Veşti bune: reţeaua corect nu se închide

Asta imi place la onlineul românesc: toată lumea are impresia că se pricepe şi e deajuns să ai o idee bună şi lucrurile vor merge ca pe roate.

Lansată cu surle şi comunicate de presă, reţeaua corect.com e în comă, având mai puţin trafic decât blogul femeii de serviciu a lui Patriciu.

 reteaua-corect

La 6 luni de la lansare au 300 unici pe zi, după o investiţie de câteva milioane? Nu prea se pupă cu ce declarau:

www.corectnews.com are la lansare 24 de site-uri şi bloguri afiliate, care însumat au 47.925.419 afişări pe lună şi încă 40 de partneri în curs de afiliere, care contribuie cu materialele si perspectiva proprie la prezentarea anumitor ştiri, în secţiunile dedicate din portal.

E cel mai simplu lucru să cumperi nişte calculatoare, să angajezi 10 sclavi şi să ii pui să producă conţinut. Problema apare când acel conţinut e prost (adevarul, forbes, wall-street.ro, dailybusiness.ro, hotnews, manager.ro, money.ro…), când e furat (rol.ro, realitatea.net, hotnews.ro) sau când şeful proiectului se crede mai deştept decât ăia deştepţi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Iar pe 24/04/2011 au încetat să mai plătească adwords și status pimp!

  00
 2. Vai de plm, asta da fail. Corect adica. :)

  00
 3. Brad, tu pe toate blogurile unde comentezi, pui intrebarea asta. sunt ferm curios, care e spilul, ca nu ma prind

  00
 4. NOU
  #5

  şi când scriam acum şase luni că nu prea are şanse reţeaua corect îmi spuneai că mă grăbesc cu concluziile

  00
 5. pana si eu am avut zile cu peste 300 de unici=)))

  00
 6. Daca nu ma insel in unele articole erai pro money.ro . Eu ii citesc zilnic si imi par ok articolele. Bineinteles te poti lega de standardele fiecaruia dar pana la urma care-s aia care au un continut bun in adevaratul sens? Si care sunt criteriile in functie de care un site are un continut bun?

  00
 7. Mai am un pic si ii depasesc la afisari :P

  00
 8. Si aveau, initial, pretentii de 15 articole / zi / IT&Stiinta de la fiecare redactor. Vreo 4 redactori isi doreau. Rezultatul se poate vedea pe site.

  00
 9. Arhi, nu pe toate!! Dar adevarul e ca ma irita treaba asta. Am net bun si nu stiu de ce mi se intampla asta. Imi cer scuze daca deranjez cu intrebari de genul.

  00
 10. la continut prost intra si realitatea.net :D

  00
 11. Mie mi se pare dificil sa reusesti sa ai atat de putin trafic la numarul lor de articole. Cred ca e cineva care se straduieste din greu sa mentina traficul atat de scazut.

  00
 12. Alex, tot nu vrei să te laşi?

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile