RomTelecom, acuzata ca favorizeaza descarcarea ilegala de filme prin ClickNet

RomTelecom este acuzata ca favorizeaza descarcarea ilegala de filme prin reclama la serviciul de acces la Internet ClickNet Express. Asociatia Distribuitorilor de Film si Romanian Organization Against Copyright Theft (RO-ACT) au facut public un protest impotriva mesajului publicitar respectiv, despre care spun ca „favorizeaza distribuirea de copii pirat, in format electronic, ale filmelor”.
sursa

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Daca pateste RomTelecom ceva (desi nu cred) reclam si eu providerul meu ca tine HDD cu filme si joace (share pe windows) pentru a atrage melcii in reteaua locala,
  care vrea ceva sa invete dom’le de torente .!
  (for testing and education only)

  01
 2. Din cate stiu eu, pe afisele din generatia 2 😀 exista si un disclaimer care zice ca cica serviciul va fi utilizat doar pt downloadurile legale 😉 Cat despre Robotel… u ai acasa toate cd-urile cu licenta sau mai clar : ai licenta la windows? Nu vad de ce sa te bucuri de raul altuia sau de ce sa-i faci in mod constient rau .

  01
 3. Kasper…cu un disclaimer nu se face primavara (hmmm….parca am mai avut o data discutia asta, deja vu…), anyway….marketing bun care merge fix la inima tergetului, nu prea ai ce sa ii faci…si tigarile provoaca cancer si au disclaimer pe ele, asta nu inseamna ca te obliga sa le si fumezi 😛
  PS: romtelecom sux big time, trei luni le’a trebuit sa vina la firma sa instaleze liniile telefonice, drept pt care i’am trimis acasa, sa mai stea si ei o tura, ce numa’ noi?

  01
 4. robotel: shut the fuck up

  GG Romtelecom

 5. Şi ca să nu uit, mă cac pe pe serviciul ClickNet express care NU ESTE DISPONIBIL ??N CENTRUL BUCUREŞTIULUI!!
  Good, acum m-am calmat 🙂

 6. da da’ la tine nu clicknet available…:))

  01
 7. La mine a durat doar o lună jumate să vină să-mi instaleze linia telefonică 😀 s??c!

 8. true… 🙂
  Daca era si clicknet prin zona… cred ca dura cel putin 3 luni 😀

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube