Riscurile la care se expun trompetiştii

Să zicem că eşti un trompetist angajat de un partid să bagi comentarii pe net. La ziare e simplu, nimănui nu îi pasă, poţi ăga acolo mizerii căcălau. Dar problema e că au început şi oamenii de pe bloguri să îşi dea cu părerea despre politică. Nasol. Trebuie să bagi şi acolo dume. Problema însă e că bloggerii nu sunt aşa de toleranţi. Şişterg comentarii.

Asta prima. Problemaşi mai gravă pentru tine, dragă trompetistule, este că bloggerii au tendinţa de a marca drept spam comentariile celor de teapa ta. Şi cum toţi bloggerii folosesc acelaşi plugin antispam, există riscul să nu mai poţi comenta pe nici un blog.

Gandeşte-te la asta când te apuci să înjuri sau să fii prost de la primul comentariu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. infloreste industria de proxy? :)

  00
 2. Pai si nu ne spui cine sufla in flaut…ma rog, in trompeta? Sa stim de cine sa ne ferim, nu cumva sa-l bag prin blogroll! :-)

  00
 3. “Gandeste-te la asta cand …” Ai scris “Gandeste-te”? Nu crezi ca ceri, deja, exagerat de mult? Eu propun sa reformulezi asa :”Da-i lu sef’tu textul asta. O sa-ti spuna el ce sa faci”. Te rog, ai mila de baieti.

  00
 4. Ai dreptate,mare dreptate….

  00
 5. De ce ti se lipesc “şi”- urile de cuvinte?

  On topic – Ce-ai bre cu ei, de ce-i inveti de bine?

  00
 6. Fara exceptie ficare partid reactioneaza pe net atunci cand tendinta comentariilor este defavorabila. Mai interesant este atunci cand apar ODE, frate, ODE la adresa partidului si la adresa conducatorului iubit – vezi comentariile unuia de pe Mediafax (cred, sper sa nu incurc unde am citit) – omul facea ode pedelului si lui Traian Basescu. Nu mi se pare o crima sa postezi un argument fie el si defect, mi se pare jalnic sa postezi tampenii ca ale domnului despre care iti vorbeam. Seara buna!

  00
 7. Nu mai bine indiferent, ca mine?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.