Roxette la Bucureşti, biletele deja se pun în vânzare

Ca urmare a numeroaselor solicitari, biletele se vor pune in vanzare cu o zi mai devreme decat a fost anuntat initial, acestea urmand a fi disponibile incepand de luni, 15 noiembrie, pe Myticket.ro, in mai multe categorii de pret: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei. In perioada urmatoare biletele se vor putea gasi si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica sau din Libraria Mihai Eminescu.

Concertul Roxette va avea loc pe 30 mai 2011, la Zone Arena, fiind primul spectacol din cariera trupei sustinut in Romania.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Ahh….abia astept:D/!!!

  00
 2. cu siguranta merita, desi este acelasi risc „timpul trecut”

  00
 3. it must have been love

  00
 4. Imi aduc aminte in anii 90, cind muzica rock mai putea fi auzita si la radio, cum dadeau din cap „rockerii de moda” la discoteca, cind se punea Roxette :)

  00
 5. Queen of rain sau Crash, boom, bang…doua melodii superbe ale celor de la Roxette. Merita sa le reascultam.

  00
 6. Mai conta o zi? Totusi e vorba de mai 2011.

  00
 7. O, da! Tocmai am luat doua bilete in zona B din fata scenei. Am un mare regret ca n’au concertat in Romania in vremurile lor bune, acum 15-20 de ani, insa… merg. N’as putea rata ocazia sa-i vad. In plus, inca imi face placere sa-i ascut, mi-au incantat adolescenta.
  :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Ce mai citesc alții

lavello pareri
ce este un seducator