S-a vândut MagazinulDeCase.ro

Editorul Sanoma Hearst România a preluat site-ul MagazinulDeCase.ro, care publică anunţuri imobiliare direct de la propietari, fondat în 2006 de trei oameni de afaceri români, a anunţat vineri cumpărătorul. (sursa)

Aveam pe undeva o poza cu Matei Maloş, dar nu o mai găsesc.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. “propRietar”… Iertam, se intampla si la case mai mari… Si tu ce parere ai de asta? Nu prea ti-ai dat cu parerea 🙂 Asteptam mai multe reactii…

  00
 2. Prin MdC am vandut si am cumparat eu anul acesta. A venit un individ la mine acasa si a facut poze si a completat o fisa, ceva fff serios; in orice caz in 10 zile aveam deja actele semnate 😉

  00
 3. CÂT? Nişte zvonuri, ceva…

  @#1,2: Chiar credeţi că Vali nu ştie limba română şi greseşte un cuvând atât de poplar? Bag mâna în foc că este o greşeală de tastare. Vouă nu vi se întâmplă, perfecţilor?

  00
 4. Cine erau cei 3 fondatori? Că s-a vândut… f. bine, e activă economia, nu?
  Dar cine erau cei trei crai de la rasărit?
  Asta așteptăm de la tine, ca informație…
  🙂

  00
 5. Auzi, tu tot publici chestii despre “s-a vandut cutare sau cutare site”. Ceea ce nu inteleg eu este cum se vand mai exact aceste site-uri din moment ce pe site-ul ROTLD scrie clar la reguli ca domeniile .ro nu se pot vinde mai departe odata cumparate? Sau e vreo jmekerie la mijloc?

  00
 6. NOU
  #8

  @pardaf.ro -> se vinde ideea de business, numele, baza de date de clienti, software-ul, etc. Domeniul se cedeaza cu titlu gratuit.

  00
 7. Le-am citit de la cap la coada. Ba mai mult: am si scris la ICI pentru lamuriri si n-am primit un raspuns nici pana in ziua de astazi.

  00
 8. noul cumparator preia si tepele istorice?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.