toata scrisoarea aici.

Sindromul care de acum poartă numele Guşă. Nu te bagă nimeni în seamă pentru că nu contezi, dar tu urli din toţi bojogii că eşti discriminat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. 😀

  Da’ acu daca nu-l baga astia in seama ( si nimeni altcineva de altfel)… De ce-l bagi tu?!?
  Ca sa-si inchipuie ca de fapt e f-un important?!

  00
 2. Individul e un nimeni cu diploma, care a intrat in parlament pe spinarea lui Vadim, ca toti PRM-istii dealtfel. Acum, ca a ramas singur, incearca si el ce poate sa fie bagat in seama, asa ca musca de SOV sau de cine o mai apuca. E o tactica clasica, sunt destul de multi nebuni care au intrat in istorie pt ca si-au legat numele de un personaj important, chiar daca pt asta au trebuit sa il omoare.

  Asa ca o simpla acuzatie intr-o scrisoare deschisa e praf in ochi.

  Va disparea si el, impreuna cu Gusa, Iliescu, Vadim si multi alti neaveniti. Problema este cine va intra in locul lor …

  00
 3. haha, a fost aseara la nashul parca, au sters aia pe jos cu el si el tot vrea la tv? 🙂

  00
 4. Te doare mintea … Cum dracu au intrat oameni de tipul asta in parlament ? Cred ca se da un examen si trebuie sa indeplinesti anumite criterii … ca prea sunt pe acelasi calapod .

  00
 5. Îți dai seama că de când cu uninominalele o să apară tot mai mulți „attention whores” d’aștia. Și cu asta avem circul asigurat.

  00
 6. @Mircea – astia au intrat pe votul nostru, si orice examen ar da, se gasesc suficienti idioti sa il ia si sa candideze.

  Mai degraba ar trebui sa dam noi examen inainte sa votam, ca demonstratie ca stim exact ce facem acolo; mai multe aici:

  00
 7. Se referea probabil la Hans Gerd Pottering drept presedintele parlamentului, Barosso este presedintele comisiei. Rusinos pentru ziaristi sa nu stie macar atat lucru. Sa se ia de mana cu Udrea si cu „presedintele” Norvegiei.

  00
 8. Mi se pare logic că nu-l bagă nimeni în seamă la câtă … [fill in the blanks]… are.

  00
 9. btw, gasisem pe blogul lui Iosif Buble asta:
  http://ioskap.blogspot.com/2016/08/razvan-dumitrescu-acuzat-ca-solicita.html
  fiecare crede ce vrea acum…

  00
 10. @McGogoo: meir e dobitoc si incearca tot felul de mizerii. sincer, 300k e un pic cam mult, de banii astia apari la otv 3 luni.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube