Ringier închide ediția tipărită a GSP

De asta nu vreau să îmi fac o firmă unde să angajez oameni. Că la un moment dat ești forțat de împrejurări să iei și contracte mai puțin plăcute. Că vin salariile. Vine chiria. Vine rata la gipan. Și ajungi să faci.

Nu știu dacă îi pasă cuiva că s-a închis GSP. E ca și cum ți-ar păsa că s-a închis Cancan. Ei știau ce fac, știau ce sunt, lor le pasă. Oamenii care citeau se vor reorienta rapid. Poate scoate Superbet o fițuică pe hârtie și o distribuie în fiecare unitate.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

50 comentarii

  1. NOU
    #1

    Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 59117
    • Da, tovarăși. Sângele poporului.

      Nu nene, e simplu. Gazeta mergea pe pierdere de ani de zile. Când a fost ultima oară când tu si cumpărat un ziar? Când a Fiat ultima oară când ai văzut o prăvălie de unde sa poți cumpara un ziar?

      In atâția ani de zile, daca ii freca grija, romanii noștri supți de sânge (adica 9 cu Tolontan cu tot si care rămân oricum pe digital) au avut timp sa isi caute de munca in alta parte. Nu e un secret pentru absolut nimeni ca printul e scump si nu mai exista lanțurile de distribuție a presei. Nicăieri in lume. Toate au falimentat acum zece ani pentru ca tot ce este in print e publicat moca si online.

      Indecis. Tu ce zici?5430
    • NOU
      #3

      Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 5181
    • Mihnea e un român adevărat, cu nume de român adevărat. Sunt convins că își ia salarul cash.

      Indecis. Tu ce zici?4929
    • Mihnea si cum plm ar fi trebuit sa afle, in mai multe zile? Gen asa:
      Ziua 1: ziarul
      Ziua 2: print
      Ziua 3: se
      Ziua 4: inchide

      Indecis. Tu ce zici?2827
    • @Ioan C – Ce ai frate cu Fiat-ul?? Cu ce ti-a gresit?? :-)

      165
    • NOU
      #7

      @Radu, dacă ai curiozitatea poți să afli cum s-a procedat de fiecare dată când un ziar a trecut din print doar pe online. Peste tot se anunța cu niște luni sau măcar săptămâni înainte. Se organizau ședințe cu angajații, li se explica ce și cum. Așa cum e firesc și normal, atunci când îți respecți acei oameni care ani de zile au muncit pentru tine. Nu anunți de azi că asta a fost ultima ediție în care ziarul a ieșit în format fizic. Dar aparent unora trebuie să li se explice, mură-n gură, de ce anumite lucruri trebuiesc făcute într-un anumit mod.

      Comentariu apreciat.508
    • @Radu, cum ar fi să afli că firma la care muncești se închide mâine?

      Fără nicio avertizare, fără nicio informare, fără nimic „băieți și fete, mâine nu mai veniți, închidem”.

      251
    • Mihnea, iesi din krakatau :)))))))

      715
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 329
    • NOU
      #11

      @Radu, ești prost de băuni, pentru că literalmente nu înțelegi ce scriu eu aici.

      Eu am scris că nici măcar Varanul, securistul Felix, care a fost șeful lui Tolontan ani la rândul, pe vremea când Tolontan era cu Băsescu, adică cu inamicul direct al patronului său, nu și-a permis să facă ceea ce a făcut Ringier. Atât. Acum încetează să mai fii prost, și dacă nu-ți pasă, nu te mai trezi lăsând comentarii pe subiect.

      Kthxbye.

      Indecis. Tu ce zici?265
    • @Mihnea –

      „Ci despre cum înțelege compania să-și trateze angajații, care află de azi pe mâine că ziarul pe print se închide.”

      1999. Vin la muncă. În clipa când intru pe ușă și iau exemplarul de vineri în mână să mă uit și eu cum a ieșit, aflu că gata, peste noapte ziarul s-a închis și că o dată cu noi se închide și fratele nostru de mai pe la graniță. Patronat românesc. Patronat mare, compania Jurnalul. Ziarele mergeau brici. Pare-se că motivul a fost că Gușă se certase cu Voiculescu și o luase politic pe drumul său, așa că i-a închis ambele ziare pe care el le făcuse, el le inventase.
      Nu angajații sunt tratați cumva sau altfel. Ci afacerea. Un patron face ce vrea (în unele cazuri și ce poate) cu compania sa. Ăsta este capitalismul, Ceaușescu nu mai este pe aici să impună mercurialul și nici Putin să-i ordone lui Deripaska să țină oamenii angajați deși fabrica aia duduia de pierderi.

      816
    • NOU
      #13

      @Bogdan, e amuzant cum tu compari ceva întâmplat în 1999, o perioadă în care România a fost pe punctul de-a intra în default, de-a avut nevoie de împrumut la FMI, o perioadă în care România nu era membră NATO sau UE, o perioadă în care PIB-ul era de vreo 10 ori mai mic decât acum, iar Robor-ul era 148%, cu 2023.

      164
    • Mihnea nus’ ce plm vrei tu aici, dar angajatii de la o hazna nu trebuie sa fie suprinsi cand sunt tratati ca angajati la o hazna. Exita locuri de munca si firme straine care atunci cand dau afara (chiar de pe o zi pe alta daca trebuie) dau cu salarii compensatorii si tot ce trebuie sa plece omul daca nu fericit macar fara sa aibe impresia ca a fost si ftut si cu banii luati (sau de-dati). Dar pentru asta trebuie scoala si munca.

      Macar le-a zis, i-a scutit de un drum degeaba.

      811
    • @Mihnea, bubui. Iti mai dau eu cateva ziare care si-au inchis editia de print, iar angajatii sau o parte dintre angajati au fost anuntati ca vor pleca acasa in cateva zile/intr-o luna si toate cu actionariat romanesc: Cotidianul, Ziua, Gardianul, Evenimentul Zilei, Prosport. Mai esti si prost cu spume pt ca crezi in marinimia patronasilor romani si ca dau mai mult de doi bani pe angajati decat patronii straini. Asta e valabil si invers. De la romani ai sansele mai mari sa iti iei si alte tepe: neplata contributiilor, nedeclararea reala a salariului, etc. Acum hai iar cu o teorie pt disponibilizarile facute de patronii romani, ca era recesiune, ca a fost tsunami in Pacific. Sictir!

      57
    • Bai Mihnea parca lucrezi „de proba” la un patron zarzavagiu din targ. Au contract, au scris in el obligatii, drepturi, etc etc. Vor primi tot ce scrie in contract. Pe nimeni din tara asta nu ar trebui sa-l doara nici in geamandura de ce se inchide chestia aia care se autotintitula ziar de sport.

      37
    • NOU
      #17

      E fascinant să vezi focile manifestându-se în toată splendoarea lor. E fascinant să vezi puletele român poziționându-se de partea capitalului, el fiind rupt în cur și vai de el. E fascinant să-i vezi pe unii, cu creierii fripți, care îți explică doct, că e ok, e absolut în regulă că oamenii care scriau la un ziar fizic, pe hârtie, au fost anunțați miercuri că de mâine nu ziarul pe hârtie încetează să mai iasă, dându-ți exemple de alte ziare, gândul, evz sau alte ziare, în care anunțurile s-au făcut cu câteva luni sau săptămâni înainte. Și literalmente, aceste foci nu pricep și nu înțeleg diferența. Nu înțeleg, dracului, ce înseamnă respectul pentru angajat, respect trâmbițat de toate companiile din vest, la care vă închinați, în defavoarea capitalului român.

      În fine, e inutil, sunt literalmente compromiși, sistemul vostru de valori e alterat grav. Doamne ferește!

      Indecis. Tu ce zici?2012
    • Mihnea proiectezi, taica. Ai și tu o obsesie cu focile și ruptul în fund, repetând la indigo lozincile lui Dragnea și Simion. Am senzația ca ai niște complexe si insecurități. Ai fost concediat? Leafa mica? Bugetar? Te ignoraumea și nu ai prieteni? Nu te-a pupat niciodată o femeie? Nu intimidezi pe nimeni u crize nervoase. Stai liniștit. În cel mai bun caz, te faci de ras.

      In primul rand nu se vorbește nicăieri de concedieri.

      Iar dacă ai o grava problema cu felul in care angajatul roman e tratat de patronul „străin”, du-te și te plânge la parlament ca să schimbe legile muncii, pentru ca să nu mai fie legal sa disponibilizezi angajati cu contract individual de munca, în momentul în care ești în pierdere sau nu mai ai activitate, si astfel poți concedia legal pe toată lumea acordând un singur salariu compensatoriu.

      Trei, la cât de rău tratează patronul străin romanul, nu prea înțeleg de ce sa calca romanii în picioare sa fuga din tara sau sa muncească la multinaționale, si nu se ingramdeste nimeni pe la pravaliile românești, unde umbla vorba în sat ca esti tratat ca un gunoi căruia i se face o favoare sa fie angajat acolo, și lefurile concurează cu cele ale profesorilor.

      Iar daca tot ai o problema cu suptul sângelui poporului, de ce nu te deranjează ca jumate din deficitul bugetar al tarii este îngropat în salarii de bugetari de lux și pensii speciale? Aia nu e o problema. Dar niște rătăciți care au fost anunțați de pe o zi pe alta ca nu are sens sa mai produca o chestie pe care nu o mai cumpără nimeni de minim 10 de ani, si ca vor lucra la website, este efectiv subminarea economiei naționale.

      Ce vreau sa zic este ca e ușor ridicol sa ii acuzi pe altii ca sunt foci în timp ce manifesti o lipsa acuta de simt al ridicolului când debitezi lozincile astea ceausiste pe care le-ai preluat de la diverși papagali al căror unic interes este sa prindă și ei o leafa în parlament, pentru ca ei, spre deosebire de tine, știu ca sunt destui prosti care sa ii creadă.

      910
    • NOU
      #19

      @zoso, șterge-mi te rog mesajul anterior de mai sus care s-a transmis incomplet. Thanks.

      @Ionica, esti un exemplu clasic de habarnist, care nici macar nu stie ce s-a intamplat de fapt, dar are el pareri, ca e misto s-o arzi superior, si sa stai capra inchinandu-te la vest, in timp ce-ti pute totul in romania.

      Asadar, sa le luam pe rand. Tu spui ca „In primul rand nu se vorbește nicăieri de concedieri.”. Si iata ce scriu cei de la gsp „”A venit în depozitul din Crângași un om de la Ringier, Predrag Mihailovic și doi avocați. Noi, cei de la difuzare, am fost șocați nici nu înțelegeam ce se întâmplă”, a spus unul dintre angajații de la difuzare. Cei de la difuzare au fost anunțați că au 20 de zile de zile la dispoziție ca să plece. „.

      Dar da, nu s-a discutat de concedieri. Ca atata te duce pe tine capul. Nici macar n-ai avut bunul simt sa-ti faci o minima documentare pe subiect, preferand sa intervii in discutii cu lozinci si stereotipuri obosite.

      Dar sa nu ne oprim aici, sa continuam.
      „Iar dacă ai o grava problema cu felul in care angajatul roman e tratat de patronul „străin”, du-te și te plânge la parlament ca să schimbe legile muncii, pentru ca să nu mai fie legal sa disponibilizezi angajati cu contract individual de munca, în momentul în care ești în pierdere sau nu mai ai activitate, si astfel poți concedia legal pe toată lumea acordând un singur salariu compensatoriu.”

      Da mane, asa este, esti istet foc. Fix legea e de bine, nu aplicarea ei. Caci fix despre asta e vorba, si de aici a pornit postarea mea. Caci eu faceam referire la faptul ca un jeg de patron roman, felix motanu, turnator la securitate, nu si-a permis sa faca cu Tolontan ce-a facut ringier cand i-a suparat. Ca Tolo la suparat si pe varan, cand angajat fiind la trustul lui, ce sa vezi, Tolontan era cu justitia si Basescu, in timp ce patronul lui era bagat la bulau. Si nici macar nenorocitul ala n-a indraznit sa faca ce fac astia de la Ringier, deranjati fiind de opozitia celor de la GSP si a lui Tolontan in chestiunea privind articolele legate de casele de pariuri. Dar in esenta fix despre asta e vorba. E fix despre dubla masura. Ca daca facea Varanul ce-a facut Ringier, tu probabil acum erai prin vreo piata, alaturi de alti trotinetisti, militand pentru independenta presei, despre cum un stat nu poate rezista fara o presa libera, si alte lozinci inepte. Dar asa, c-a facut-o entitatea privata Ringier, grup din Elvetia, e-n regula. E dubla masura in toata splendoarea ei. Dubla masura in care noi romanii suntem nasoi, corupti si nenorociti, dar entitatile private straine, si cetatenii straini care fac afaceri cu noi sunt curati ca lacrima, puri si neprihaniti.

      Cate magazine de retail straine ai vazut inchise pana acum 2-3 ani? Desi, si inainte de asta, aveam ANPC. Si totusi, ani si ani de zile nu s-au gasit abateri la niciunul din ele. Ca mai apoi, dintr-o data, pe masura ce sentimentul national si de frustrare in sanul societatii a crescut, ce sa vezi, brusc s-a descoperit ca multe magazine de retail detinute de LIDL, Cora, Carrefour, merita de fapt inchise. Ca de fapt ele nu-s impecabile, far’ de greseala, asa cum tu probabil, foca fiind, le credeai.

      „Trei, la cât de rău tratează patronul străin romanul, nu prea înțeleg de ce sa calca romanii în picioare sa fuga din tara sau sa muncească la multinaționale, si nu se ingramdeste nimeni pe la pravaliile românești, unde umbla vorba în sat ca esti tratat ca un gunoi căruia i se face o favoare sa fie angajat acolo, și lefurile concurează cu cele ale profesorilor.”

      Pai eu tocmai ti-am dat un exemplu in care, ce sa vezi, patronul roman n-a fost atat de ghertoi precum ditamai corporatia. Si te-ai activat. Altfel, trebuie sa fii complet desprins de realitate sa-ti imaginezi ca romanul pleaca sa munceasca in tarile din vest, nu pentru ca primeste un venit de 4-5-6 ori mai mare decat in Romania, ci pentru ca patronul roman il trateaza mizerabil. Ceea ce, da, se si intampla, din pacate. Caci patronatul romanesc nu-i fara de pacat. Face si evaziune, face si nasoale pentru angajati. Da, o face patronatul roman, la fel cum o face si ala din vest. Diferenta e ca tu te-nchini la ala din vest, si simti nevoia sa intervii pe-un blog, atunci cand un oarecare, puncteaza o nasoala facuta de patronatul strain. Atat de foca esti!

      „Iar daca tot ai o problema cu suptul sângelui poporului, de ce nu te deranjează ca jumate din deficitul bugetar al tarii este îngropat în salarii de bugetari de lux și pensii speciale? Aia nu e o problema. Dar niște rătăciți care au fost anunțați de pe o zi pe alta ca nu are sens sa mai produca o chestie pe care nu o mai cumpără nimeni de minim 10 de ani, si ca vor lucra la website, este efectiv subminarea economiei naționale.”

      Uite, de asta esti o foca, pentru ca pur si simplu propagi mai departe niste minciuni. Si-am sa-ti explic pe cifre, asa, ca pentru foci, ca poate vei intelege si tu.

      Si-n anii trecuti, ca si acum, am avut atat salarii mari la bugetari cat si pensii speciale. Culmea, le aveam si-n 2018, le aveam si-n 2019. Stii ce deficite aveam atunci? Stii ca-n 2018 deficitul bugetar a fost de vreo 27 de mld de lei? Hai sa rotunzim, a fost 6 mld. de euro. Cam tot atata cat ne costa doar in acest an costul cu dobanzile. De fapt mint, scuze, ne costa 8 mld de euro, vreo 40 mld. de lei. Asadar, in 2018 suma necesara a fi imprumutata de stat pentru a acoperi diferenta dintre ce incasa din taxe si impozite, si cat avea nevoie sa cheltuie pentru toate cheltuielile statului era de 27 mld de lei. Acum ne costa 40 mld de lei sa platim doar dobanzile la datoria curenta pe care o avem. Iata o cheltuiala-n plus, iata de ce ti-a crescut deficitul.

      O alta cheltuiala vine din inarmare, cheltuiala cu achizitia de echipamente militare.

      Alta cheltuiala-n plus pe care n-o aveam prin 2018-2019, e legata de ajutoarele oferite Ucrainei, care se ridica cel putin la 1% din PIB. La un pib de peste 300 mld de euro, iata, avem si aici o cheltuiala noua de 3 mld. de euro.

      Si mai avem o cheltuiala, generata de USR si PNL, care au liberalizat piata de energie, astfel incat am ajuns, conform Eurostat, ca pe primele 6 luni din 2023 sa avem a 3-a cea mai scumpa energie din Europa. 0,44 euro pe kwh. Sigur, consumatorul casnic nu plateste acel pret, pretul fiind plafonat si compensat. Doar ca plateste statul diferenta. Cat ne-a costat in 2 ani compensarea si plafonarea la energie? Vreo 3,5% din PIB. La un PIB de 300 de mld. de euro. ce sa vezi, sunt vreo 10 mld. de euro.

      Adunandu-le, 8 mld. cheltuieli cu dobanzile, pun 5 mld. de euro cu inarmarea, desi-s mai multe, 3 mld. cu ajutoarele pentru Ucraina, desi si aici cred ca-s mai multe, plus 5 mld. de euro compensarea pentru energie pe anul acesta, ne iese un total de 21 mld de euro, undeva la 7% dintr-un pib de 300 de mld. de euro. Acum ia vezi cat e deficitul bugetar. Asadar, cheltuielile alea de le-ai insirat tu, care sunt intr-adevar revoltatoare, mai ales pensiile speciale, ce sa vezi existau si pe vremea cand aveam deficite de sub 3%.

      „Ce vreau sa zic este ca e ușor ridicol sa ii acuzi pe altii ca sunt foci în timp ce manifesti o lipsa acuta de simt al ridicolului când debitezi lozincile astea ceausiste pe care le-ai preluat de la diverși papagali al căror unic interes este sa prindă și ei o leafa în parlament, pentru ca ei, spre deosebire de tine, știu ca sunt destui prosti care sa ii creadă.”

      Lol, e literalmente amuzant sa-mi spuna asta unul care a adus in discutie pensiile speciale si „bugetarii de lux”, lozinci tip USR. E a nu stiu cata oara, cand o foca de la USR, ii acuza pe altii, intr-un mod dizgratios, fix de ceea ce el face. Doamne fereste!

      76
    • Bai, Mihnea, pe tine te-a traumatizat o multinationala si de acolo ti se trage. La tine nu e spalare pe creier, era mai bine pt tine daca era asa, pt ca erai clinic sanatos. A disparut dementul ala de Dragos cu biasurile lui tampite si i-ai luat tu locul. Ala era candidatul USR pt nu stiu ce functii, a fost dat afara pt ca era prost, iar din momentul acela s-a rupt ceva in mansarda. As paria ca si tu ai votat USR macar o data, ai un anumit portret psihologic ca mai toti decompensatii ce repeta aceleasi lozinci.

      34
  2. N-am nicio emotie, Tolontan va fi detasat rapid la o alta unitate, oricum nu se potrivea gsp cu specificul activitatii lui.

    Comentariu apreciat.449
  3. Au inchis doar ziarul tiparit, site-ul merge in continuare.
    Interesant de vazut daca Tolontan va pleca in mod civilizat sau va face scandal. Deasemenea, sunt curios pe cine or sa numeasca cei de la Ringier in locul lui (daca or sa mai numeasca pe cineva).

    Comentariu apreciat.271
  4. Se inchide ediția printata. Ma întreb daca o citea cineva. Personal nu am văzut-o niciodată la prăvălia de unde obișnuiam sa cumpăr Cațavencii ca sa am ce sa citesc si sa nu îmi pese ca se murdărește in timp ce înfulec o saorma de la Dristor.

    Comentariu apreciat.407
  5. Eu am o nelamurire: Ce fac aia care cumparau ziarul doar pentru ca se vindea impreuna cu masinute si soldati de colectie? Sau aia care visau sa reconstruiasca Titanic cu sutele de piese care erau atasate ziarului? ”Ba gsp-ule, plange ala mic ca am ramas blocati la babord!”.

    Comentariu apreciat.931
    • Pina la urma sportul se practica, nu se citeste….
      Ajunsese si ala un click cu mizeria sportului national.

      63
    • Wait, e afectat și Colecții Libertatea? Știu că a fost omor pe seria de mașinuțe F1, la chioșcuri și online, de s-au epuizat toate numerele rapid.

      10
  6. mie mi se pare curios ca toate articolele lui tolontan au 0 (zero) comentarii in ultimul an. E ceva ce-mi scapa? Nu mai e nimeni interesat sa comenteze acolo sau nu se mai aproba niciunul. Eu nu l-am mai citit de vreo 2-3 ani, atunci avea zeci de comentarii la fiecare articol si raspundea la destul de multe dintre ele. La un moment dat chiar mi-a dat un raspuns consistent pe mail la un comentariu mai acid chiar pe tema diviziunii dintre comercial si continut la el pe blog.

    162
  7. Ca s-a inchis si GSP, sincer imi pare rau, dar asa cum au disparut casetele VHS, casetele audio, dispar si cd-urile, asa se vor duce si ziarele tiparite, asta e…

    Indecis. Tu ce zici?238
  8. Vai cum e ultima propozitie :))))
    Apply cold water to burn!

    72
  9. Editia tiparita se inchide. Cea online e bine mersi, numai mizerii.

    Comentariu apreciat.300
  10. Am facut un calcul aproximativ la un moment dat și numai pentru colectiile GSP ai avea nevoie de cel putin 3 biblioteci mari pentru a le depozita.

    Daca luam in calcul si celelalte colectii/suplimente din alte ziare de a lungul anilor,ajungem la cel putin 4 camere de apartament sau un etaj-doua de vilă pentru a le putea depozita.

    La bani m-am oprit la aproximativ 10 mii de euro ca cost total,dupa aia am obosit si nu am mai numarat.

    182
  11. Paguba-n ciuperci. Ziariști de doi bani.

    204
  12. Hai si cu editia online. Muie gsp, muie tolontan. Duca-se se linga poarta la Aleea Alexandru nr 1, sclavu lu Becali.

    1312
  13. S-a inchis Cancan? aaa, s-a mutat pe FB, inteleg…

    140
  14. E destul de simpla situatia pentru ei, ca si dupa cazul Tepelin…ori inghit si tac si merg mai departe la „patronu’ strain”, ori pleaca toti de la gsp si ii lasa pe prostii de elvetieni sa scrie ei (pseudo)stirile sportive de pe site.
    Nu-i chiar asa fizica cuantica problema astora de la gsp.

    181
  15. Nu va mai dati copiii la FSJC.

    93
  16. asa a patit si Pro Sport acum cativa ani (lol am cautat acum si au trecut 10 ani) si vad ca inca mai exista

    partea nasoala e ca au decis sa inchida editia tiparita in timpul scandalului cu pacanelele si ingerinta patronatului

    oricum, cine naiba mai citeste ziare pe hartie? in alte tari vad ca merg bine mersi, la noi ne-am pierdut obiceiul asta de mult timp, insa nu stiu daca e de bine sau de rau

    55
  17. NOU
    #44

    Daca o scriai de ieri erai mare :)

    110
  18. Foarte putini sunt cei care vor plange inchiderea editiei de print a GSP la fel cum foarte putini au fost acolo sa deplanga decaderea calitatii jurnalismului sportiv, dimpotriva ei au girat-o.

    Jurnalim sportiv care in afara de fotbal nu mai stia alt sport si in egala masura GSP & Co (toata industria de jurnalism sportiv) au fost autorii acestei decaderi si a fotbalului, nu doar a sportului in general, prin girarea pentru o pită si promovarea gunoiului format din infractori, in fotbal.

    Incepand cu sforaitorul Proces al Etapei cu Ioanitoaia, capionatul de lins in cur pe Gigi Becali, Cristi Borcea sau Copos, perioada de judecatori „intergalactici” care frecau bancile pe ligile secunde in Europa si terminand azi cu pseudo-jurnalistii sportivi care in afara de cur si tâțe nu stiu sa scrie altceva (gigisport.ro & gsp.ro mana sus) si idotii de comentatori sportivi care in afara de ce a facut in club jucatorul x sau cine s-a futut nu stiu sa comenteze in timpul unui meci, de au ajuns oamenii sa plateasca sky sports sau iptv sa nu le mai auda grobianismul.

    Un documentar foarte bun facut sub Adevarul de echipa azi numita Recorder – https://www.youtube.com/watch?v=7BBMxbuM4c4

    173
    • imi amintesc unul dintre momentele in care m-am scarbit complet de gsp. Tocmai luase un roman medalie la olimpiada (ceea ce nu prea s-a intamplat ff des in ultimii 20 de ani) si pe prima pagina era o barfa despre un meci din campionatul romaniei care urma sa se joace a doua zi. Pe atunci inca mai luam aproape zilnic gsp-ul si-l citeam la metrou. Dupa episodul asta si poate dupa inca unele am renuntat complet.
      Tolontan si Ioanitoaia sunt artizanii tabloidizarii presei sportive din Romania. Nu imi pare rau ca s-a inchis fituica.

      191
  19. În Q2 urmează alte două reviste . Li s-a dat ultimatum să nu mai cheltuie banii aiurea și să se pună pe muncă, altfel dispar încă două branduri care trăiau doar din print.
    Acum e pe sistemul ziua trece, leafa merge, nu pasă dacă se acoperă salariile atâta timp cat managementul e local. În Q2 se zvonește ca ar veni management mixt din Elveția și încă o țară o dată cu închiderea a două branduri.

    02
  20. Oricum intern mulți numeau ziarul drept fițuica lui Tolontan. Un produs media în care nu mai credeau nici măcar cei care îl produceau.

    21
  21. Cumpara cineva ziarul ala? De ce?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Alte linkuri (mostly NSFW)