Încă un român care vrea să facă bani: vinde domeniul xfactor-a1.ro

Au achiziţionat Antena1 formatul X Factor şi au pus-o de un subdomeniu xfactor.a1.ro? Normal că s-a găsit un românaş care sa cumpere domendiul xfactor-a1.ro şi să îl scoată la vânzare. Asta repede, până nu vine cineva de la Antenă şi îl ia pe gratis şi o pune şi de un proces pentru piratarea mărcii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. fiecare vrea sa se imbogateasca…dar oare ce fac cu banii?:D

  00
 2. Probabil vrea să-i doneze oamenilor neajutorati. Și eu mi-as dori bani mulți ca sa-i donez, să nu mai existe oameni săraci la mine in țară.
  Cine n-ar face la fel?

  00
 3. Oh, e plin de “antreprenori” din astia si la mine. Am inceput sa le interzic asemenea subiecte, ca devine obositor.

  00
 4. Chiar daca este subdomeniu, xfactor.a1.ro este mult mai bun decat domeniul xfactor-a1.ro … Prietenii stiu de ce :) Drept urmare, o sa-l vand cand si-o vedea ceafa (fara oglinda) …

  00
 5. Nu era mai logic sa ia domeniul: xfactora1.ro ? Este liber si e mult mai potrivit pt activitati de cybersquatting din punctul meu de vedere :)

  00
 6. Ar fi mers un blog/site pe care sa se discute prestatiile participantilor si nu sub aceasta denumire. Ce face amicul nostru e destul de lame :)
  Sincer mi s-ar parea o idee ok sa dezvolti ceva pe xfactor-romania.ro dar oare nu te lovesti de problema amintita de zoso ?

  00
 7. Odata, demult mai intram pe seopedia, asta prin 2008 cand mai era “lume buna”, mai aveai ce citi. Acum, s-a umplut de spammeri si experti seo ce-si dau cu parerea, ca sa nu ii mai pun la socoteala pe “micii afaceristi” care iti vand un domeniu .ro cu 10Euro, fara sa-ti spuna ca te mai costa vreo 60-65 Euro sa-l transferi. N-ai cu cine.

  Referitor la “dubiosul”, o sa moara de foame din vanzarea de domenii, mai ales de cand Google a redus din valoarea cuvintelor cheie gasite in interiorul domeniului, asta insemnand ca spamul si vanzarea de domenii vor avea de suferit.

  La munca!!!

  00
 8. N am inteles aia cu piratarea marcii? Despre ce marca zici?
  xfactor-a1.ro e marca crestinului daca a platit pt el nu?

  00
  • @Zimbrul: xfactor e marca. atunci când inregistrezi marcamea-domeniulmeu.ro e rea intenţie. şi tâmpenie crasă.

 9. Ma rog. Am vazut parca si xfactor.info/.net dar asta e prea exagerat.

  00
 10. Rea intentie poate dar nu inseamna neaparat ca avea de gand sa pirateze XFactor. Poate omul vroia sa scrie in felul sau despre XFactor Romania…

  00
 11. Mda…nu-s chiar convins ca e caz de piratare…Ce te faci daca crestinul a patentat un medicament numit xfactor-a1? N-ai de unde sa stii. Daca-mi iau eu domeniul xfactor-a1.com (e available) si scriu despre x Factor de la Antena 1 crezi ca se supara cineva? Nu mai zic ca un bun SEO pe asa ceva aduce asta deasupra la X Factor Antena 1 oficial website…

  00
 12. hai sa ne dam cu parerea despre marci inregistrate…

  marcile se inregistreaza pe clase (de ex. de la clasa 1 la clasa 45: produse si servicii etc.) asa ca poti sa ai “x factor” marca inregistrata de pf 1 pe o clasa, x factor marca inregistrata pe SRL 1, pe SRL 2 etc. dar pe alte clase.

  Doar Becali e cel mai tare si si-a inregistrat becali ca marca pe toate clasele de le 1-45. ) de la produse pt inalbit, la vopsele, la farmaceutice, la gradinarit, la prajituri, deseuri etc

  SC INTACT PRODUCTION SRL (Antena) a incecat sa inregistreze marca X FACTOR – dar si-au retras cererea de la OSIM, evident pt ca e marca inregistrata international si nici nu trebuia sa fii geniu sa stii ca nu tre sa depui cerere nationala (OSIM) pt marci inregistrate international pe aceeasi clasa/ aceleasi clase, in conditiile in care proprietarul international are interese comerciale in Romania (Aparitii BOPI: Nr BOPI 1/2011, capitolul: Prima publicare – depozit Nr BOPI 5/2011, capitolul: Radiere la cerere ).

  Pt a cere sa se retraga un domeniu de internet (sa spunem fara continut sau negazduit) pt ca altul are marca inregistrata, denumirea domeniului trebuie nu sa fie marca inregistrata pe o clasa ci sa fie inregistrata pe toate clasele in zona de actiune a domeniului (deci pt .ro fie ai marca inregsitrata pe toate clasele international, pe toate clasele comunitar sau pe toate clasele inregistrata la OSIM/ national).

  Cine-si permite sa inregistreze marci pe toate clasele, in afara de Becali :)?

  Auzi, “proces pt piratarea marcii din partea antenei”, aidica aia de la antena care habar nu au de marci inregistrate si care recunosc asta prin retragerea voluntara a marcii de la osim, E TARE RAU ASTA!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.